اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار محافظ اتصال کوتاه برای امپلی فایرر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ اتصال کوتاه برای امپلی فایرر

نوشته اصلی توسط MKB
    اون خازن قرار داده شده در مدار اگه ظرفیتش بیشتر بشه مشکل حل میشه.
    دیگه رله رگباری نمیزنه .
    شما درست میگید اگر ظرفیت خازن بیشتر بشه رله دیگه نمیره رو رگبار اما بعد از تایمی که توسط همون خازن تعیین میشه دوباره رله به حالت قبل بر میگرده. فرض کنید شما در اوج قدرت توان آمپلی خروجی رو اتصال بدید تو این حالت رله بلندگو رو قطع میکنه اما بعد از تایمی که توسط همون خازن تعریف میشه بدون اینکه اتصال کوتاه رفع شده باشه دوباره بلندگو رو وصل میکنه.
    منم دنبال یک مدار درست و درمون هستم اگر چیزی یافتید ما رو هم بی خبر نگزارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      شما درست میگید اگر ظرفیت خازن بیشتر بشه رله دیگه نمیره رو رگبار اما بعد از تایمی که توسط همون خازن تعیین میشه دوباره رله به حالت قبل بر میگرده. فرض کنید شما در اوج قدرت توان آمپلی خروجی رو اتصال بدید تو این حالت رله بلندگو رو قطع میکنه اما بعد از تایمی که توسط همون خازن تعریف میشه بدون اینکه اتصال کوتاه رفع شده باشه دوباره بلندگو رو وصل میکنه.
      منم دنبال یک مدار درست و درمون هستم اگر چیزی یافتید ما رو هم بی خبر نگزارید.
      فکر نکنم این جور باشه وقتی اتصال کوتاه میشه بعد از مدتی دوباره وصلش کنه در حالی که هنوز اتصال کوتاهه. oo:
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام
        این مدار رو من ساخته بودم خوب کار نمی کنه . یعنی وقتی خروجی رو اتصال میدی رله عین مسلسل تق تق میکنه.
        راسمیگی مال من هم رگباری شد :cry:
        ظرفیت خازنو زیاد کردم از رگبار به تک تیر تبدیل شد :biggrin:
        از علی آموز اخلاص عمل
        http://tajrobehha.blogfa.com/post/4

دیدگاه

دلیلش اینه
          بعد از اتصال کوتاه .مدار اتصال کوتاه رو تشخیص میده و رله عمل میکنه .خوب اینجا مدار باز میشه و از اتصال کوتاه در میاد. پس از قطع مدار توسط رله .مدار تشخیص اتصال کوتاه مدار رو بازمیبینه و رله وصل میشه و دوباره این حلقه تکرار میشه
          و این باعث میشه تا رله تو حالت رگباری بره.
          دوحالت داره اینکه مدار رو به گونه ای طراحی کنیم تا پس از تشخیص اتصال کوتاه و قطع مدار توسط رله . به حالت اول بر نگرده تا زمانی که ما خودمون مدار رو ریست کنیم
          یا اینکه مداری بسازیم تا خودش تشخیص بده اتصال کوتاه رفع شده و خودش اتومات مدار رو وصل کنه

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
            دلیلش اینه
            بعد از اتصال کوتاه .مدار اتصال کوتاه رو تشخیص میده و رله عمل میکنه .خوب اینجا مدار باز میشه و از اتصال کوتاه در میاد. پس از قطع مدار توسط رله .مدار تشخیص اتصال کوتاه مدار رو بازمیبینه و رله وصل میشه و دوباره این حلقه تکرار میشه
            و این باعث میشه تا رله تو حالت رگباری بره.
            دوحالت داره اینکه مدار رو به گونه ای طراحی کنیم تا پس از تشخیص اتصال کوتاه و قطع مدار توسط رله . به حالت اول بر نگرده تا زمانی که ما خودمون مدار رو ریست کنیم
            یا اینکه مداری بسازیم تا خودش تشخیص بده اتصال کوتاه رفع شده و خودش اتومات مدار رو وصل کنه
            چکارش کنم به نظرت؟.تا پس از تشخیص اتصال کوتاه و قطع مدار توسط رله . به حالت اول بر نگرده :question:
            از علی آموز اخلاص عمل

