اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
کمک برای ساخت مدار ساده تولید پالس 1MHZ با تعغیر فرکانس و duty cucle
سلام کمک میخواهم برای ساخت مدار ساده تولید پالس 1MHZ با تعغیر فرکانس و duty cucleجدیدترین ویرایش توسط e12345; ۱۳:۰۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۱.
-
تقویت کننده 1MHz آلتراسونیک
سلام
یه آلتراسونیک 1 مگا هرتز دارم میخواستم سیگنالی که از فرستنده میاد رو با مقایسه کننده تشخیص بدم. خودم چند مورد با (tl082) ساختم ولی...
-
ترانسدیوسر آلتراسونیک 1MHz از کجا تهیه کنم؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده برای یک کاری نیاز به فرستنده و گیرنده آلتراسونیک...
-
طراحی فانکشن ژنراتور با فرکانس 1MHZ
سلام
من در حال طراحی یک فانکشن ژنراتور با قابلیت های زیر هستم:
1 موج مستطیلی...
-
1Mhz روی یه پایه قرار بدم و در فواصل مشخص زمانی م&
میخام با میکروی xmega یک شکل موج با فرکانس مثلا 1Mhz روی یه پایه قرار بدم و در فواصل مشخص...
-
ساخت اسیلوسکوپ دیجیتال 1mhz با lcd گرافیکی و mega64
سلام دوستان عزیز چند روز پیش یه طراحی از یه اسیلوسکوپ یک مگا هرتزی دیدم که یه سایت چینی...
-
ASK To RS232 Modulation & Demodulation 1mhz تبدیل rs232 به ASK و انتقال داده ها
سلام به همه دوستان . اگر دنبال مداری میگردید که rs232 را بجای استفاده از 3 سیم یعنی TX و RX...
-
کمک برای ساخت سیگنال ژنراتور 1MHZ با AVR
سلام دوستان.من برای پروژم باید یک سیگنال ژنراتور که بتونه سیگنال سینوسی-مربعی-مثلثی...
-
فانکشن ژنراتور 1MHZ
سلام دوستان
من میخام یه فانکشن ژنراتور با فرکانس 1MHZ بسازم، اگر دوستان اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.
با تشکر
-
کمک برای طراحی اسیلاتور کولپیتس در فرکانس 1MHZ
سلام
می خواستم یک اسیلاتور کولپیتس(مدار موجود در صفحه 186 کتاب کروس) برای داشتن شرایط...
-
اندازه گیری فرکانس0 تا 1MHZ با رزولوشن 0.01 هرتز در مدت 0.1 ثانیه
سلام
لطفا اگر ایده ای دارید کامل توضیح دهید.
ممنون
-
اشمیت تریگری که موج مثلثی 1MHz را به مربعی تبدیل کند
سلام
من می خواهم با استفاده اراشمیت تریگری که در درایور IR2113 یا 7667 موجود است موج...
-
چگونه از درایور IR2113 یا 7667 با ورودی موج مثلثی بافرکانس 1MHz می توان موج مربع
سلام
من می خواهم با درایور IR2113 یا 7665 یک موج مربعی با فرکانس 1 مگا هرتز صاف داشته باشم...