اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه موتوری و گیربکسی باید انتخاب کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چه موتوری و گیربکسی باید انتخاب کنم؟

سلام دوستان
    وقت همگی بخیر
    یه سوال فنی دارم اینه که می خوایم برای انتقال یه بار حدود 5یا 7 کیلو به وسیله یه ربات خیلی معمولی وساده در حد ربات مسیر یاب بخوایم بسازیم .
    حالا برای انتخاب موتورش موندم چی کار کنم؟
    باید از چه موتور اسفتاده کنم؟
    داخل انتخاب موتور ها باید به چه پارامترهایی توجه کنم؟
    پچه جوری بر اساس پارامتر گشتاور متو میشه فهمید که یه موتور توانایی انتقال بار چند کیلویی را داره؟

لطفا دوستانیی که قصد راهنمایی دارند ممنون میشم که از سایت های فروش مثل این
    http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=121
    یا هر سایت دیگه که خودشون میشناسند اسم مدل موتوری که باید بخرم را هم معرفی کنند

مرسی :wow:

پاسخ : چه موتوری و گیربکسی باید انتخاب کنم؟

موتور های 24 ولن زیادی تو بازار هست من یه مدل پارسال دیدم متاسفانه مدلش یادم نی و لی استوانه ای مشکی با قدرت بسیار عالی؛باید خودت بگردی امتحان کنی ببینی کدوم کارتو راه می ندازه
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
      موتور های 24 ولن زیادی تو بازار هست من یه مدل پارسال دیدم متاسفانه مدلش یادم نی و لی استوانه ای مشکی با قدرت بسیار عالی؛باید خودت بگردی امتحان کنی ببینی کدوم کارتو راه می ندازه
      مرسی :nice:

ولی چطوری از روی دیتاشیت و مشخصات موتور بفهمم اصلا به درد کار من می خوره یا نه؟
      مثلا یکی از مشخصات موتور گشتاروه . خوب برای یه روبات مثلا حدود 7 کیلو باید موتوری با چه گشتاروری بخرم؟ :eek:

دیدگاه

در مورد انتخاب موتور شتاب حرکت و اصطحکاک هم خیلی مهم تر از وزن بار است
        خوب شتاب حرکتت فکر می کنی چقدر باشه یا مثلا حداکثر شیب که باید بالا بره و یا نوع زمین شنی یا پارکت یا .. و نوع چرخ که اصطحکاک
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X