اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار فلز یاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلز یاب

داداش مقاومت دمپ کدومه کارش چیه کلا :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ninjamore
      داداش مقاومت دمپ کدومه کارش چیه کلا :question:
      همون مقاومت 1واتی که 2 سر کویل و شما 680 اهم گذاشتی (فک کنم)
      بایدبا یه اسکوپ و پتانسیومتر سیمی موازی 2.5 کیلو پیداش کنی
      همین
      الان اصلاح شده دلتا 2 هم اومده الان میخوام برم تو کار اون
      موفق باشید
      به شکل موج زرد که تو پروفایلمه نگاه کن
      کار مقاومت دمپ کنترل انرزی تولیدیه سلفت یا همون سیم پیچه که اونو سریع تر میرا میکنه

ویرایش :
      تو اون مدارت اون ترانزیستورت کار اصلی رو انجام میده ]بهتر بگم مهمه
      سعی کن بخونیشولی احتمالا j113یا bf256هس
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

سلام
        NE556 مگه چه فرقی داری کلا؟
        NE555 هم ولتاژش 9.80 هستش.
        R32=330 اهم وC26=4.7 nf اگه خوب نگاه کنی مشخصه دیگه . آره سیم هم همون که گفته بود رو تهیه کردم 0.35میلی و اهمش شد کلا 3 البته +سیم اهم متر.
        :read:منظور از مدار تقویتی هم یعنی یه مدار دیگه درست کنیم خروجی کویل رو از چند تا irf سری یا موازی بگیریم مثلا البته گفتم وصل کنیم به این فلزیاب می شه :biggrin:
        سلام
        من هنو پت رو نخریدم (بجاش یه مقاومت گذاشتم :mrgreen: )چون ثابته میخوام بیزحمت برام اینا رو هم اندازه بگیری و بهم بگی تا منم اینجوری مقدار صحیحشو بزارم
        ولتاز دو سر زنر 8.2
        4066 پایه های 2 و 3 (D10)
        کلکتور امیتر T6 وT7
        و اخرین مورد کلکتور T8
        می خوام ببینم مقایسه ولتازش تو تنظیماتش چه تاثیری داره
        ممنون
        فردا پس فردا انشالله میرم پت 100 اهم رو میخرم :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
          سلام
          من هنو پت رو نخریدم (بجاش یه مقاومت گذاشتم :mrgreen: )چون ثابته میخوام بیزحمت برام اینا رو هم اندازه بگیری و بهم بگی تا منم اینجوری مقدار صحیحشو بزارم
          ولتاز دو سر زنر 8.2
          4066 پایه های 2 و 3 (D10)
          کلکتور امیتر T6 وT7
          و اخرین مورد کلکتور T8
          می خوام ببینم مقایسه ولتازش تو تنظیماتش چه تاثیری داره
          ممنون
          فردا پس فردا انشالله میرم پت 100 اهم رو میخرم :wow:
          سلام داداش بیا گذاشتم برات این ولتاژها بدون کویل اندازه گیری شده راستی مدار خوب تو دستت چیز دیگه ای هم داری راستی از این که دیر جواب دادم شرمنده این دانشگاه بلای جان ما شده چسبیده ول نمی کنه

دیدگاه

سلام داداش بیا گذاشتم برات این ولتاژها بدون کویل اندازه گیری شده راستی مدار خوب تو دستت چیز دیگه ای هم داری راستی از این که دیر جواب دادم شرمنده این دانشگاه بلای جان ما شده چسبیده ول نمی کنه
            مدار تا دلت بخواد
            ولی باید بتونی بسازی ، من بهت شمارمو دادم برا همین دیگه ، اخه دیدم فعالی
            من اینقد تنبلم هر وقت میخوام برم خرید میگم باشه فردا (تا کی بیاد فردا ؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: )
            این مدل لوله ای برا لوپ شما جالب بود ولی من برا لوپ های DD شکل میخوام یه چیز خوشگل و اسون ، درکل پیچ و مهره پلاستیکی هم گیر نمیاد :angry: :angry:
            الان مشکل صدات حل شده ؟؟؟
            اگه حل نشده بود بگو تا بگم فرکانس چن نقطه رو بگیری
            ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

