اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن چند LED با باتری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن چند LED با باتری ماشین

سلام دوستان،
    میخوام LED های زیر رو با باتری ماشین 12 ولت 60 آمپر روشن کنم، وقتی همه رو باهم به باتری وصل میکنم نور خیلی کمی دارن، از چه مداری باید استفاده کنم تا همه با هم همزمان بتونن با نور حداکثری روشن بشن؟
    • 4 عدد LED شاخه ای 12ولت یک متری،
    • 3 عدد LED COB پروژکتوری 50 وات 12 ولت 3800 میلی آمپر (بدون نیاز به درایور)
    • یک عدد LED COB پروژکتوری 100 وات 12 ولت 7000 میلی آمپر (بدون نیاز به درایور)
    • 2 عدد LED COB سفید مهتابی 5W مارک PROLIGHT OPTO مدل PG1C-5LVS با 700 میلی آمپر

--------------- UP

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad425 نمایش پست ها
      سلام دوستان،
      میخوام LED های زیر رو با باتری ماشین 12 ولت 60 آمپر روشن کنم، وقتی همه رو باهم به باتری وصل میکنم نور خیلی کمی دارن، از چه مداری باید استفاده کنم تا همه با هم همزمان بتونن با نور حداکثری روشن بشن؟
      • 2 عدد LED COB سفید مهتابی 5W مارک PROLIGHT OPTO مدل PG1C-5LVS با 700 میلی آمپر
      سلام
      مواردی که مطرح کردید توان تلفاتی بسیار بالایی دارن و امکان اینکه بتونید همه رو پر نور داشته باشید نیست.
      همون LEDهای شاخه ای برای نابود کردن یه باتری کافی هستن ????

دیدگاه

این کار بسیار حساس هست. روشن کردن ال ای دی پاور نیاز به درایور داره هر چند که اگر به ولتاژ وصل کنید روشن میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها

سلام
          مواردی که مطرح کردید توان تلفاتی بسیار بالایی دارن و امکان اینکه بتونید همه رو پر نور داشته باشید نیست.
          همون LEDهای شاخه ای برای نابود کردن یه باتری کافی هستن ????
          اگه شاخه ای هارو حذف کنم چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pouya_m39 نمایش پست ها
            این کار بسیار حساس هست. روشن کردن ال ای دی پاور نیاز به درایور داره هر چند که اگر به ولتاژ وصل کنید روشن میشه
            از چه درایوری باید استفاده کنم؟

دیدگاه

از چه درایوری باید استفاده کنم؟
              خرید ال ای دی درایور DRIVER پاور POWER LED ها با توان های مختلف با قیمت مناسب در فروشگاه ECA

با کمی جستجو میتونید درایورهای بیشتری پیدا کنید

دیدگاه

سلام دوستان،
                شما یه چیزی در حدود ۲۵ آمپر دارید از باتری ماشین میکشید.
                با این اوصاف طبیعیه که کم نور بشن.
                اگر مدار ( یا ماژولی ) باشه که بتونه مشکل رو حل کنه ، افزاینده ولتاژ هست. البته با گذاشتن افزاینده ولتاژ مشکل رو از ریشه حل نمیکنید و فقط موقتی درمانش میکنید.

در چنین شرایطی از ۲ باتری موازی شده برای چنین جریان کشی بالایی استفاده میکنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

شما یه چیزی در حدود ۲۵ آمپر دارید از باتری ماشین میکشید.
                  با این اوصاف طبیعیه که کم نور بشن.
                  اگر مدار ( یا ماژولی ) باشه که بتونه مشکل رو حل کنه ، افزاینده ولتاژ هست. البته با گذاشتن افزاینده ولتاژ مشکل رو از ریشه حل نمیکنید و فقط موقتی درمانش میکنید.

در چنین شرایطی از ۲ باتری موازی شده برای چنین جریان کشی بالایی استفاده میکنن.
                  ممنون، با ماژول XL6009/LM2577 به صورت موقت ولتاژ رو تا 15 ولت بالا بردم و شدت روشنایی قابل قبولی داشت، اما چون ماژول کم توان هست به شدت داغ و قطع شد.
                  برای افزاینده به نظرتون کدوم ماژول جواب خواهد داد؟ با ماژول زیر میشه؟

دیدگاه

درود
                    همانطور که دوستان تذکر دادند جریان مصرفی بالایی دارید داغ شدن ماژول افزایش ولتاژ به همین دلیل است لذا به دنبال ماژول افزایش ولتاژ تا 15 ولت و جریان 25 آمپر باشید، یا تعداد مصرف کننده را کاهش دهید.

دیدگاه

ممنون، با ماژول XL6009/LM2577 به صورت موقت ولتاژ رو تا 15 ولت بالا بردم و شدت روشنایی قابل قبولی داشت، اما چون ماژول کم توان هست به شدت داغ و قطع شد.
                      برای افزاینده به نظرتون کدوم ماژول جواب خواهد داد؟ با ماژول زیر میشه؟
                      https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...%85%DB%8C.html
                      ماژول داخل لینک حداکثر ۶ آمپر جریان دهی داره .
                      و برای تمام LED های شما جواب نمیده مگر اینکه چند تا بخرید.
                      اینم به یاد داشته باشید که حداکثر از ۸۰ درصد توان اسمی ماژول های افزاینده استفاده کنید.

دیدگاه

هر نوع LED را به موازات باتری ماشین وصل کنید و از مقاومت های مناسب یا درایورهای جریان ثابت برای محدود کردن جریان در صورت لزوم استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که مجموع
                        جریان مصرفی از ظرفیت باتری تجاوز نمی کند یا به LED ها آسیب نمی رساند.
                        regards
                        jack
                        https://www.cryoindia.in
                        جدیدترین ویرایش توسط jack1211; ۱۳:۱۲ ۱۴۰۳/۱۰/۰۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X