دیدگاه

من یه کارایی کردم البته با میکرو کنترولر. وقتی رله قطع میشه مدار محافظ امپداس دو سر خروجی رو اندازه گیری میکنه اگر مثلاً کمتر از 2 اهم یا 4 اهم باشه رله وصل نمیشه تا وقتی که امپدانس خروجی بیش از این مقدار بشه
              تو این تاپیک توضیحات بیشتری دادم
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70848.0
              البته مداری که گذاشتم فقط قسمت اتصال کوتاهشو تست کردم جواب میده. فقط یه مشکل داره اونم اینکه اگر ولوم پایین باشه و اتصال کوتاه رخ بده مدار هیچ واکنشی نشون نمیده
              ولی یک مزیت هم داره که اگر قبل از روشن شدن امپ اتصال کوتاه رخ داده باشه تشخیص داده میشه.

البته یه ایراد خیلی بزرگ هم این مدار داره اونم استفاده از یک میکرو کنترولر که هم گرونه و هم نیاز به تغذیه پایین داره با توجه به اینکه خود آمپ با ولتاژ بالا کار میکنه به هر حال کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
                البته مداری که گذاشتم فقط قسمت اتصال کوتاهشو تست کردم جواب میده. فقط یه مشکل داره اونم اینکه اگر ولوم پایین باشه و اتصال کوتاه رخ بده مدار هیچ واکنشی نشون نمیده
                سلام
                حمید جان این مشکل محسوب نمیشه . چون تو ولوم پایین جریان زیادی نمیگذره که اگر اتصال کوتاه شد تشخیص بده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار محافظ اتصال کوتاه برای امپلی فایرر

نوشته اصلی توسط ashk
                  من نساختمش تا بدونم عملکردش خوبه یا نه .باید سایر دوستان که ساختند نظر بدن.
                  خودم ساختمش اتصال کوتاه را تشخیص نمیده اما مدار محافظ دی سی ب ا تاخیر خوبی است
                  از علی آموز اخلاص عمل

دیدگاه

من قبلاً هم گفته بودم نمیشه جلوی قطع و وصل مدار رو گرفت . تمام مدارات پروتکشن همینطورند. و کاملاً هم طبیعیه. انقدر بهش گیر ندید. همینقدر که بتونه اتصال رو خوب تشخیص بده و سریع عمل کنه کافیه. البته من یه ایده ای به ذهنم رسید. شاید جواب بده. اگر مداری طراحی کنیم که به اهم حساس باشه میشه یه کارهایی کرد.
                    بدین شکل که وقتی اتصال نداریم هیچ مداری فعال نیست. به محض اتصال کوتاه پروتکشن با رله خروجی آمپلی رو از فیشهای خروجی جدا میکنه(رله بهتره 2 کنتاکت باشه) در همین زمان فیشها به مدار تشخیص اهم متصل میشن. اگر اهم بیشتر از 4 بود مدار فرمان لغو پروتکت رو صادر و رله پروتکشن وصل میشه و البته مدار حساس به اهم هم قطع میشه. ولی اگر اهم زیر 4 بود مدار حساس به اهم پروتکشن رو کما کان فعال نگه میداره تا اهم بالای 4 بره.
                    نمیدونم تونستم مطلب رو برسونم یا نه.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                      من قبلاً هم گفته بودم نمیشه جلوی قطع و وصل مدار رو گرفت . تمام مدارات پروتکشن همینطورند. و کاملاً هم طبیعیه. انقدر بهش گیر ندید. همینقدر که بتونه اتصال رو خوب تشخیص بده و سریع عمل کنه کافیه. البته من یه ایده ای به ذهنم رسید. شاید جواب بده. اگر مداری طراحی کنیم که به اهم حساس باشه میشه یه کارهایی کرد.
                      بدین شکل که وقتی اتصال نداریم هیچ مداری فعال نیست. به محض اتصال کوتاه پروتکشن با رله خروجی آمپلی رو از فیشهای خروجی جدا میکنه(رله بهتره 2 کنتاکت باشه) در همین زمان فیشها به مدار تشخیص اهم متصل میشن. اگر اهم بیشتر از 4 بود مدار فرمان لغو پروتکت رو صادر و رله پروتکشن وصل میشه و البته مدار حساس به اهم هم قطع میشه. ولی اگر اهم زیر 4 بود مدار حساس به اهم پروتکشن رو کما کان فعال نگه میداره تا اهم بالای 4 بره.
                      نمیدونم تونستم مطلب رو برسونم یا نه.
                      سلام
                      من نفهمیدم :mrgreen:
                      استاد اشک یک سوال:
                      اگر تو ولوم پایین یا زمانی که حتی به آمپلی ورودی ای وصل نیست خروجی رو اتصال بدیم ترانزیستورهای خروجی میسوزند ؟؟؟
                      چرا تو اکثر محافظ ها از رله دوبل استفاده میشه ؟؟؟ مگر رله تک جوابگو نیست ؟؟