مدار تا دلت بخواد
              ولی باید بتونی بسازی ، من بهت شمارمو دادم برا همین دیگه ، اخه دیدم فعالی
              من اینقد تنبلم هر وقت میخوام برم خرید میگم باشه فردا (تا کی بیاد فردا ؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: )
              این مدل لوله ای برا لوپ شما جالب بود ولی من برا لوپ های DD شکل میخوام یه چیز خوشگل و اسون ، درکل پیچ و مهره پلاستیکی هم گیر نمیاد :angry: :angry:
              الان مشکل صدات حل شده ؟؟؟
              اگه حل نشده بود بگو تا بگم فرکانس چن نقطه رو بگیری
              ممنون
              به نظرت کدوم مدار از این دلتا پالس 2 بهتره بردش هم زیاد باشه به طلا هم حساسیت داشته باشه راستش کار ودانشگاه و این کارها هیچ کدوم با هم جور در نمیاد کفگیر بنده هم آخر ترمی به ته دیگ خورده فصل امتحانات هم شروع شده زیاد نمی تونم فعالیت کنم ممنون از شما داداش که این قدر منو راهنمایی می کنین :applause:
              لوپ doرو برای دلتا پالس ساختی یا واسه مدار دیگه راستی می تونی از فایبر گلاس بسازی یه تبدیل پلاستیکی لوله پلی اتیلن هم بهش نصب کنی برای دستگیرش فکر کنم چیز خوبی ازش دربیاد .
              آره من دیگه فعلا با این مدار هیچ مشکلی ندارم خوب کار می کنه ممنون داداش راستی شما تونستی مدارت رو راهندازی کنی برد مال شما چه جوریه خوبه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

به نظرت کدوم مدار از این دلتا پالس 2 بهتره بردش هم زیاد باشه به طلا هم حساسیت داشته باشه راستش کار ودانشگاه و این کارها هیچ کدوم با هم جور در نمیاد کفگیر بنده هم آخر ترمی به ته دیگ خورده فصل امتحانات هم شروع شده زیاد نمی تونم فعالیت کنم ممنون از شما داداش که این قدر منو راهنمایی می کنین :applause:
                لوپ doرو برای دلتا پالس ساختی یا واسه مدار دیگه راستی می تونی از فایبر گلاس بسازی یه تبدیل پلاستیکی لوله پلی اتیلن هم بهش نصب کنی برای دستگیرش فکر کنم چیز خوبی ازش دربیاد .
                آره من دیگه فعلا با این مدار هیچ مشکلی ندارم خوب کار می کنه ممنون داداش راستی شما تونستی مدارت رو راهندازی کنی برد مال شما چه جوریه خوبه
                وظیفس
                نه هنو پت رو نخریدم ، ایشالله فردا :mrgreen: میرم میخرم
                کلا دلتا فلزایب با برد بالاست :nice:
                اون کویل مال یه مدار دیگس
                وظیفس 2باره چیزایی که یاد دارم رو به دیگران یاد بدم
                به نظر من شایدبشه یکم تغییرات توش داد
                مثلا پایه های یر رو تغیرات بدیم.اینا رو چند بدست اوردی ؟
                D7A پایه 2 و 4
                DB10 پایه 11
                Tr6تو شماتیک ببین کجاس :nerd:
                و تو حالت اتومات صدا ولتاز در T4پایه امیترش چیه؟
                موفق باشی
                راستی کویل با سیم تلفن و برق هم میتونی درس کنیا

ویرایش :
                مقادیر بالا رو وقتی کویل کانکت بود بدس اوردی؟؟اره حواسم نبودش
                راستی مدار قبلیتو فهمیدی چیه ترانزیستورش ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

وظیفس
                  نه هنو پت رو نخریدم ، ایشالله فردا :mrgreen: میرم میخرم
                  کلا دلتا فلزایب با برد بالاست :nice:
                  اون کویل مال یه مدار دیگس
                  وظیفس 2باره چیزایی که یاد دارم رو به دیگران یاد بدم
                  به نظر من شایدبشه یکم تغییرات توش داد
                  مثلا پایه های یر رو تغیرات بدیم.اینا رو چند بدست اوردی ؟
                  D7A پایه 2 و 4
                  DB10 پایه 11
                  Tr6تو شماتیک ببین کجاس :nerd:
                  و تو حالت اتومات صدا ولتاز در T4پایه امیترش چیه؟
                  موفق باشی
                  راستی کویل با سیم تلفن و برق هم میتونی درس کنیا

