اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی LED100w با باطری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی LED100w با باطری ماشین

سلام خدمت همه مهندسین.
    دوستان چطور میتونم یه PowerLed 100W یا 50W رو راه بندازم.
    میخواستم به عنوان چراغ پارک رو ماشینم نصب کنم ولی باطری12ولته و با مبدل های DC به DC نهایتش به 24 ولت میرسه. حالا واسه راه اندازیش چه کار میتونم بکنم.
    شدیدا به کمکتون احتیاج دارم :sad:
    I WORK HARDLY AND I HAVE BIG DREAMS

پاسخ : راه اندازی LED100w با باطری ماشین

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2818-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-150w.html
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
      http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2818-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-150w.html
      دمت گرم. مردی بخدا
      I WORK HARDLY AND I HAVE BIG DREAMS

دیدگاه

انصافا جواب گرفتی خبرم کن من وقت ندارم تست کنم ولی ماژولشو خریدم عالی کار میکنه
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دوستان یه نکته یادتون رفته!!!!!!! :question: :question:
          برای راه اندازی led، تغذیه اش باید در مد CC یا همون Constant Current کار کنه!!! این مبدل DC-DC ولتاژ رو ثابت نگه میداره و رو جریان هیچ کنترلی نداره!
          اگه تغذیه LED کنترلی بر روی جریان خروجی نداشته باشه جریان خروجی رفته رفته به خاطر کاهش مقاومت داخلی LEDها زیاد میشه و در نتیجه تلافات LEDها زیاد شده و همشون افت لومن پیدا میکنن و درآخر میسوزن!!!! :angry: :angry:

موفق باشید

دیدگاه

برادر سعید پاسختون بسیار کامل مفهمومی و عالی بود ولی خروجی این ماژول اصلا نباید مستقیم به پاورledوصل بشه باید توسط مقاومت
            توی بدترین حالت محدودیت سازی بشه البته باعث افت راندمان کل سیستم و تلفات حرارتی خواهد شد ولی در کل ماژول در صورت دست کاری قابلت محدود شازی جریان رو هم داره
            ولی چاره ای جز این در حال حاضر برای ال ای دی های بالای 20 وات نداریم البته به شخصه درایور های 12 ولتی برای پاور های زیر را 10 وات در سایت دیده بودم لطفا جست و جو کنید نتیجه میگیرین

دیدگاه

http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/2752-led-driver-10w-12-24v-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                برادر سعید پاسختون بسیار کامل مفهمومی و عالی بود ولی خروجی این ماژول اصلا نباید مستقیم به پاورledوصل بشه باید توسط مقاومت
                توی بدترین حالت محدودیت سازی بشه البته باعث افت راندمان کل سیستم و تلفات حرارتی خواهد شد ولی در کل ماژول در صورت دست کاری قابلت محدود شازی جریان رو هم داره
                ولی چاره ای جز این در حال حاضر برای ال ای دی های بالای 20 وات نداریم البته به شخصه درایور های 12 ولتی برای پاور های زیر را 10 وات در سایت دیده بودم لطفا جست و جو کنید نتیجه میگیرین
                استفاده از مقاومت در پروژه های تبلیغاتی و یا در توانهای پایین میتونه قابل توجیه باشه ولی تو توانهای بالا اونم 100 وات هیچ توجیهی نداره و همونطوری که شما گفتین راندمان بشدت میاد پایین!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SA3ID
                  دوستان یه نکته یادتون رفته!!!!!!! :question: :question:
                  برای راه اندازی led، تغذیه اش باید در مد CC یا همون Constant Current کار کنه!!! این مبدل DC-DC ولتاژ رو ثابت نگه میداره و رو جریان هیچ کنترلی نداره!
                  اگه تغذیه LED کنترلی بر روی جریان خروجی نداشته باشه جریان خروجی رفته رفته به خاطر کاهش مقاومت داخلی LEDها زیاد میشه و در نتیجه تلافات LEDها زیاد شده و همشون افت لومن پیدا میکنن و درآخر میسوزن!!!! :angry: :angry:

موفق باشید
                  من تابلو led ثابت میبندم و برای تغذیه از اداپتور لپتاپ استفاده میکنم
                  طبق تجاربی که دارم وقتی یک ولتاژ یه ذره کمتری نسبت به ولتاژ خود led بهش بدید دیگه جریانش بالا نمیره و کار میکنه اخه تو تابلو هام هم همین کارو میکنم و چن سال کار میکنه حالا فکر میکنم اگر این دوست ما هم مثلا بجای 32 ولت 31.5 یا 31 ولت به led اش بده دیگه این سوختنی که شما گفتید پیش نمیاد البته من فقط تجربه اش را دارم و در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم.حالا نظر شماچیه؟
                  در واقع ما با این کار همون کار منبع جریان رو انجام میدیم دیگه چون میدونیم که منبع جریان هم ولتاژ رو تا حدی میاره پایین که جریان از یه حدی بیشتر نشه
                  درست میگم؟
                  حالا اینکه چجوری 12 ولت رو تبدیل به 32 کنیم راه های مختلفی داره که فکر میکنم در انجمن منابع تغذیه جوابتونو راحتتر پیداکنین
                  شما به یه افزاینده سوییچینگ نیاز دارید
                  ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                    من تابلو led ثابت میبندم و برای تغذیه از اداپتور لپتاپ استفاده میکنم
                    طبق تجاربی که دارم وقتی یک ولتاژ یه ذره کمتری نسبت به ولتاژ خود led بهش بدید دیگه جریانش بالا نمیره و کار میکنه اخه تو تابلو هام هم همین کارو میکنم و چن سال کار میکنه حالا فکر میکنم اگر این دوست ما هم مثلا بجای 32 ولت 31.5 یا 31 ولت به led اش بده دیگه این سوختنی که شما گفتید پیش نمیاد البته من فقط تجربه اش را دارم و در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم.حالا نظر شماچیه؟
                    در واقع ما با این کار همون کار منبع جریان رو انجام میدیم دیگه چون میدونیم که منبع جریان هم ولتاژ رو تا حدی میاره پایین که جریان از یه حدی بیشتر نشه
                    درست میگم؟
                    حالا اینکه چجوری 12 ولت رو تبدیل به 32 کنیم راه های مختلفی داره که فکر میکنم در انجمن منابع تغذیه جوابتونو راحتتر پیداکنین
                    شما به یه افزاینده سوییچینگ نیاز دارید
                    دوست عزیز گفته های شما کاملا درسته و برای کاره شما کاملا جواب میده چون تو LEDهایی که شما استفاده میکنید هیچ گونه حرارتی وجود نداره و اگه هم باشه خیلی جزیی و ناچیز هست ولی برای LEDها پاور این روش پاسخگو نیست! چرا!؟ چون این LEDها هنگام کار از خودشون حرارت زیادی تولید میکنن و اگه ولتاژ نامیشو کمی کم در نظر بگیرم فقط یه خورده از دما کم میشه که اونم رفته رفته به علت افزایش دما با افت مقاومت داخلی روبرو میشه و پس از مدت زمان اندکی از تغذیه جریان زیادی میکشه که اگه بر روی جریان خروجی کنترلی نباشه LED مثله ته دیگ سرخ میشه!
                    بنابه اون چیزایی که من دیدم و تست کردم وقتی تو مداری کنترلر جریان باشه بعد از گذاشته چند ساعت ولتاژ نامی LEDها 1 الی 2 ولت کمتر از ولتاژ اولیه میشه که این مقدار در فصلهای مختلف و موقعیتهای جغرافیایی مختلف متفاوته.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SA3ID
                      دوست عزیز گفته های شما کاملا درسته و برای کاره شما کاملا جواب میده چون تو LEDهایی که شما استفاده میکنید هیچ گونه حرارتی وجود نداره و اگه هم باشه خیلی جزیی و ناچیز هست ولی برای LEDها پاور این روش پاسخگو نیست! چرا!؟ چون این LEDها هنگام کار از خودشون حرارت زیادی تولید میکنن و اگه ولتاژ نامیشو کمی کم در نظر بگیرم فقط یه خورده از دما کم میشه که اونم رفته رفته به علت افزایش دما با افت مقاومت داخلی روبرو میشه و پس از مدت زمان اندکی از تغذیه جریان زیادی میکشه که اگه بر روی جریان خروجی کنترلی نباشه LED مثله ته دیگ سرخ میشه!
                      بنابه اون چیزایی که من دیدم و تست کردم وقتی تو مداری کنترلر جریان باشه بعد از گذاشته چند ساعت ولتاژ نامی LEDها 1 الی 2 ولت کمتر از ولتاژ اولیه میشه که این مقدار در فصلهای مختلف و موقعیتهای جغرافیایی مختلف متفاوته.

