اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش سرعت موتور بدون استفاده از PWM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش سرعت موتور بدون استفاده از PWM

سلام به همه دوستان عزیز
    بنده یک عدد موتور 24 ولتی تهیه کردم که با رله کنترلرشو انجام میدم میخوام سرعت موتور در یک حد ثابت باقی بمونه و کم تر از حالت عادی بشه و بصورت یکنواخت و همچنین قصد افزایش سرعت موتور هم ندارم برای همین نمی خوام از PWM استفاده کنم . پیشنهاد شما دوستان برای اینکه راندمان موتور پایین نیاد و لی سرعت کم بشه چیه؟
    ممنونم

پاسخ : کاهش سرعت موتور بدون استفاده از PWM

با کاهش ولتاژ میتونید سرعتو کاهش بدید ولی روش جالبی نیس بهترین روش همون pwm هست اگه میتونید به جای رله از ماسفت استفاده کنید و با pwm سرعتو کنترل کنید
    بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

دیدگاه

سلام دوست من!!
      همونجوری که دوستان هم پیشنهاد دادن، کاهش ولتاژ و استفاده از pwm جزو راه های که میشه استفاده کرد ولی ی راه دیگه هم هس که میتونید از چرخ دنده استفاده کنید، اینجوری با کاهش سرعت ی مزیت دیگه برای سیستمتون ایجاد میشه، افزایش قدرتش!!
      آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
      کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
      از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

سلام دوست من!!
        همونجوری که دوستان هم پیشنهاد دادن، کاهش ولتاژ و استفاده از pwm جزو راه های که میشه استفاده کرد ولی ی راه دیگه هم هس که میتونید از چرخ دنده استفاده کنید، اینجوری با کاهش سرعت ی مزیت دیگه برای سیستمتون ایجاد میشه، افزایش قدرتش!!
        سلام
        من هم داشتم به این نتییجه میرسیدم که با جعبه دنده سرعتو کم کنم اما متاسفانه بدلیل جایگذاری بدنه با موتور امکان تغییر برای این امکان و جود نداره.

دیدگاه

میتونم بپرسم حالت موتور و بدنه چجوریه؟
          تا جایی که من میدونم جهبده دنده ها دو حالت دارن، یا طولین یا عرضین و احتمالا (البته نام گذاری دقیقشونو نمیدونم!) و احتمال هم میدم شما با نوع عرضیش مشکل داشته باشین و احتمالا بتونین از نوع طولی استفاده کنید
          آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
          کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
          از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

بله بصورت طولی میباشد . ولی کلا نمیشه از گیربکس جدید استفاده کرد چون ساختار بدنه بکلی تغییر میکنه.

دیدگاه

اگه بازدهی برات مهم نیست بسته به افتی که لازم داری تعدادی دیود معمولی مثل4007 رو با هم سری کن. مثلا اگه 5 ولت افت میخوای 6 یا 7 تا سری کن. این جوری افت ولتاژ نسبتا ثابتی رو رو مدارت داری.
              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

اگه بازدهی برات مهم نیست بسته به افتی که لازم داری تعدادی دیود معمولی مثل4007 رو با هم سری کن. مثلا اگه 5 ولت افت میخوای 6 یا 7 تا سری کن. این جوری افت ولتاژ نسبتا ثابتی رو رو مدارت داری.
                سلام متاسفانه گشتاور موتور بشدت افت میکنه.و قدرت موتور پایین میاد.

دیدگاه

خوب ولتاژ که کم بشه گشتاور هم کم میشه کاریش نمیشه کرد. اگه بخوای گشتاور بهتری داشته باشی همون pwm باید استفاده کنی
                  لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X