با سلام خدمت دوستان .1 - پس از بارگزاری جی کد شکلی مطابق الگوی جی کد روی صفحه می اید که معمولا به رنگ ابی و ضخامت کم است روش تغییرات رنگ وضخامت چگونه است ایا از خود mach3 قابل انجام است یا از طریق machscreen .
2 - پس از استارت واجرای جی کد محور های y x ... حرکت ؛و مقدار عددی ان نمایش داده می شود ایا امکان دارد مقدار عدد نمایش داده شده را با کلیک روی ان تغییر داده وعدد دیگری جایگزین کرد تا برنامه بر اساس عدد جدید و موقعیت جدید طی شود
لطفا دراین مورد راهنمایی بفرمایید . با تشکر
رنگ مسیر را می توانید از گزینه Config/Toolpath تغییر دهید.
اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
باسلام در قسمت config-ports pins کادر سوم
MaxNC Mode مریع اول و دوم در مورد داشتن تیک یا نداشتن و کارایی ان توضیح بفرمایید . زمانیکه مربع اولی تیک دارد خروجی ها با دستور M03 -M05 قطع و وصل نمی شود و خروجی پالس موتور هم با پین های تنظیمی یکسان نیست - با تشکر
با عرض سلام خدمت اساتید.
بنده یه سوال داشتم در مورد تنظیمات موتور تیونینگ در نرم افزار مچ تری.
موتور های x و x بنده ۸۵ کیلو لید شاین هستش و درایور استپ موتورها هم لیدشاین MA860H که روی ۱۶۰۰ میکرو استپ تنظیم شده و برد کنترلر بنده هم mach3 nmotion هست من میخام بدونم که مقدار step و velocity و acceleration رو رو چه مقدارایی میتونم تنظیم کنم که هم سرعت و شتاب خوب باشه هم موتورها داغ نکنن.
آخه من نتونستم طبق فرمول مقدار میکرو استپ ضرب در پالس استپ موتور بخش بر گام بال اسکرو به یه عدد منطقی برسم و گیج شدم.
ازدوستان خواهش میکنم بنده رو راهنمایی بفرمایید.
با تشکر پیشاپیش
جدیدترین ویرایش توسط laser_wave25; ۲۳:۱۳ ۱۳۹۶/۰۶/۲۰.
دلیل: اشتباه تایپی
سلام خدمت اساتید محترم و مهندسین محترم
من یه دستگاه سی ان سی دارم به پارالل ویندوز 7 وصله / تا امروز صبح درست کار میکرد / امروز یکهو محور z حرکت نکرد چند ثانیه متوقف شد بعد از مسیری که داشت کار میکرد منحرف شد جند سانت زد جای دیگه رو خارج از جی کد خراب کرد من سریع ریستو زدم
بعد من اول فکر کردم چیزی گیر کرده چون کلید page up / page down میزدم خر خر صدا میداد حرکت نمیکرد / بعد من فکر کردم استوپرم خراب شده رفتم استوپر ردیف Y در اوردم جای استوپر ردیف Z وصل کردم دیدم باز page up /page down میزنم خر خر میکنه بعد دو سه بار زدن دیگه ایست کامل و اون چند میل حرکت فقط رو به پایین داره /
حواهشی که دارم راهنمایی کنید جی میتونه اشکال داشته باشه/ ردیف X , و Y درست کار میکنه اما Z نه / از برنامه مچ تری Mach3 R3.043 استفاده میکنم // سیمها رو کنترل کردم مشکل نداره /
اگر اطلاعاتی نیاز دارید یا عکسی چیزی بفرمایید بفرستم /
عکس ضمیمه
جدیدترین ویرایش توسط afshari1400; ۲۳:۵۲ ۱۴۰۰/۰۵/۰۵.
دیدگاه