اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

ممنون
    برای روشن کردن led 10 watt یه باتری خشک 12 ولت 4.5 آمپر داریم ( یا 3 تا باتری لیتیوم یون 3.7V که 3000 میلی آمپره،سری کنیم میشه 11.1 با همون 3000 میلی آمپر)

یه سوال همینجا واسم پیش اومد ، بهتر نیست از همین باتری های لیتون یون 3.7 بصورت سری استفاده کنیم ؟ هم کم حجم تره هم از نظر اقتصادی به صرفه تره ، دو دسته 3 تاییشو با هم موازی کنیم میشه یه 11.1 ولت با 6 آمپر !

حالا سوال دوم ، چون نمیخوام از درایور استفاده کنم ، بهترین روش برای وصل کردن led به باتری چی هست ؟ یه مقاومت یا استفاده از lm317 ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xoncegame
      ممنون
      برای روشن کردن led 10 watt یه باتری خشک 12 ولت 4.5 آمپر داریم ( یا 3 تا باتری لیتیوم یون 3.7V که 3000 میلی آمپره،سری کنیم میشه 11.1 با همون 3000 میلی آمپر)

یه سوال همینجا واسم پیش اومد ، بهتر نیست از همین باتری های لیتون یون 3.7 بصورت سری استفاده کنیم ؟ هم کم حجم تره هم از نظر اقتصادی به صرفه تره ، دو دسته 3 تاییشو با هم موازی کنیم میشه یه 11.1 ولت با 6 آمپر !

حالا سوال دوم ، چون نمیخوام از درایور استفاده کنم ، بهترین روش برای وصل کردن led به باتری چی هست ؟ یه مقاومت یا استفاده از lm317 ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
      خواهش میکنم
      اولا کسی برای افزایش جریان، باتری ها رو باهم موازی نمیکنه.پس اون روش 6باتری پر :mrgreen:
      برای راه اندازی بدون درایور220ولت
      راههای زیر رو پیشنهاد میکنم
      خرید درایور ال ای دی ،دی سی به دی سی که من فک کنم زیاد تو ایران نباشه(شاید تو خارجم زیاد نباشه)
      ساخت همین مبدل دی سی به دی سی بالایی.دراینجا باید بری سراغ مبدل باک وبوست و....درکل سراغ سوییچینگ.
      حالت سوم بری با قطعات الکترونیکی یه رگولاتور ولتاژ بارگولاتور جریان بسازی.یه چیزی مثلlm317و...
      یا بیای یه مقاومت سر راهش سری کنی وتمام
      هرکدوم هم مزایا ومعایب خاصی دارن دیگه :rolleyes:
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام به فرض یه پروژکتور r+g+b میسازیم که کلا 18 واته یعنی 6 تا قرمز 6 تا سبز و 6 تا ابی حالا برای کنترل این سه رنگ بصورت جداگانه بهترین راه چیه ؟
        استفاده از منبع 12 ولت و مقاومت یا روش بهتری هم هست ؟ توی پروژکتور های اماده از چه روشی استفاده میشه ؟

دیدگاه

سلام به همگی دوستان .
          من میخوام برای پروژکتور ماشینم power led طراحی کنم . هر طرف 12 تا ال ای دی . الان من ال ای دی های 1 وات سفید یخی (10000 تا 20000 ) کلوین مارک epiled بستم ولی مشکل درایو دارم . در حال حاضر هر 3 تا پاور ال ای دی رو به یه درایو 12 تا 24 ولت 3 وات وصل کردم . جمعا میشه 4 تا درایو . امشب که رفتم تست کنم روی ماشین دیدم بعد از یک دقیقه هم هیت سینک داخل چراغ و هم خوده درایو ها ( بیشتر یه خازن که روش هست اون داغ میکنه یا 4 عدد فکر کنم ترانس باشه یا نمیدونی چیه خیلی ریز کنار هم قرار گرفتن ) به شدت داغ میکنه و من میترسم بسوزه یا آب کنه پروژکتور رو . یکی بهم گفت از درایو قوی تر استفاده کن . درایوی که بجای 4 تا درایو (یه درایو واحد یعتی 12 تا 24 ولت 12 وات) بشه . حالا من باید چیکار کنم دوستان ؟ چه درایوی تهیه کنم که مشکل گرما نداشته باشم ؟