موفق باشید
                      یعنی اگه 1 تا 2 ولت کمتر از ولتاژ تغذیه هم بهش بدیم بعد مدتی میسوزه؟
                      البته فکر میکنم اینطوری در اوایل کار نورمون کمتر بشه درسته؟
                      خب من تا حالا بالای 2 وات نبستم البته خیلی دوست داشتم ولی گرونه :cry2:
                      راستی این درایو 100 وات با پاور فکتور بالا که ادرسش تو امضاتونه مال دانلوده؟مال خریده؟چیه ؟اخه وقتی میرم اونجا هیچی نیس
                      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                        یعنی اگه 1 تا 2 ولت کمتر از ولتاژ تغذیه هم بهش بدیم بعد مدتی میسوزه؟
                        البته فکر میکنم اینطوری در اوایل کار نورمون کمتر بشه درسته؟
                        خب من تا حالا بالای 2 وات نبستم البته خیلی دوست داشتم ولی گرونه :cry2:
                        راستی این درایو 100 وات با پاور فکتور بالا که ادرسش تو امضاتونه مال دانلوده؟مال خریده؟چیه ؟اخه وقتی میرم اونجا هیچی نیس
                        در پاسخ به سوال اولتون باید عرض کنم از اونجایی که جریان LED با تغییرات ولتاژ به صورت نمایی تغییر میکنه از این رو با کاهش 1 الی 2 ولت از ولتاژ نامی LED به حداکثر نور نخواهیم رسید و اگر هیت سینک مورد استفاده در LED بزرگتر از نیازش باشد تغییرات دما بر جریان و نور LED تاثیر چندانی نخواهد گذاشت و LED با همان شدت نور و شدت جریان کار خواهد کرد ولی اگر هیت سینک کوچکتر باشد و به دلیل عدم تبادل کامل دما با محیط مقاومت داخلی LED کاهش یافته و رفته رفته جریان بیشتر و ...!

هدفم از گذاشتن لینک درایور 100 وات دو چیز بود:
                        1. دوستانی که تو انجمن هست با توانایی های بنده آشنا بشن
                        2. اگه یکی از دوستان خواست درایور بسازه میتونه رو کمکه من حساب باز کنه.

موفق باشید

دیدگاه

اقایون کسی از اون ماژول 120واته کسی نتونسته استفاده کنه نتیجه چی بوده؟
                          منم کار لازمم
                          تو یوتیوب پر از پروژه هاییه که با باتری اسیدخشک مث ماشین یه ال ای دی پاور 100وات رو راه میندازن اینا چجوریه ما چکنیم که تو ایرانیم! ما که ebay نداریم با دوکلیک همچی....
                          اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                          X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                          http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

آقا میثم ببخشین شما اخرش به نتیجه رسیدین؟ تونستین ال ای دی 100وات رو راه اندازی کنین با باطری ماشین؟ هیچکی راهی نداره!!!
                            اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                            X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                            http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                              آقا میثم ببخشین شما اخرش به نتیجه رسیدین؟ تونستین ال ای دی 100وات رو راه اندازی کنین با باطری ماشین؟ هیچکی راهی نداره!!!
                              ساسان خان عزیز، لطفا ولتاژ و جریان نامی LED رو بگید تا بیشتر کمکتون کنیم. شاید تونستیم برای کاری که شما میخواین یه درایور طراحی کنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X