ویرایش :
                  مقادیر بالا رو وقتی کویل کانکت بود بدس اوردی؟؟اره حواسم نبودش
                  راستی مدار قبلیتو فهمیدی چیه ترانزیستورش ؟؟؟
                  سلام شرمنده که دیر جواب دادم سرم گرم امتحانات بود و هست وخواهد بود :mrgreen:
                  بیا داداش گذاشتم برات همشو راستی وقتی که در حالت اتو ماتیک به امیتر T4 اهم متر رو وصل می کنم شروع به سوت کشیدن می کنه .
                  با سیم تلفن کویل ساختم ولی با سیم برق نه :eek: فکر کنم باید خروجی خیلی بیشتری داشته باشیم در این صورت کم کم از این دلتا پالس داره حالم به هم می خوره هیچ کویلی روش سازگاری نداره انگار نه انگار که بهش کویل دیگه ای بستی فکر کنم باید خروجیش تقویت بشه تا لوپ بهش وصل کنیم :read:
                  در مورد مدار خودم هم نه راستش فعلا وقت نکردم برم ترانزیستور وآیسی رو بگیرم انشالله بعد امتحانات اوکی می کنم بازم [glow=red,2,300]ممنون داداش[/glow] :nice:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

سلام شرمنده که دیر جواب دادم سرم گرم امتحانات بود و هست وخواهد بود :mrgreen:
                    بیا داداش گذاشتم برات همشو راستی وقتی که در حالت اتو ماتیک به امیتر T4 اهم متر رو وصل می کنم شروع به سوت کشیدن می کنه .
                    با سیم تلفن کویل ساختم ولی با سیم برق نه :eek: فکر کنم باید خروجی خیلی بیشتری داشته باشیم در این صورت کم کم از این دلتا پالس داره حالم به هم می خوره هیچ کویلی روش سازگاری نداره انگار نه انگار که بهش کویل دیگه ای بستی فکر کنم باید خروجیش تقویت بشه تا لوپ بهش وصل کنیم :read:
                    در مورد مدار خودم هم نه راستش فعلا وقت نکردم برم ترانزیستور وآیسی رو بگیرم انشالله بعد امتحانات اوکی می کنم بازم [glow=red,2,300]ممنون داداش[/glow] :nice:
                    منم درگیرم
                    مدارم کامل شد بهت میگم
                    اگه اسکپ داشتی عالی بود
                    ببیر دانشگاه اندازه بگیر ،فقط مواظب باش ز ن د ا ن نیفتی :mrgreen:

دیدگاه

اونم ردیف می کنم باشه حداقل چند تا مدار دیگه عکسشو بزار انگیزه بچه ها بیشتر بشه :angry:

دیدگاه

اونم ردیف می کنم باشه حداقل چند تا مدار دیگه عکسشو بزار انگیزه بچه ها بیشتر بشه :angry:
                        شرمنده گوشیم خراب شدش
                        اگه زنگیدی نگی از عمد ج نمیده
                        همین دلتا رو ارتقا داده سازندش میگه یه ورق 15*15سانت طلا رو تو 3متری زده
                        ببینم میتونم ازش بگیرم
                        ببین اگه عجله نداری هفته بعد فایل lcdشو بزارم
                        بین خودمون باشه من مدارشو یکی از فامیلا اومد دید رو هوا زد (جمعه ) و اصلا نزاشت براش تنظیم کنم بیشتر واطلاعات بزارم خدا بده برکت :nice: و همون پت 500 رو گذاشتم و بد نبود صداش ، جعبشو با کویلش دادم خودش سر هم کنه اخه میگف کارم فوریه :mrgreen: :mrgreen:
                        من با فایبر یه رو دادم بیرون زدن ولی باور کن سختمه بیرم بگیرم البت درسم دارم
                        ببین باید به حالت over dampبرسی با مقاومتت ، اسکپ داشتی برات میزاشتم
                        الان یکی دیگه هم سفارش داده اونم دارم میسازم با برد مسی معمولی هنو تموم نشده تموم شد دیگه دقیق اطلاعات میزام
                        حتما کویل وصل باشه کاراری زیر رو بیزحمت انجام بده
                        من نمیدونم تو اینارو اندازه گرفتی یا نه 2باره میگم اگه تکراری بود نزار
                        شرمنده ها سخته نمیخواد تو عکس بزاری واسم بنویسی کافیه یا اگرم حسش بود با عکس بزار برا بیشتر کردن بردش میگم شایدم درس تنظیم نکردی
                        تمامی ولتازهای پایه های 4066هارو بزار
                        و تمامی پایه های 555 و ای سی D7
                        ببین یه کویل گذاشتی با همون تا اخر برو منم چندتا عکس دارم میزارم شاید کمکت کنه ( ماله قبلیه )
                        یه سکه رو تو 32 سانتی میزد 100تومن رو و بقیه هم دیگه وقت نشد ( چشش گرفته بود نمیدادم باور کن میسوخت )
                        ایسی 062 خوبه ولی 082 حرف نداره و lf357 هم از lf356یکنم سریعتره
                        تغییرات رو برات کم کم میفرستم (خودم امتحان کنم ابروم نره :mrgreen: )

http://p30up.ir/images/7dww77r0yv3hxe13wuo.zip

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

شرمنده گوشیم خراب شدش
                          اگه زنگیدی نگی از عمد ج نمیده
                          همین دلتا رو ارتقا داده سازندش میگه یه ورق 15*15سانت طلا رو تو 3متری زده
                          ببینم میتونم ازش بگیرم
                          ببین اگه عجله نداری هفته بعد فایل lcdشو بزارم
                          بین خودمون باشه من مدارشو یکی از فامیلا اومد دید رو هوا زد (جمعه ) و اصلا نزاشت براش تنظیم کنم بیشتر واطلاعات بزارم خدا بده برکت :nice: و همون پت 500 رو گذاشتم و بد نبود صداش ، جعبشو با کویلش دادم خودش سر هم کنه اخه میگف کارم فوریه :mrgreen: :mrgreen:
                          من با فایبر یه رو دادم بیرون زدن ولی باور کن سختمه بیرم بگیرم البت درسم دارم
                          ببین باید به حالت over dampبرسی با مقاومتت ، اسکپ داشتی برات میزاشتم
                          الان یکی دیگه هم سفارش داده اونم دارم میسازم با برد مسی معمولی هنو تموم نشده تموم شد دیگه دقیق اطلاعات میزام
                          حتما کویل وصل باشه کاراری زیر رو بیزحمت انجام بده
                          من نمیدونم تو اینارو اندازه گرفتی یا نه 2باره میگم اگه تکراری بود نزار
                          شرمنده ها سخته نمیخواد تو عکس بزاری واسم بنویسی کافیه یا اگرم حسش بود با عکس بزار برا بیشتر کردن بردش میگم شایدم درس تنظیم نکردی
                          تمامی ولتازهای پایه های 4066هارو بزار
                          و تمامی پایه های 555 و ای سی D7
                          ببین یه کویل گذاشتی با همون تا اخر برو منم چندتا عکس دارم میزارم شاید کمکت کنه ( ماله قبلیه )
                          یه سکه رو تو 32 سانتی میزد 100تومن رو و بقیه هم دیگه وقت نشد ( چشش گرفته بود نمیدادم باور کن میسوخت )
                          ایسی 062 خوبه ولی 082 حرف نداره و lf357 هم از lf356یکنم سریعتره
                          تغییرات رو برات کم کم میفرستم (خودم امتحان کنم ابروم نره :mrgreen: )