ابنم تصویر درایو . خازن + اون قسمتی که دورش د ایره قرمز کشیدم به شدت داغ میکنه :

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005309_58391.jpg

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005303.jpg

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005259.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vestlaif
            سلام به همگی دوستان .
            من میخوام برای پروژکتور ماشینم power led طراحی کنم . هر طرف 12 تا ال ای دی . الان من ال ای دی های 1 وات سفید یخی (10000 تا 20000 ) کلوین مارک epiled بستم ولی مشکل درایو دارم . در حال حاضر هر 3 تا پاور ال ای دی رو به یه درایو 12 تا 24 ولت 3 وات وصل کردم . جمعا میشه 4 تا درایو . امشب که رفتم تست کنم روی ماشین دیدم بعد از یک دقیقه هم هیت سینک داخل چراغ و هم خوده درایو ها ( بیشتر یه خازن که روش هست اون داغ میکنه یا 4 عدد فکر کنم ترانس باشه یا نمیدونی چیه خیلی ریز کنار هم قرار گرفتن ) به شدت داغ میکنه و من میترسم بسوزه یا آب کنه پروژکتور رو . یکی بهم گفت از درایو قوی تر استفاده کن . درایوی که بجای 4 تا درایو (یه درایو واحد یعتی 12 تا 24 ولت 12 وات) بشه . حالا من باید چیکار کنم دوستان ؟ چه درایوی تهیه کنم که مشکل گرما نداشته باشم ؟

ابنم تصویر درایو . خازن + اون قسمتی که دورش د ایره قرمز کشیدم به شدت داغ میکنه :

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005309_58391.jpg

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005303.jpg

http://up.parsipet.ir/uploads/20140708-005259.jpg
            دو نکته را رعایت کنید خیلی بهتر میشه
            1-یکی اینکه به جز هیت سینک ستاره ای باید واسش هیت سینک اضافی بذارید.ورقه آلومینیومی با ضخامت مناسب(هر چی بیشتر بهتر)و ابعاد مناسب مثلا 2*2(اگه فضا دارید بیشتر بذارید) که البته بازم داغ میشه(مخصوصا اگه فضا بسته باشه) ولی کمتر.
            2-هر چند خیلی ها گذاشتن فن را ضروری نمی دونند اما به نظر من تاثیر فن چندین برابر هیت سینکه.حتی یه فن کوچیک.به نظر من همه ال ای دی ها را با درایوراشون بذارید تو یه محفظه بعد یه فن 12 ولت کامپیتوری را به محفظه وصل کنید.من خودم وقتی فن اضافه کردم دمای هیت سینکا بیشتر از 40 نمی ره.درایور هم که قبلا داغ میشد الان عین خیالش نیست.البته اون فنی که من استفاده کردم آرمیچر ضبط و پروانه ی سشوار بود.یه راه کوچیک هم برای خروج هوا بذارید.
            :job:
            آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

درود بر همگی

من امروز یه درایور پاور ال ای دی خریدم به طرف گفتم واسه 3تا ال ای دی پاور 1وات میخوام و میخوام 12ولت برق ماشین رو بهش بدم ...اینی که داده جواب میده یا فقط باید برق شهر بهش بدم؟چون ورودیش نوشته ac......اصلا انقد کوچیکه آدم نمیدونه بزنه به برق بلایی سرش میاد یا نه :biggrin:

اصلا درایور برق dc داریم؟
              در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

فک نمی کنم مال برق شهر باشه چون سلف نداره(حدس منه).به نظر من اول بزنید به برق 12 ولت.به احتمال زیاد مشکلی نداره.
                شما که میخوای با برق ماشین روشنشون کنید چرا درایور می ذارید.از مقاومت استفاده کنید چون تلفات زیاد مهم نیست.

