اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در خصوص افت ولتاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در خصوص افت ولتاز

سلام تازه کار و تازه واردم . اولین تابلو ال ای دی رو درست کردم اما در ال ای دی قرمز که مارکش اچ دی هستش افت ولتاژ دارم و خیلی کم نوره / البته اونارو به صورت موازی سری بدون مقاومت بسته ام اونم با سیم تلفن . تعدادشون هم 74 تا هستش / لطفا راهنمایی کنین برا رفع مشکلم چیکار کنم . متشکرم

پاسخ : راهنمایی در خصوص افت ولتاز

باسلام
    بنظر بنده بهتره که از اگویی که برای بستن ال ای دی ها استفاده میشه پیروی کنید یعنی هر 3 ال ای دی یک مقاومت 330 با برق 12 ولت
    این بهترین راهی ه که میشه بهش فکر کرد
    البته ترانس هم مهمه که آمپرش از ال ای دی ها بیشتر باشه تا بتونه درست و حسابی همشون رو روشن کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadkarim
      سلام تازه کار و تازه واردم . اولین تابلو ال ای دی رو درست کردم اما در ال ای دی قرمز که مارکش اچ دی هستش افت ولتاژ دارم و خیلی کم نوره / البته اونارو به صورت موازی سری بدون مقاومت بسته ام اونم با سیم تلفن . تعدادشون هم 74 تا هستش / لطفا راهنمایی کنین برا رفع مشکلم چیکار کنم . متشکرم
      با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
      این 74 عدد ال ای دی را به منبع تغذیه چند ولت چند آمپری وصل کردید.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

علیک / به منبع 12 ولت 6 امپری وصل کردم و به صورت موازی سری بدون مقاومت بستم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadkarim
          علیک / به منبع 12 ولت 6 امپری وصل کردم و به صورت موازی سری بدون مقاومت بستم ...
          با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
          اگر ولتاژ کار ال ای دی شما 3 ولت است، شما باید سه عدد ال ای دی را با یک مقاومت 150 اهم 1/4 وات سری و به منبع تغذیه 12 ولت وصل کنید. و بقیه ال ای دی ها را که تقریبا 24 دسته 3 تایی سری شده با یک مقاومت 150 اهمی است می شود به همین روش وصل کنید. تقریبا 25 دسته موازی و کل جریان مصرفی شما می شود 500 میلی آمپر یا 0.5 آمپر. ونهایتا شما به یک منبع 12 ولت 0.5 آمپری احتیاج دارید.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام
            چرا در انتخاب مقاومت برای ال ای دی ها این همه اختلاف وجود دارد بعضی ها برای سه ال ای دی سری 3 ولت مقاومت 100 اهم و یکی 150 اهم و یکی 220 اهم و یکی 330 اهم پیشنهاد می نمایند . میخواهم بدانم علت آن چیست ؟
            1) برای طول عمر ال ای دی ها مناسب است ؟
            2) برای میزان نوردهی انها مناسب است ؟
            3 ) و یا علت دیگری دارد ...
            چون من این کار را انجام دادم تعداد 3 ال ای دی 3 ولت را با هم سری کردم و انرا با یک مقاومت متغیر وصل کردم و مقاومت متغیر را چرخاندم تا ولتاز ال ای دی به 3 ولت رسید سپس مقدار مقاومت متغیر را حساب کردم شد 100 اهم . اینک در روش سری هر 3 ال ای دی یک مقاومت 100 اهم می بندم / اما اینکه بعضی از دوستان مقاومت 220 یا 330 پینهاد می کنند خیلی برایم جای تعجب است لطفا راهنمایی بفرمایید علت این همه تغییر چیست و کدام پیشنهاد بهترین است . متشکرم .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X