http://p30up.ir/images/7dww77r0yv3hxe13wuo.zip
                          سلام دوباره دشمنت شرمنده داداش
                          نه نزنگیدم کلا با زنگیدن حال نمی کنم این جا بیشتر می چسبه
                          راستی همین مدار رو میگی ارتقا داده طلا 15*15 رو تو سه متری میزنه تو سایت ترکی دیدی .مال تو هم تو 3 متری میزد یعنی ارتقا داده بودی یا همون مدار پیش فرض بود .
                          آخ جون :wow:یعنی فایل ال سی دی رو پیدا کردی داداش دستت درد ن :applause:کنه نه عجله ای نیست فعلا نمی تونم درستش کنم سرام شلوغه راستی امتحانش کردی یا وقت نشده هنوز آخه می گن کارایی نداره چیز بیخودیه البته من نمی گم ها می گن :biggrin:
                          تو تبریز من دادم فایبر رو 20 تومن گرفت نمی دونم تیغ زد یا نه .
                          سوال زیاد شد خجالت می کشم دیگه اینم بپرسم دیگه با عرض پوزش شما تو مداری که دادی رفت tl82گذاشته بودی کویل چی گذاشته بودی در ضمن این ولتاژهایی که قبلا گذاشتم درسته چیزی نگفتی راجبش خوبه بده کمه زیاده راجب عکس ها هم ممنون بابا اوسکوپ شما هم دیجیتالیه که نشد کار سخت شد ببینم بعد امتحانات چی کار می کنم بازم تشکررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر :nerd:روز دانشجو هم مبارک :nerd:

دیدگاه

سلام دوباره دشمنت شرمنده داداش
                            نه نزنگیدم کلا با زنگیدن حال نمی کنم این جا بیشتر می چسبه
                            راستی همین مدار رو میگی ارتقا داده طلا 15*15 رو تو سه متری میزنه تو سایت ترکی دیدی .مال تو هم تو 3 متری میزد یعنی ارتقا داده بودی یا همون مدار پیش فرض بود .
                            آخ جون :wow:یعنی فایل ال سی دی رو پیدا کردی داداش دستت درد ن :applause:کنه نه عجله ای نیست فعلا نمی تونم درستش کنم سرام شلوغه راستی امتحانش کردی یا وقت نشده هنوز آخه می گن کارایی نداره چیز بیخودیه البته من نمی گم ها می گن :biggrin:
                            تو تبریز من دادم فایبر رو 20 تومن گرفت نمی دونم تیغ زد یا نه .
                            سوال زیاد شد خجالت می کشم دیگه اینم بپرسم دیگه با عرض پوزش شما تو مداری که دادی رفت tl82گذاشته بودی کویل چی گذاشته بودی در ضمن این ولتاژهایی که قبلا گذاشتم درسته چیزی نگفتی راجبش خوبه بده کمه زیاده راجب عکس ها هم ممنون بابا اوسکوپ شما هم دیجیتالیه که نشد کار سخت شد ببینم بعد امتحانات چی کار می کنم بازم تشکررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر :nerd:روز دانشجو هم مبارک :nerd:
                            ممنون روز شمام مبارک
                            ببین اون ولتاز هارو من اندازه نگرفتم چون مهم نبود واسنم ولی الان مهمه چرا ، چون میخوام با هم مطابقت بدیم پی حتما بگیر بزار تا منم چک کنم
                            کی گفته بدرد نمی خوره ال سی دی البت زیاد دقیق نیس ولی خب حدلاقل باتری رو نشون میده چقد ولتاز داره :mrgreen: و برا تشخیص نوع فل دیگه به صدا کفایت نمکینی بلکه ال سی دی هم هس
                            کویلو رو هم من با سیم 0.7پیچیدم بهش دادم رفت
                            اون مدار 3متری هم که هنو مخشو نزدم :mrgreen: :mrgreen: تا بزاره ولی شماتیکش هس ( اما پی سی بیش یه چیز دیگس ) گزاش با هم میریم تو کارش موافق باشی
                            خوبه تبریز خدای ای سیه و قطعات و از مشهد کم نمیاره (ما اونجا فامیل داریم )
                            دیگه هم 072 هم 082 از 06 بهتره
                            ولی شما باید با کویل بزرگتر فاصله بیشتری رو بزنیا ، بازم مقادیری که گفتم بزار
                            الان 2تا دلتا دیگه میخوام بسازم ،یکی فایبر برا خودم یکی دیگم مسی
                            ببینم چیکا میکنیا ( میتونم ازت کمک بگیرم ،همین ولتاز ها خیلی کمکه باور کن )

