اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای ساخت لامپ شارژی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای ساخت لامپ شارژی

درود دوستان عزیز
    من میخواستم لامپ شارژی بسازم و نیاز به کمک داشتم.
    من میخوام با باتری لیتیوم و با ماژول بوست ولتاژ رو از 3.7 ولت به 18 ولت برسون و با اون یه چیپ LED رو روشن کنم میخواستم ببینم میشه یا نه؟؟
    باتری های لیتییوم که مثلا 3000 میلی آمپر ساعت هستن یعنی اگر از اون 3 آمپر جریان کشیده بشه داخل یک ساعت تموم میشه درسته؟؟
    یعنی اگر من چیپ LED ایم مثلا جریان 600 میلی امپر مصرف کنه باید حدود 3 ساعت به من روشنایی بده درست میگم؟؟
    میشه کمکم کنید.

نوشته اصلی توسط Ezaxx نمایش پست ها
    درود دوستان عزیز
    من میخواستم لامپ شارژی بسازم و نیاز به کمک داشتم.
    من میخوام با باتری لیتیوم و با ماژول بوست ولتاژ رو از 3.7 ولت به 18 ولت برسون و با اون یه چیپ LED رو روشن کنم میخواستم ببینم میشه یا نه؟؟
    باتری های لیتییوم که مثلا 3000 میلی آمپر ساعت هستن یعنی اگر از اون 3 آمپر جریان کشیده بشه داخل یک ساعت تموم میشه درسته؟؟
    یعنی اگر من چیپ LED ایم مثلا جریان 600 میلی امپر مصرف کنه باید حدود 3 ساعت به من روشنایی بده درست میگم؟؟
    میشه کمکم کنید.
    با سلام به شما ....
    چند سال پیش،چراغ شارژی،ساختم با دو عدد باتری ..قلمی AA نیکل متال ..و چند عدد LED .. کاملا ساده..و مناسب ،،،،
    اگر خواستی ،،تا نقشه را و عکس،ساخته شده را در اينجا بارگذاری کنم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به شما ....
      چند سال پیش،چراغ شارژی،ساختم با دو عدد باتری ..قلمی AA نیکل متال ..و چند عدد LED .. کاملا ساده..و مناسب ،،،،
      اگر خواستی ،،تا نقشه را و عکس،ساخته شده را در اينجا بارگذاری کنم ...
      اره بارگذاری بکن ممنونم
      مشکل من اینه که نور LED ها با گذشت زمان همین طور کم نورکم نور تر میشه
      من میخوام نورش یک نواخت باشه و وقتی جریان باری تموم شد اون موقع چراغ خاموش شه برای این راه حلی دارید؟؟

دیدگاه

اره بارگذاری بکن ممنونم
        مشکل من اینه که نور LED ها با گذشت زمان همین طور کم نورکم نور تر میشه
        من میخوام نورش یک نواخت باشه و وقتی جریان باری تموم شد اون موقع چراغ خاموش شه برای این راه حلی دارید؟؟
        بله ..باید باتری لیتیومی استفاده کنید ..‌‌
        باتری لیتیوم وقتی که به آخر انرژی خودش می‌رسد..بطور تقریبا ناگهانی ..قطع میشود ...
        و خروجی خاموش می‌شود....
        البته نباید گذاشت که باتری به این مرحله آخر برسد ...مانند باتری موبایل که وقتی انرژی باتری به ۵ درصد می رسد ..موبایل خاموش
        می شود. ..مداری در لحظات آخر موبایل را خاموش می کند ..که باتری صدمه نبیند...
        ....اگر باتری نیکل متال پر قدرت استفاده کنید
        ...LED ها به مدت زمان کافی روشن خواهند
        بود ..،،،،،
        با باتری لیتیم ..ساخت این نوع مدار پیچیده تر خواهد شد ...به دلیل شارژر مخصوص باتری لیتیومی ‌...
        جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۲۱:۴۷ ۱۴۰۳/۱۰/۲۶.

دیدگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

بله ..باید باتری لیتیومی استفاده کنید ..‌‌
            باتری لیتیوم وقتی که به آخر انرژی خودش می‌رسد..بطور تقریبا ناگهانی ..قطع میشود ...
            و خروجی خاموش می‌شود....
            البته نباید گذاشت که باتری به این مرحله آخر برسد ...مانند باتری موبایل که وقتی انرژی باتری به ۵ درصد می رسد ..موبایل خاموش
            می شود. ..مداری در لحظات آخر موبایل را خاموش می کند ..که باتری صدمه نبیند...
            ....اگر باتری نیکل متال پر قدرت استفاده کنید
            ...LED ها به مدت زمان کافی روشن خواهند
            بود ..،،،،،
            با باتری لیتیم ..ساخت این نوع مدار پیچیده تر خواهد شد ...به دلیل شارژر مخصوص باتری لیتیومی ‌...
            سلام ممنونم
            من از باتری لیتیوم یون استفاده میکنم و اونو به مدار شارژ باتری وصل کردم و از خروجس اون هم به LED ها متصل شده است
            چند تا LED3 ولت دارم اون هارو موازی کردم و با باتری متصل کردم
            ولی باز هم وقتی کار میکنه و روشنایی بهم میده بعد از یه ساعت نورش شروع به کم شدن میکنه
            مداری چیزی داره که باید ببنم تا این اتفاق نیفته؟!!
            باتری من اصل هستش 3000 میلی امپر ساعت هستش.

دیدگاه

سلام ممنونم
              من از باتری لیتیوم یون استفاده میکنم و اونو به مدار شارژ باتری وصل کردم و از خروجس اون هم به LED ها متصل شده است
              چند تا LED3 ولت دارم اون هارو موازی کردم و با باتری متصل کردم
              ولی باز هم وقتی کار میکنه و روشنایی بهم میده بعد از یه ساعت نورش شروع به کم شدن میکنه
              مداری چیزی داره که باید ببنم تا این اتفاق نیفته؟!!
              باتری من اصل هستش 3000 میلی امپر ساعت هستش.
              با سلام به شما دوست عزیز و محترم ....
              چند تا LED ,,وصل کردید؟
              چند ساعت باتری دوام دارد ؟...
              ایا ولتاژ باتری بعد از شارژ را اندازه‌گرفتید؟
              ...بنظر شما باتری باید چند ساعت دوام داشته باشد؟...
              بنظرم شارژر خراب باشد !!

دیدگاه

باسلام
                دوست عزیز شما علاوه بر ماژول بوست، باید از ماژول کنترل شارژ دشارژ تک سل هم برای جلوگیری از دشارژ غیرمجاز و خراب شدن باتری، استفاده کنید.
                *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

سلام دوستان منم سوالی داشتم
                  یک لامپ led 20 وات دارم که روش 18 تا ال ای دی کار شده.
                  من برای این که مشابه اون smd رو از برد اوراقی دربیارم و جایگزین اون یک دونه ال ای دی سوخته کنم یک مقاومت 560 اهم و با منبع 12 ولت سری کردم به یک دونه از ال ای دی های سالم وصل کردم افت ولتاژ دو سر ("مقاومت") را اندازه گرفتم 4.24 ولت شد و ال ای دی نو که دارم هیچکدام افت ولتاژ این مقدار را ندارند و نتونستم ال ای دی نو جایگزین کنم.
                  اما از برد اوراقی چیپ ال ای دی یک دونه دقیقا مشابه با همون افت ولتاژ پیدا کردم و جایگزین کردم (به صورت اصولی)
                  ال ای دی روشن شد
                  توان محاسبه شده 18 وات بود که با احتساب تلفات سوئیچ و سلف به 20 وات میرسید
                  خاستم مشخصات ال ای دی را پیدا کنم با محاسبات برروی جریان و ولتاژ ال ای دی فهمیدم 9 ولت 1 وات هستش اما خوب منم ال ای دی smd 9 ولت 1 وات دارم اما چرا افت ولتاژ اون ال ای دی برد اوراقی 4.24 ولت هستش اما ال ای دی نو من 6.55 ولت؟ یعنی هر دوتا حتما 9ولت 1 واتی هستند؟ مگر امپدانس هر دو در یک واتژ جریان ثابت یکی نباید باشه؟

دیدگاه

دوست عزیز در مورد سوال شما برای چراغ قوه شارژی بهتره مدار بوست را بیخیال بشید و از یک منبع جریان استفاده کنین جریان ال ای دی ها را محاسبه کنید باطری ها را به صورت سری ببندید یک ماژول شارژ برای باطری ها بسازید اگر ال ای دی ها سه ولتی هستند و مثلا 30 میلی آمپر مصرف دارند آنها را به صورت موازی به هم وصل کنید آرایش ال ای دی ها طوری باشه که جریان به 1 آمپر برسه حالا یک منبع جریان 1 آمپر با lm317 بسازین و ال ای دی ها را به آن وصل کنین مادامی که ولتاژ ال ای دی افت میکنه lm317 جریان را ثابت و نور ال ای دی ها پایدار میماند تا موقعی ولتاژ هر سل به کمتر از 3.7 ولت برسه اگر به جای lm317 از ماژول سوئیچینگ مشابه استفاده بشه تلفات به شدت پایین میاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X