اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برش کاری ABS با CNC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برش کاری ABS با CNC

سلام دوستان
    چند روز قبل یه جعبه نوع ABS رو بردم واسه سوراخکاری با لیزر
    اما طرف هر کاری کرد نتونست اونو سوراخ کنه چون خیلی سریع پلاستیک آب می شد و می سوخت
    سوالم اینه که آیا میشه واسه برش ABS از CNC استفاده کرد؟
    کلا چه روشی رو واسه این کار مناسب تر میدونید؟
    ممنون از همگی :redface:

پاسخ : برش کاری ABS با CNC

اپراتور اون دستگاه لیزر ناشی بوده با کم کردن توان لیزر و زیاد کردن سرعت دستگاه میشه اون رو برش زد :agree:
    البته اگه اپراتور دستگاه باتجربه نباشه خرج آزمون خطا گرفتن میوفته گردنتون :NO:
    فقط خودمو خودشو خدامون...

دیدگاه

اپراتور اون دستگاه لیزر ناشی بوده با کم کردن توان لیزر و زیاد کردن سرعت دستگاه میشه اون رو برش زد
      البته اگه اپراتور دستگاه باتجربه نباشه خرج آزمون خطا گرفتن میوفته گردنتون
      یه نفرش که خانم بود و میدونستم که امیدی بهش نیست.حتی نمی دونست ABS به چی میگن :angry:
      ولی نفر دوم واقعا کاربلد بود بنده خدا کلی وقت هم گذاشت سر این کار ولی نشد! وقتی توان رو کم میکرد و سرعت رو بالا می برد فقط نصفش سوراخ میشد و باقی همونطوری می موند

شما خودتون تا حالا انجام دادین؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
        یه نفرش که خانم بود و میدونستم که امیدی بهش نیست.حتی نمی دونست ABS به چی میگن :angry:
        ولی نفر دوم واقعا کاربلد بود بنده خدا کلی وقت هم گذاشت سر این کار ولی نشد! وقتی توان رو کم میکرد و سرعت رو بالا می برد فقط نصفش سوراخ میشد و باقی همونطوری می موند

شما خودتون تا حالا انجام دادین؟ :question:
        ABS برش ندادم ولی فوم برش دادم پلاستیک برش دادم و... هیچ مشکلی هم پیش نیومد توان لیزر رو باید در حدی تنظیم کنه که نه بسوزونه و نه سوراخ نکنه! قطعه شما یا ذوب میشه یا سوراخ نمیشه پس مسلما یه حد فاصلی بین ذوب شدن و سوراخ نشدن وجود داره که باید از اون توان و سرعت استفاده کنید.

دیدگاه

توان لیزر رو باید در حدی تنظیم کنه که نه بسوزونه و نه سوراخ نکنه!
          نه اینکه سوراخ نکنه.فرض کن اگه قطر پلاستیک 3 میلی متره فقط 1 میلی مترش سوراخ میشد :sad: تازه اونم خیلی بد و بی ریخت با دست سوراخ میکردی تمیز تر بود :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
            نه اینکه سوراخ نکنه.فرض کن اگه قطر پلاستیک 3 میلی متره فقط 1 میلی مترش سوراخ میشد :sad: تازه اونم خیلی بد و بی ریخت با دست سوراخ میکردی تمیز تر بود :sad:
            ببینید توی دستگاه لیزرچند پارامتر وجود داره یکی سرعت حرکت محور هاس دومی قدرت لیزر و سومی مدت زمان روشن و خاموش شدن لیزر هست.
            راه های زیادی برا سوراخ کاری هست حتی میشه توان لیزر رو حداکثر گذاشت و مدت زمان روشن شدن لیزر رو کم کرد. یعنی مثلا لیزر به بالای محلی که قراره سوراخ بشه وقتی رسید بصورت لحظه ای با حداکثر توان خودش روشن میشه و قطعه رو سوراخ میکنه. لحظه ای بودنش میتونه در حد میکرو ثانیه باشه یعنی هر سوراخ رو در عرض چند میکرو ثانیه بزنه.
            خیلی ساده تر هم بخوایم انجام بدیم اینه که دوبار یا سه بار یک نقطه رو سوراخ کنیم
            راه بسیار زیاده شما اینو مطمئن باش که اپراتور دستگاه تجربه لازم رو نداره در واقع تمیز تر و دقیق تر از لیزر شما با هیچ وسیله دیگری نمیتونید اینکارو کنید به شرطی که کار با دستگاه درست انجام بشه. :agree:

دیدگاه

خب به نظرت چیکار کنم حالا؟
              پیش دوتاشون رفتم ناشی بودن با دو دیگه هم تلفنی صحبت کردم اونا هم تایید کردن که رو ABS نمیشه کار کرد و نتیجه مطلوب بدست نمیاد :angry:
              :angry:
              باقی دوستان نظری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

دیدگاه

کس دیگه ای نیست که تجربه ای در این زمینه داسته باشه؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                  کس دیگه ای نیست که تجربه ای در این زمینه داسته باشه؟ :question:
                  قبلا اینجا بودم کسی نبود اینجا نه ایست کسی نیست
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام

یه تیکه از اون پلاستیک رو بنداز تو آب و یه تست بزن ممکنه جواب بده

دیدگاه

نمیشه عزیزجان
                      آب نور رو منحرف میکنه

دیدگاه

سلام
                        خلاصه و مفید .طرف روی کارش مسلط نبوده دنبال هیچ چیز دیگم نگرد .
                        من تا لان نزدیک به 50 تا از جعبه های بهار که همگی هم واتر پروف بوده رو با لیزر برش زدم و هر جعبه هم حدودا 10 تا برش خورده .پس مشکلی نداره

فقط لیزر چونکه میسوزنه و برش میده یه خورده دور برش سیاه میشه .وقت نکردم که جای بگردم ولی با cnc خیلی بهتره و شیکتر در میاد .البته با لیزرم ناراضی نیستم
                        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام دوستان منم چند بار لازمم شده و مجبور شدم از ایزر برای برش استفاده کنم حتی یه بار هم این مشکل برای خودم پیش اومده ولی طرف گفت که این مشکل برمیگرده به حداقل توان لیزر یعنی تا چه مقدار یشه توان تیوب داخل دستگاه رو کم کرد تا هم درست برش بده و هم نسوزونه
                          شما بهتره بگردین دنبال کسانی که تلق (پلکسی )با لیزر برش میدن
                          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

این بنده خدا برای سوراخ کاری میخواست استفاده کنه که به نظرم از تکنیک اسلحه لیزری خیلی تمیز و راحت بشه سوراخ کاری انجام داد این تکنیک طوریه که با حداکثر توان به صورت لحظه ای لیزر رو روشن میکنیم در حد چند میکرو ثانیه. فکر کنم اینکار شدنی باشه چون من دیدم که از این تکنیک برای سوراخ کردن چوب استفاده میکردن. در این روش اون نقطه ای که نور لیزر بهش تابیده شده فرصتی برای ذوب پیدا نمیکنه و مستقیما تبخیر میشه در نتیجه اطراف سوراخ هم فرصتی برای داغ شدن پیدا نمیکنه تا بخواد ذوب بشه و کار رو خراب و زشت کنه.

دیدگاه

سلام
                              خلاصه و مفید .طرف روی کارش مسلط نبوده دنبال هیچ چیز دیگم نگرد .
                              من تا لان نزدیک به 50 تا از جعبه های بهار که همگی هم واتر پروف بوده رو با لیزر برش زدم و هر جعبه هم حدودا 10 تا برش خورده .پس مشکلی نداره

فقط لیزر چونکه میسوزنه و برش میده یه خورده دور برش سیاه میشه .وقت نکردم که جای بگردم ولی با cnc خیلی بهتره و شیکتر در میاد .البته با لیزرم ناراضی نیستم
                              والا دکترجان مشکل همون سوزوندن و سیاه شدنه دیگه :sad:
                              اگه قرار باشه که کار کثیف دربیاد بعد بیای با کلی دردسر و ماجرا با دست درستش کنی که دیگه میشه اتلاف وقت و هزینه
                              نمی دونم والا شاید من خیلی سخت گیرم. :rolleyes:
                              تو فروم های خارجی دیدم که گفته بودن واسه ABS توان لیزر باید حدود 40 وات تنظیم بشه ؛با سرعت بالا
                              منم به اون طرف همینو گفتم و اون بنده خدا هم چندین بار تست گرفت ولی نشد که نشد

من با CNC تست نکردم تا حالا ولی فکر کنم اونجا هم مشکل آب شدن پلاستیک ABS باشه چون ABS نقطه ذوب پایینی داره
                              کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره؟

راستی دکترجان یه عکس از نتیجه کارت قرار میدی؟البته بدون تمیزکاری ؛ببینم چقدر سوخته :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X