باسلام خدمت اساتید بنده یک جت فن دستی kica دارم که اب خورده و بنظر میرسه بردش دچار مشکل شده حالا میخوام یک اسپید کنترلر بجای بردش استفاده کنم اما از موتور ۵ تا سیم بیرون اومده و نمیدونم اون ۲ تا سیم اضافه چی هست ؟ و ایا اصلا با اسپید کنترلر میشه راه اندازی کرد یا نه ؟ در صورت نیاز عکس هم میتونم بگیرم ارسال کنم . و اینکه موتور براشلس هست
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راهنمایی در مورد موتور براشلس
Collapse
X
-
با سلام، اگر موتور براشلس (Brushless DC یا BLDC) شما پنج سیم دارد، احتمالاً این سیمها به شرح زیر هستند:
سه سیم اصلی موتور: این سه سیم (معمولاً به رنگهای مختلف مانند قرمز، آبی و زرد) به فازهای اصلی موتور براشلس متصل هستند و برای اتصال به اسپید کنترلر (ESC) استفاده میشوند. این سه سیم وظیفه اصلی ایجاد میدان مغناطیسی چرخشی برای حرکت موتور را بر عهده دارند.
دو سیم اضافی: دو سیم اضافی در برخی موتورها وجود دارند که معمولاً به سنسورهای اثر هال (Hall sensors) متصل میشوند. این سنسورها وظیفهی تشخیص موقعیت دقیق روتور را دارند و اطلاعات موقعیت را به کنترلر میفرستند. این نوع موتورها معمولاً به نام موتورهای براشلس سنسوردار (Sensored BLDC) شناخته میشوند.
اگر این موتور سنسوردار باشد و قصد دارید از یک اسپید کنترلر سنسورلس استفاده کنید، ممکن است با مشکل مواجه شوید. اسپید کنترلرهای سنسورلس بدون نیاز به سنسورهای اثر هال کار میکنند و معمولاً در راهاندازی اولیه یا کنترل دقیق دور موتور دچار کمی اختلال میشوند.
برای استفاده از این موتور با پنج سیم در صورت عدم نیاز به سنسورها، میتوانید دو سیم سنسور را جداگانه باقی بگذارید و از یک اسپید کنترلر سنسورلس معمولی استفاده کنید. اما اگر عملکرد دقیقتر یا شروع نرم برایتان مهم است، بهتر است از یک اسپید کنترلر سنسوردار که قابلیت پشتیبانی از سنسورهای هال را دارد، استفاده کنید.
- تشکرها 1
دیدگاه