اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال راجع به راه اندازی power led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال راجع به راه اندازی power led

استاد خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی و مدار.شرمنده کردین.

یک مقاومت 20اهم 15 وات بهش وصل کردم 57 شد 37.
    lm317 بیشتر در دسترسم هست.
    فقط یک سوال.
    استاد شرمندم.شما خودت استاد مایی.احیاناً اون مقاومت r1=r2=r3 نباید بعد مقاومت شنت(r4=r5=r6) وصل بشه ؟؟؟

سپاس.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
      استاد خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی و مدار.شرمنده کردین.

یک مقاومت 20اهم 15 وات بهش وصل کردم 57 شد 37.
      lm317 بیشتر در دسترسم هست.
      فقط یک سوال.
      استاد شرمندم.شما خودت استاد مایی.احیاناً اون مقاومت r1=r2=r3 نباید بعد مقاومت شنت(r4=r5=r6) وصل بشه ؟؟؟

سپاس.
      نگو استاد آقا جان مگه من چی گفتم؟ مرد مومن مقاومت 1 تا 3 که مربوط به تعیین جریان 317 هست :smile:. دیتاشیتو یه نیگا بنداز تو قسمت current regulator. جریان میشه 1.2 تقسیم بر مقاومت که اینجا جریان کل میشه 3 ضربدر 1.2/2.2 اون مقاومت های 4 تا 6 هم که گذاشتیم محض احتیاط
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

شرمنده دوست عزیز شما درست میفرمایین.من یک لحظه رفتم تو فاز adjustable :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
        نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
        ولی به شرط خازن بزرگ
        مثلا چند هزار میکرو فاراد ؟؟؟

سپاس.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
          شرمنده دوست عزیز شما درست میفرمایین.من یک لحظه رفتم تو فاز adjustable :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .مثلا چند هزار میکرو فاراد ؟؟؟

سپاس.
          آقا من شرمنده :mrgreen: عکس رو ویرایش کردم. حواس نمونده برامون
          اون خازن هم خوب بهتره بزرگ تر بزاری اگه بخوای مقاومت بزاری ریپل خروجی میاد تو ال ایدی به همین خاطر گفتم بزرگتر. اگر 317 استفاده کنی به شرطی که ریپل باعث نشه ولتاژ بیاد زیر ولتاژ الیدی + 3 مشکلی نداره. به همین خاطر میتونی خازن کوچیکتر هم بزاری. تلفات مدار هم کمتر میشه خازن 680 یا 1000 میکرو برای حالت 317 و خازن 4700 برای حالت مقاومت
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X