دوستان دو عدد باطری قابل شارژ 3.7 ولت 1600ma هست که به صورت موازی به هم متصل هستند میخوام بدونم حداکثر چه تعداد ال ای دی سفید 5 میل رو به صورت موازی میتونم به اونها متصل کنم؟ و ایا ولتاژ 3.7 به اونها اسیب نمیزنه؟ و اینکه اگر بخوام از این باطری ها به عنوان چراغ قوه استفاده کنم تا چه مدت نوردهی خواهد داشت؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چه تعداد ال ای دی سفید رو میتونم به این باطری متصل کنم؟
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست هادوستان دو عدد باطری قابل شارژ 3.7 ولت 1600ma هست که به صورت موازی به هم متصل هستند میخوام بدونم حداکثر چه تعداد ال ای دی سفید 5 میل رو به صورت موازی میتونم به اونها متصل کنم؟ و ایا ولتاژ 3.7 به اونها اسیب نمیزنه؟ و اینکه اگر بخوام از این باطری ها به عنوان چراغ قوه استفاده کنم تا چه مدت نوردهی خواهد داشت؟
LED های سفید ۵ میلی متری نیازمند ولتاژ 3 تا 3.1 ولت هستند ، پس اعمال ولتاژ 3.5 تا 4.2 ولت باعث داغ کردن LED ها و تخلیه زود هنگام باتری میشود.
ضمنا بهتر بود مدل و برند و ترجیحا تصویری از باتری ها بذارید تا کیفیت باتری مشخص بشه.
- تشکرها 2
-
4 عدد از این باطری دارم یه شماره روی باطری ها هست 14500 برند نداره از این باطری های فله هست میخواستم از ال ای دی های پاور 12 ولت استفاده کنم و باطری ها رو سری کنم متاسفانه فکر کنم ماژول شارژر براش نباشه برا همین گفتم از ال ای دی های معمولی 5 میل استفاده کنم و باطری ها رو دو به دو موازی کنم راستش میخوام یک روشنایی اظطراری برای خونه درست کنم و چند لامپ در جاهای مختلف منزل قرار بدم و همه به یک منبع انرژی متصل باشن حالا نمیدونم از چه ال ای دی و باطری استفاده کنم موندم نظر شما چیه؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست ها4 عدد از این باطری دارم یه شماره روی باطری ها هست 14500 برند نداره از این باطری های فله هست میخواستم از ال ای دی های پاور 12 ولت استفاده کنم و باطری ها رو سری کنم متاسفانه فکر کنم ماژول شارژر براش نباشه برا همین گفتم از ال ای دی های معمولی 5 میل استفاده کنم و باطری ها رو دو به دو موازی کنم راستش میخوام یک روشنایی اظطراری برای خونه درست کنم و چند لامپ در جاهای مختلف منزل قرار بدم و همه به یک منبع انرژی متصل باشن حالا نمیدونم از چه ال ای دی و باطری استفاده کنم موندم نظر شما چیه؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست هاتشکر، چند عدد led باید باشه تا نور 10 وات تولید کنه؟
اما با در نظر گرفتن کیفیت معمولی و استاندارد ، حدود 30 عدد لازم هست.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
بستگی به کیفیت LED ها داره.
اما با در نظر گرفتن کیفیت معمولی و استاندارد ، حدود 30 عدد لازم هست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست ها
بسیار ممنونم، ماژول شارژ tp4056 دارم میتونم این باطری رو به صورت دو عدد به شکل موازی باهاش شارژ کنم؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
اصلا مشکلی نداره و میتونید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdihai نمایش پست هایه سوال دیگه میخوام به این باطری ها 4 عدد باطری با امپر بالاتر اضافه کنم همشون به صورت سری قرار میگیرن و دو به دو هر کدوم هم به یک ماژول شارژ متصل هستند ایا مشکلی نیست امپر ها با هم متفاوت هستن؟ و اینکه ایا یک کلگی شارژر موبایل جوابگو هست اگر نه از چی استفاده کنم؟ تشکر
مگر اینکه از ماژول های شارژر دو سل دارای افزاینده استفاده کنید.
ضمنا اگر باتری های با ظرفیت متفاوت سری بشن ، به درستی شارژ و خالی ( دشارژ ) نمیشن.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
وقتی سری بشن ولتاژ 7.4 ولت میشه که ماژول TP4056 قادر به شارژ نیست.
مگر اینکه از ماژول های شارژر دو سل دارای افزاینده استفاده کنید.
ضمنا اگر باتری های با ظرفیت متفاوت سری بشن ، به درستی شارژ و خالی ( دشارژ ) نمیشن.
جدیدترین ویرایش توسط mehdihai; ۲۱:۴۱ ۱۴۰۲/۱۱/۰۱.
دیدگاه
-
تشکر ،ماژول TP5100 هست ولی دشارژ رو کنترل نمیکنه، موندم چه کار کنم ، 160 تا ال ای دی سفید 5 میل رو استفاده کنم اینجوری باطری ها به ماژول شارژ متصل میمونن و دشارژ کنترل میشه ، یا 3 عدد باطری 3.7 رو سری کنم و از مثلا چراغ صندوق عقب پراید که 10 وات است البته نمیدونم واقعا 10 واته یا کمتره استفاده کنم که این کار راحت تر و ارزون تر است فقط برای شارژ باید باطری ها رو به ماژول شار متصل کنم و بعد از شارژ شدن به مدار مصرف کننده انتقال بدم ولی دیگه کنترلی روی دشارژ وجود نداره حالا نمیدونم چقدر مهمه این مسعله دشارژ.
خودم برای چنین مواردی به محافظ دشارژ اهمیت نمیدم.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
خب این موضوع به حساسیت و حواس جمعی شما ربط داره.
خودم برای چنین مواردی به محافظ دشارژ اهمیت نمیدم.
دیدگاه
-
ممنون یه سوال دیگه اگر بخوام از ال ای دی های پاور یک وات استفاده کنم ایا نیاز به درایور هست؟ و اگر هست لطفا معرفی کنید برای حدود 20 عدد ال ای دی پاور
برای ۱ وات مقاومت در حد ۱۰ اهم کافی هست.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
مدار درایور بذارید که بهتر هست ولی یه مقاومت هم کار شما رو راه میندازه.
برای ۱ وات مقاومت در حد ۱۰ اهم کافی هست.
جدیدترین ویرایش توسط mehdihai; ۲۱:۵۲ ۱۴۰۲/۱۱/۰۴.
دیدگاه
دیدگاه