دیدگاه

ممنون روز شمام مبارک
                              ببین اون ولتاز هارو من اندازه نگرفتم چون مهم نبود واسنم ولی الان مهمه چرا ، چون میخوام با هم مطابقت بدیم پی حتما بگیر بزار تا منم چک کنم
                              کی گفته بدرد نمی خوره ال سی دی البت زیاد دقیق نیس ولی خب حدلاقل باتری رو نشون میده چقد ولتاز داره :mrgreen: و برا تشخیص نوع فل دیگه به صدا کفایت نمکینی بلکه ال سی دی هم هس
                              کویلو رو هم من با سیم 0.7پیچیدم بهش دادم رفت
                              اون مدار 3متری هم که هنو مخشو نزدم :mrgreen: :mrgreen: تا بزاره ولی شماتیکش هس ( اما پی سی بیش یه چیز دیگس ) گزاش با هم میریم تو کارش موافق باشی
                              خوبه تبریز خدای ای سیه و قطعات و از مشهد کم نمیاره (ما اونجا فامیل داریم )
                              دیگه هم 072 هم 082 از 06 بهتره
                              ولی شما باید با کویل بزرگتر فاصله بیشتری رو بزنیا ، بازم مقادیری که گفتم بزار
                              الان 2تا دلتا دیگه میخوام بسازم ،یکی فایبر برا خودم یکی دیگم مسی
                              ببینم چیکا میکنیا ( میتونم ازت کمک بگیرم ،همین ولتاز ها خیلی کمکه باور کن )
                              سلام داداش همه ولتاژها رو که گفته بودی رو گذاشتم با مال خودت مچ کن اگه مشکلی داشت منم حل کنم راستی یعنی تو ال سی دی نوع فلز رو مشخص می کنه من که فکر نمی کنم راستی هر موقع تونستی مدار ال سی دی رو بزار اگه خوب نبود خودم می خوام یه برنامه بنویسم هم باطری رو نشون بده هم ویومتر داشته باشه هم بشه فرکانس رو باهاش تغییر داد و هم چنیین قدرت کویل رو نشون بده تفکیک رو هم شما بزارین :mrgreen: شما تا حالا ال سی دی دلتا رو ساختی داداش تستش کردی .
                              خواهش می کنم داداش کوچیکتم فعلا رخصت عکس هم گذاشتم یه کم زوم کنی اوکی می شه :read:

دیدگاه

سلام داداش همه ولتاژها رو که گفته بودی رو گذاشتم با مال خودت مچ کن اگه مشکلی داشت منم حل کنم راستی یعنی تو ال سی دی نوع فلز رو مشخص می کنه من که فکر نمی کنم راستی هر موقع تونستی مدار ال سی دی رو بزار اگه خوب نبود خودم می خوام یه برنامه بنویسم هم باطری رو نشون بده هم ویومتر داشته باشه هم بشه فرکانس رو باهاش تغییر داد و هم چنیین قدرت کویل رو نشون بده تفکیک رو هم شما بزارین :mrgreen: شما تا حالا ال سی دی دلتا رو ساختی داداش تستش کردی .
                                خواهش می کنم داداش کوچیکتم فعلا رخصت عکس هم گذاشتم یه کم زوم کنی اوکی می شه :read:
                                ببین تفکیک که نداره اما از رو شکل موج تو ال سی دی یا همون ویو متر (یه جورایی ) میان مقایسه میکنن ،مثلا نقره یه حالت داره جلو کویلت و میبینی و یاد داشت میکنی و میری سراغ سرگرمی ( ز ی ر خ ا ک ی یا ..)و وقتی به یه جا رسیدی دستگاه بوق زد دیگه نمیگی من نمیدون اینجا چیه شاید یه میخ اهنی باشه یا طلا !!!
                                اما همین ال سی دی بهت 70 80 درصد کمک میکنه تو دتکت نوع فلز .
                                نمیدونم دقیق بهت گفتم مطلبو یا نه
                                من خودم این دلتا رو به همه ارجع میدونم ( تا حالا تو سایتهایی که طرح ازاد میزاشتن )
                                راستی فرکانس 300 برا XRهس و 120 و 100 هم برا دلتا که شما رو 120 بزا فرکانس رو و نتیجه رو به من بگو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X