اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش محاسبه ی ولتاژ استپ موتور ؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش محاسبه ی ولتاژ استپ موتور ؟؟

با سلام
    استپ موتوری دارم که از ولتاژش اطلاع ندارم، جدول زیر تمام مشخصاتی هست که دارم

آیا می توانم برای محاسبه ی ولتاژ، مقاومت را در جریان ضرب کنم ؟ و در صورت درست بودن آیا این فقط ولتاژ یک فاز هست و باید دو برابر در نظر بگیرم ؟
    درایور DRV8825 و Ramp در خروجی ولتاژ 12 ولت به موتور می دهند ، در محاسبه به روش بالا ولتاژ موتور حدود 2.7 ولت می شود، آیا باید با ثابت نگه داشتن توان جریان درایور را به جای 1.7 آمپر؛ 0.4 آمپر تنظیم کنم ؟

لطفا راهنمایی فرمایید
    با تشکر

پاسخ : روش محاسبه ی ولتاژ استپ موتور ؟؟

درود بر شما
    ولتاژ استپر با فرمول زیر حساب میشه :
    V=32*sqrt(In)
    32 برابر جذر Inductance.
    چیزی که خیلی ها نمی دونن اینه که یه موتور با کیفیت اینداکتنس پایینی داره و به نظر من شرط اصلی تو انتخاب یه استپر موتور میتونه باشه.
    *** موتوری که داری خیلی خوبه! من هم یکی تو این رده داشتم فروختمش الان دنبالش میگردم نیست . از کجا تهیه کردید؟
    **** درایور رو رو همون 1.7 تنظیم کن و با 24 ولت راه اندازیش کن . این موتور خدای سرعته!

دیدگاه

سلام
      مهندس ببخشید اونجایی که گفتین 32
      این 32 رو میشه یه توضیح بدید از کجا اومد؟
      ممنون میشم.

دیدگاه

دلیل علمیش رو نمیدونم... اگر اشتباه نکنم فرمولیه که http://www.geckodrive.com ارائه داده ( مطمئن نیستم توی رفرنس ها دیده بودم...)
        این مقاله رو اگه دوست داشتی بخون ( فرمول در بخش 6 که منابع تغذیه هست آورده شده )

دیدگاه

سلام وقت بخیر ببخشید دوستان
          یه درایور استپ موتور پریموپال psr5042
          , و یک استپ موتور لیدشاین 42cm08 نما 17 8 کیلو گرم 2 فاز 4 سیمه دارم
          با این درایور و استپ موتور چه منبع تغذیه ای باید بگیرم براش و اینکه چه ولتاژی باید بدم به درایور؟!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X