دیدگاه

استاد اشک ایده شما بسیار جالب است :applause: احسنت گاهی اوقات مشکلات بزرگ راه حلهای بسیار ساده دارند
                        از علی آموز اخلاص عمل

دیدگاه

سلام
                          من نفهمیدم :mrgreen:
                          استاد اشک یک سوال:
                          اگر تو ولوم پایین یا زمانی که حتی به آمپلی ورودی ای وصل نیست خروجی رو اتصال بدیم ترانزیستورهای خروجی میسوزند ؟؟؟
                          چرا تو اکثر محافظ ها از رله دوبل استفاده میشه ؟؟؟ مگر رله تک جوابگو نیست ؟؟
                          عجب. رله های دو کنتاکت بیشتر در سیستمهای استریو به کار میرند. و اغلب پروتکشن جریان تغذیه رو سنس میکنه. در برخی مدارات هم همزمان هم خروجی قطع میشه و هم ورودی صفر میشه. البته من اگر گفتم 2 کنتاکت دلیل دیگه ای داشت. یه کنتاکت برای قطع خروجی و یکی برای وصل فیش خروجی به مدار حساس به اهم.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

استاد اشک برای ایده ات چیزی طراحی کردی؟ :agree:
                            از علی آموز اخلاص عمل

دیدگاه

پاسخ : مدار محافظ اتصال کوتاه برای امپلی فای&

سلام : من این تاپیکا دنبال نمیکنم و برای مدارم یه محافظ بستم که اینگونه رفتار میکنه

وقتی ولوم از یه حدی میره بالا عمل میکنه و خروجی را قطع میکنه (با پالس منفی به ورودی) و اگر خاموشش کنم بعد از 20 دقیقه میاد روی حالت نرمال و اگرم نه یه دکمه فشاری هست (ریست) که با یه چوب کریت میشه مداره محافظ را از فعال به آماده باش برگردوند روی اتصال کوتاه هم تستش نکردم ولی وقتی خروجی را روی 4 اهم قرار میدم با یه ولوم دادن کم هم مدار فعال میشه

اگر دنبال همچین چیزی هستید بگید تا قرار بدم

مدار من با STK4432 هست

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار محافظ اتصال کوتاه برای امپلی فای&

نوشته اصلی توسط aswhu600
                                سلام : من این تاپیکا دنبال نمیکنم و برای مدارم یه محافظ بستم که اینگونه رفتار میکنه

وقتی ولوم از یه حدی میره بالا عمل میکنه و خروجی را قطع میکنه (با پالس منفی به ورودی) و اگر خاموشش کنم بعد از 20 دقیقه میاد روی حالت نرمال و اگرم نه یه دکمه فشاری هست (ریست) که با یه چوب کریت میشه مداره محافظ را از فعال به آماده باش برگردوند روی اتصال کوتاه هم تستش نکردم ولی وقتی خروجی را روی 4 اهم قرار میدم با یه ولوم دادن کم هم مدار فعال میشه

اگر دنبال همچین چیزی هستید بگید تا قرار بدم

مدار من با STK4432 هست
                                اقا نیکی و پرسش؟ بزار داداش
                                از علی آموز اخلاص عمل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X