اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول HC-05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام مجدد
    دوست عزیز من پست قبل خودم را ویرایش کردم چون در زمان جواب دادن میکروکنترلر در ذهنم بود و نه آردوینو. آردویینو به دلیل بوت لودری که دارد شما قادر هستید از طریق خطوط Tx, Rx آنرا پروگرام نمایید. فقط توجه کنید که بعد از پروگرام نیاز به ریست دارد تا برنامه جدید را اجرا نماید. در خود بورد اینکار از طریق پایه DTR مبدل USB به سریال روی بورد انجام میشود. در صورتیکه از بورد بلوتوثی استفاده میکنید در این بورد باید علاوه بر خروجیهای Rx و Tx دسترسی به خروجی DTR هم داشته باشید تا بتوانید با اتصال آن از طریق یک خازن 100nF به پایه ریست بورد آردویینو بعد از آپلود کد، بورد را ریست نمایید.
    موفق باشید.
    بله ممنون
    در آموزش ها ، کمابیش به این مسئله اشاره شده بود
    فقط فعلا مشکل بنده ، همانست که بود و لب تاپ ، ماژول رو پیدا نمیکنه

دیدگاه

سلام و درود
      مشکل با یک دانگل باسئوس حل شد
      پیداش کرد و متصل شد به راحتی
      سپاس از همراهی دوستان و اساتید بزرگوار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها
        سلام و درود
        مشکل با یک دانگل باسئوس حل شد
        پیداش کرد و متصل شد به راحتی
        سپاس از همراهی دوستان و اساتید بزرگوار
        با سلام
        خوبه که مشکل حل شد. در مورد اون ماژول HC-05 هم من یه کم تو اینترنت جستجو کردم بعضی میگفتند اگر در مود مستر باشه این مشکل عدم شناسایی پیش میاد. اگر تمایل داشتید یه نگاه به لینک زیر بندازید و از مود مستر درش بیارید ببینید واقعا مشکل همین بوده. در ضمن دستورات بیشتری هم داره برای تغییر به مود BLE و چیزهای دیگه.

موفق باشید.
        جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۵:۴۷ ۱۴۰۲/۱۱/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام
          خوبه که مشکل حل شد. در مورد اون ماژول HC-05 هم من یه کم تو اینترنت جستجو کردم بعضی میگفتند اگر در مود مستر باشه این مشکل عدم شناسایی پیش میاد. اگر تمایل داشتید یه نگاه به لینک زیر بندازید و از مود مستر درش بیارید ببینید واقعا مشکل همین بوده. در ضمن دستورات بیشتری هم داره برای تغییر به مود BLE و چیزهای دیگه.

موفق باشید.
          حتما بررسی میکنم
          ممنون از لطف شما
          سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X