سلام خوبید؟
ببینید مقدار دهی به رجیسترها چطوری انجام میشه؟
مثلا ما یک برنامه...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
مقداردهی به رجیسترها چطوری انجام میشه؟
-
در خواست انجام پروژه دورسنج
سلام دوستان من قوانین رو خوندم شاید ندیدم که ممنوعیت برای درخواست انجام پروژه باشه..فلذا...جدیدترین ویرایش توسط pouria23; ۰۱:۲۵ ۱۴۰۰/۱۰/۲۷.
-
همکاری و انجام پروژه در زمینه الکترونیک آنالوگ
با سلام و وقت بخیر کسنی که مایل هستند و می توانند پروژه های در سطح دانشجویی در حوزه...جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۲۰:۵۹ ۱۳۹۹/۰۹/۱۱.
-
antipa یک موضوع ایجاد کرده بعد از ریست میکر stm چه کارهایی انجام می دهد تا به برنامه ی اصلی برسدin STMبعد از ریست میکر stm چه کارهایی انجام می دهد تا به برنامه ی اصلی برسد
سلام
تو این https://www.eca.ir/forums/thread87000.html دوستان گفتن شروع کد از ادرس 0188 هست و دلیلش هم پیدا...
-
انجام فعالیت در حوزه پدافند غیر عامل ؟
سلام و وقت بخیر ، حوزه کاری پدافند غیر عامل چی هست ؟ چطور و چه کارهایی میشه در حوزه برق و انرژی برای پدافند غیر عامل انجام داد ؟
-
راهنمایی برای انجام پروژه
سلام دوستان برای پروژه ی درسی با اردوینو قراره یک استپ موتور 4 فاز دو قطبی رو کنترل کنم....
-
همفکری برای انجام پروژه
سلام دوستان خسته نباشید
من ی خط روشنایی دارم میخام هر ی ساعت این خط...
-
انجام پروژه
سلام میخوام با میکروکنترلر avr ,با ای سی یا ماژول شبکه مثلا enc25j60 یا... ددیتا ارسال و دریافت...
-
انجام پروژه با sim808
سلام دوستان یک پروژه هست با sim808 دوستانی که در تهران هستند و تمایلی به انجام آن دارند...
-
انجام پروژه شیب سنج
سلام .یه دستگاه تشخیص شیب نیاز دارم که دقتش هم زیاد مهم نیست ولی باید در یک شیب تعیین...
-
درخواست راهنمایی برای انجام پروژه
سلام خدمت دوستان
یک پروژه ی دانشگاهی هست که مشخصاتش اینه :
ساخت سیگنال...
-
کنترل سنسور دنده عقب با اردوینو؟؟کسی انجام داده؟
سلام خدمت همه
کسی میدونه چطور میشه سنسور دنده عقب ضد اب که توی سپر ماشین هایی مثل سمند lx و پارس هست رو با اردووینو درایو کرد؟؟
-
علی_0125 یک موضوع ایجاد کرده برقو قطع و وصل میکنم برنامه خودکار انجام میشع در حالی کهeepromنوشته نشدهبرقو قطع و وصل میکنم برنامه خودکار انجام میشع در حالی کهeepromنوشته نشده
هر برنامه ای مینویسم یو اس بی رو قطع میکنم و دوباره وصل میکنم به سیستم به محض اتصال برنامه...
-
electro15 یک موضوع ایجاد کرده لطفا پروژه های کوچیک که با سیستم عاملهای RTOS میشه انجام داد رو معرفی کنیدلطفا پروژه های کوچیک که با سیستم عاملهای RTOS میشه انجام داد رو معرفی کنید
توی نت سرچ کردم و بیشتر پروژه هایی که مثال میزدن پروژه های بزرگ بود مثل پروژه های فضا...
-
electro15 یک موضوع ایجاد کرده لطفا پروژه های سختی که میشه با ++c انجام داد رو معرفی کنیدin گفتگوی عمومیلطفا پروژه های سختی که میشه با ++c انجام داد رو معرفی کنید
با سلام به دوستان عزیز
من الان چند ماهه که ++c رو دارم کار میکنم و میخوام حرفه...