اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن ۹ تا پاور Led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن ۹ تا پاور Led

سلام وقت بخیر پاور ال ای دی ۱۰ وات با ولتاژ پیشنهادی ۱۰ تا ۱۲ ولت و جریان پیشنهادی ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلی آمپر،
    روی هیت سینک و فن یک مرتبه به سوئیچینگ ۱۲ ولت وصل کردم که دماش خیلی زیاد بود و مرتبه دیگه ۳ تا از اون پاور ال ای دی را سری کردم و به درایور ۲۴ تا ۳۶ وات و جریان ۹۰۰ میلی آمپر وصل کردم بازهم دماش خیلی زیاد بود، پیشنهاد می خواستم چگونه متصل کنم که دما زیاد نباشه
    میشه با همون درایور اگر بشه جریان ۱۰۰ میلی آمپر کاهش داد دماش درست بشه​
    9 تا پاور ال ای دی دارم که میخوام آنها را روشن کنم

نوشته اصلی توسط Javadrajabin1 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر پاور ال ای دی ۱۰ وات با ولتاژ پیشنهادی ۱۰ تا ۱۲ ولت و جریان پیشنهادی ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلی آمپر،
    روی هیت سینک و فن یک مرتبه به سوئیچینگ ۱۲ ولت وصل کردم که دماش خیلی زیاد بود و مرتبه دیگه ۳ تا از اون پاور ال ای دی را سری کردم و به درایور ۲۴ تا ۳۶ وات و جریان ۹۰۰ میلی آمپر وصل کردم بازهم دماش خیلی زیاد بود، پیشنهاد می خواستم چگونه متصل کنم که دما زیاد نباشه
    میشه با همون درایور اگر بشه جریان ۱۰۰ میلی آمپر کاهش داد دماش درست بشه​
    9 تا پاور ال ای دی دارم که میخوام آنها را روشن کنم
    با سلام،
    برای اینکه زیاد داغ نکنه ، باید جریان کشی پاور LED ها رو به مقدار کمتری محدود کنید ، مثلا 600 میلی آمپر.

دیدگاه

ممنونم، با ۶۰۰ میلی آمپر نوردهی کم نمی شود، نمی شود با مقاومت جریان رسوند به محدوده ۸۰۰ تا ۷۵۰
      در فروشگاه ها درایور با ۸۰۰ میلی آمپر پیدا نکردم

دیدگاه

نظرتون درباره اینکه سه تا را با مقاومت ۲.۷ یا ۳.۳ اهم ۷ وات را به صورت سری به درایور ۹۰۰ میلی آمپر ۲۴ تا ۳۶ وات وصل کنم؟

دیدگاه

نظرتون را در مورد اینکه یک پتانسیومتر یا ولوم ۵۰۰ اهم را به صورت موازی با ۳ تا پاور led سری ببندم را اگر بگین ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Javadrajabin1 نمایش پست ها
            ممنونم، با ۶۰۰ میلی آمپر نوردهی کم نمی شود، نمی شود با مقاومت جریان رسوند به محدوده ۸۰۰ تا ۷۵۰
            در فروشگاه ها درایور با ۸۰۰ میلی آمپر پیدا نکردم
            صرفا با کاهش 100 میلی آمپر ، کاهش گرمای زیادی هم نخواهید داشت.
            در عمل با سری کردن مقاومت مناسب میتونید جریان کشی رو کاهش بدید ، ولی داغ کردن مقاومت یه مشکله و کاهش طول عمر درایور و احتمال سوسو زدن LED هم یه مشکل دیگه.
            پتانسیومتر یا ولوم معمولی هم جواب کار رو نمیده و باید از رئوستا استفاده کنید.

دیدگاه

ممنونم، از درایور ۶۰۰ میلی آمپر استفاده میکنم و نتیجه میگم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X