دیدگاه

این مال 12هست به برق هم نزنید که می پکه برای این نوشتهacچون در ورودیش پل دیود هم گذاشتند برای همین بهش dcبدهیدیاacبراش فرقی نداره
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                    فک نمی کنم مال برق شهر باشه چون سلف نداره(حدس منه).به نظر من اول بزنید به برق 12 ولت.به احتمال زیاد مشکلی نداره.
                    شما که میخوای با برق ماشین روشنشون کنید چرا درایور می ذارید.از مقاومت استفاده کنید چون تلفات زیاد مهم نیست.

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                    این مال 12هست به برق هم نزنید که می پکه برای این نوشتهacچون در ورودیش پل دیود هم گذاشتند برای همین بهش dcبدهیدیاacبراش فرقی نداره
                    ممنون.خب الان خروجی این چند ولت هست؟فک کنم جریان خروجیش ثابت و 300میلی آمپر هست....باید 3تا پاور ای ای دی رو تو خروجی موازی کنم یا سری؟چون ولتاژ خروجیشو نمیدونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش22

ممنون.خب الان خروجی این چند ولت هست؟فک کنم جریان خروجیش ثابت و 300میلی آمپر هست....باید 3تا پاور ای ای دی رو تو خروجی موازی کنم یا سری؟چون ولتاژ خروجیشو نمیدونم
                      خواهش می کنم باید سری بشه هر ال ای دی حدودا 300میلی و 3.2ولت نیاز داره .ولتاژ کمتر باشه نور کمتر میشه بیشتر باشه چون جریان ثابته (تا حدودی)ایراد نداره .کلا فقط شما به تعداد توصیه شده سری کنید
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                        خواهش می کنم باید سری بشه هر ال ای دی حدودا 300میلی و 3.2ولت نیاز داره .ولتاژ کمتر باشه نور کمتر میشه بیشتر باشه چون جریان ثابته (تا حدودی)ایراد نداره .کلا فقط شما به تعداد توصیه شده سری کنید
                        خروجی این درایور یا کلا درایورها چند ولته؟الان اگه جریان ثابت باشه درسته باید سری بشند اما با چه ولتاژی اگه خروجی بین 3تا4ولت باشه که افت ولتاژمون زیاده شاید روشن هم نشد چون هر ال ای دی پاور 3.2ولتاژ میخواد .....چطوریه پس؟

دیدگاه

واسه اطمینان بیشتر من دنبالش بودم الان این لینک رو حتما ببین مشخصاتش رو زده مشخصات انواع درایورهارو داره ولتاژ و جریانشون

http://www.snowdragonledhk.com/new-led-power-switch.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش22
                            خروجی این درایور یا کلا درایورها چند ولته؟الان اگه جریان ثابت باشه درسته باید سری بشند اما با چه ولتاژی اگه خروجی بین 3تا4ولت باشه که افت ولتاژمون زیاده شاید روشن هم نشد چون هر ال ای دی پاور 3.2ولتاژ میخواد .....چطوریه پس؟
                            ولتازشون هم تو ی همون محدوده 3تا ال ای دی هست!یعنی از 2ولت تا11-12ولت با جریان 300میلی امپر!
                            نترس بزن کیفشو ببر. :mrgreen:
                            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

درایوری که مخصوص ال ای دی پاور 1 واته،جریانش روی حدود 300 میلی آمپر قفل شده.یعنی ولتاژ را تا اونجایی می بره بالا تا بتونه جریان لازم را به وجود بیاره.مثلا درایور 1 تا 3 ال ای دی 1 وات را اگه به یه ال ای دی بزنید ولتاژ 3.3 ایجاد میکنه.اگه به دو تا ال ای دی بزنید 6.6 میده و اگه 3 تا بهش 9.9 میده.اما دیگه بیشتر نمی تونه.
                              اما مثلا درایور 4 تا 16 ال ای دی 1 وات یعنی میتونه 4*3.3 ولت تا 16*3.3 ولت میتونه ایجاد کنه.
                              :bye

دیدگاه

پس دقیقا برعکس آداپتور هست در آداپتور ولتاژ ثابت میشه جریان متغییر ولی در درایور جریان ثابت هست و ولتاژ بسته به تعداد ال ای دی که میذاریم تغییر میکنه درست گفتم ؟ :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X