سلام
منم میخوام یاسی ان سی کوچیک با سی دی رام سوخته بسازم و از فرز انگشتی کوچیک به جای اسپیندل استفاده کنم و کنترلر رو هم با اردوینو بسازم و منبع تغذیه پی سی
و باهاش برد کوچیک بزنم
این روش خیلی به صرفه اس و باهاش میتونی برد هاتو آزمایش و خطا کنی نمونه آزمایشی بسازی اگه خواستی راهنمایی میکنم
,فکر نمیکنم ایده ی زیاد خوبی باشه
به ابعادش توجه کردین ؟
همینطور موتورهاش بنظر اونقدر قوی نمیان که بتونن فشار اسپیندل رو تحمل کنن
کسی میدونه با دستگاه های لیزر که فقط میسوزونه میشه مدار چاپی زد یا نه؟
بصورت مستقیم نمیشه . سطح مس ، اشعه لیزر رو انعکاس میده .
من با cnc لیزر که برای پلکسی هست امتحان کردم
برای برش فلزات باید قدرت لیزر بالای 400وات باشه. اگر هم باهاش بشه سطح مس روی pcb رو از بین برد دو تا مشکل بزرگتر بوجود میاد . یکیش این که اشعه لیزری که مس رو پاک کرده ، خود برد رو هم برش میده .دومین مشکل مربوط به حرارت بوجود اومده از اشعه لیزر هست که تمامی چسب مس های روی برد رو از بین میره همه مس ها از برد کنده میشه و خود برد رو هم آتیش میزنه.
توی انجمن درباره ش بحث شده. یه جستجو بزنید
یا باید روش پرینتر رو بکار ببرید ( این روش نیازی به ابزار ویژه ای نداره و ارزونه که دقت خیلی بالایی داره. نتیجه کار هم خیلی تمیز درمیاد)
یا با یک سی ان سی فرز
[QUOTE=UV;613255]مته خوردن که می خوره یه کولت هست که مته هم مثل تیغه فرز داخلش قرار میگیره
اگرم می تونه تیغ فرز رو با اون همه فورس هنگام برش و تراش نگه داره مته رو خیلی راحت نگه میداره
از نظر این که آیا برای تولید مقیاس زیاد یا کم مناسبه یا نه بسته به اینه که چی بخوای باهاش بزنی (ارزش و قیمت بردی که میزنی و البت تعداد و صد البته سایز برد و ... )
هرچی برد بزرگتر کار با CNC راحت تر نسبت به اسید.
هرچی برد و کار گرونتر ، کار با CNC توجیه پذیر تر.
هرچی تعداد بیشتر کار با CNC موجه تر - در این حالت میشه از مولتی هد (مولتی اسپیندل) و اسلیو کردن استفاده کرد که تو یه بار متلا 5 برد رو هم زمان بزنه) - البت تعداد تا یه حدی منظوره برای تولید صنعتی CNC مناسب نیست
دقت به نظرم در CNC باید بالاتر باشه برای کار های ظریف تر ( هر چی ترک و مسیری ریز تر احتمال به فنا رفتن در اسید بیشتر)
یه پیشنهاد هم در آخر این که میتونی از CNC و مارکر ( همون ماژیک ) استفاده کنی البت برای ترک های زیر باید مارکر با نوک ریز بگیری و بازهم اسید کاری داره ولی سرعت تولید خیلی بالاتر میره
آخی[/QUOTE
با چه نرم افزاری می تونم جی کد تهیه کنم برای استفاده از cnc و ماژیک.فایلم طراحی شده در محیط آلتیوم دیزاینره
سلام دوست عزیز شرکت های پی سی بی از سی ان سی برای سوراخ کاری و در مواردی هم برای برش طرح خاص روی برد ازسی ان سی استفاده میکنن برای ایجاد طرح مسی ترک ها اکثرا از روش لامینت استفاده میکنن به علاوه نمیشه به جای اسپیندل از دریل استفاده کرد چون دورش پایینه و دقتشم کمه .
دیدگاه