اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای رفع مشکل نویز آسانسور روی برق مودم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی برای رفع مشکل نویز آسانسور روی برق مودم

با درود و احترام خدمت هم اساتید گرامی
    مشکل بنده اینه با حرکت آسانسور یک نویز روی برق مودم می افته و باعث قطعی 10 ثانیه ای یا کامل روی اینترنت میشه
    آداپتور مودم 220AC رو تبدیل میکنه به 12DC و مصرف مودم هم 12 ولت نیم آمپر هست
    اول فکر می کردم نویز روی خط می افته ولی با همه تست هایی که انجام دادم مشخص شد مشکل از برق هست
    مودم عوض کردم / پریز عوض کردم/ سیم کشی تلفن کامل عوض شد/اسپلیتر و کابل و .. همه رو عوض کردم و SNR خط رو تو همه حالت ها چک کردم ولی مشکل 100 روی برق هست
    **وقتی مودم رو با باتری روشن می کنم مشکل رفع میشه
    رسیدم به اینکه یا باید یک منبع تغذیه با باتری بسازم که اونم دردسر خودشو داره. یا یه ماژولی به کار ببرم که برق رو پایدار کنه و نویز نگیره
    به ماژول فیلتر EMI هم برخورد کردم
    ولی موندم چه کنم که این نویز رو حذف کنم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    ارادتمندم

نوشته اصلی توسط soheil2010 نمایش پست ها
    مشکل بنده اینه با حرکت آسانسور یک نویز روی برق مودم می افته و باعث قطعی 10 ثانیه ای یا کامل روی اینترنت میشه
    اول فکر می کردم نویز روی خط می افته ولی با همه تست هایی که انجام دادم مشخص شد مشکل از برق هست
    مودم عوض کردم / پریز عوض کردم/ سیم کشی تلفن کامل عوض شد/اسپلیتر و کابل و .. همه رو عوض کردم و SNR خط رو تو همه حالت ها چک کردم ولی مشکل 100 روی برق هست
    رسیدم به اینکه یا باید یک منبع تغذیه با باتری بسازم که اونم دردسر خودشو داره. یا یه ماژولی به کار ببرم که برق رو پایدار کنه و نویز نگیره
    ارادتمندم
    سلام ممنون میشم راهنمایی کنین به یه معضل برخوردم ما توی پارتمان توی طبقات مختلف مشکل قطعی اینترنت ADSL رو داریم ،به این صورت که وقتی آسانسور حرکت میکنه ، نویز روی سیگنال میوفته و گاها ارتباط (چراغ ADSL) قطع میشه و مودم بعد از چند ثانیه شروع به وصل شدن میکنه ، تمام مشکلات دیگه رو بررسی کردیم حتی از isp اومدن مشکل از همین سیم

دیدگاه

ممنونم. اون تاپیک رو خوندم ولی مشکلم همچنان پابرجاست متاسفانه.

دیدگاه

ارادتمندم
        با سلام و احترام
        دوست عزیز در اکثر موارد اینچنینی موردی که باعث مشکل میشه نویز وارد شده به خط تلفن میباشد، آیا مطمئن هستید که استفاده از باتری مشکل را رفع میکند؟

دیدگاه

از اونجایی که خود آداپتور اگه مناسب مودم شما باشه همون منبع تغذیه DC رو تامین می‌کنه و اصلا این اتفاق میوفته.
          ما چیزی به نام نویز در منبع تغذیه نداریم این کار ممکن نیست چون هر کاری بکنید جریان آخرش از تونل رگلاتور رد میشه و نویز صفر میشه.
          نویز در جریان DC اصلا معنی نداره.
          حالا قضیه ای که شما گفتید اگه اشتباه نکنم مربوط به مخابرات آسانسور باشه احتمالا نویز مربوط به پورت ۴ زبانه هست نه منبع تغذیه سعی کنید یه جوری مشکل اونو حل کنید!
          اولا سعی کنید از سیستم وایرلس ۵G استفاده نکنید از مخابرات سیمی استفاده کنید که هم هزینش کناره هم توی تابلو های پار مشکل ایجاد نمیکنه.
          دوما یه جوری شبکه مخابرات ۴ زبانه رو از کابل های قدرت دور کنید.
          ​​​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
            دوست عزیز در اکثر موارد اینچنینی موردی که باعث مشکل میشه نویز وارد شده به خط تلفن میباشد، آیا مطمئن هستید که استفاده از باتری مشکل را رفع میکند؟
            موافقم! دقیقا منم با همین حدس شروع کردم به آزمون و خطا و همه جوره خط رو تست کردم. ولی عجیب اینه که انگار نویز روی خط نیست و روی برق هست
            حتی مودم رو بردم سرخط ورودی ساختمان که باز هم مشکل وجود داشت.
            بله بارها با پاوربانک مودم رو تست کردم (با دو تا مودم مختلف) و هر بار دیدم با باتری مشکل رفع میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alinajarkarimi نمایش پست ها
              از اونجایی که خود آداپتور اگه مناسب مودم شما باشه همون منبع تغذیه DC رو تامین می‌کنه و اصلا این اتفاق میوفته.
              ما چیزی به نام نویز در منبع تغذیه نداریم این کار ممکن نیست چون هر کاری بکنید جریان آخرش از تونل رگلاتور رد میشه و نویز صفر میشه.
              نویز در جریان DC اصلا معنی نداره.
              حالا قضیه ای که شما گفتید اگه اشتباه نکنم مربوط به مخابرات آسانسور باشه احتمالا نویز مربوط به پورت ۴ زبانه هست نه منبع تغذیه سعی کنید یه جوری مشکل اونو حل کنید!
              اولا سعی کنید از سیستم وایرلس ۵G استفاده نکنید از مخابرات سیمی استفاده کنید که هم هزینش کناره هم توی تابلو های پار مشکل ایجاد نمیکنه.
              دوما یه جوری شبکه مخابرات ۴ زبانه رو از کابل های قدرت دور کنید.
              ​​​​​​
              ممنونم دوست عزیز
              این سرویس ADSL روی زوج سیم تلفن هست و مودم هم Wifi از نوع فرکانس 2.4GHz اما من تست رو هم با کابل شبکه و هم با وایرلس انجام داده هر دو نتیجه یکسان بود.
              در مورد شبکه مخابرات ۴ زبانه متوجه منظورتون نشدم. ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

دیدگاه

ممنونم دوست عزیز
                این سرویس ADSL روی زوج سیم تلفن هست و مودم هم Wifi از نوع فرکانس 2.4GHz اما من تست رو هم با کابل شبکه و هم با وایرلس انجام داده هر دو نتیجه یکسان بود.
                در مورد شبکه مخابرات ۴ زبانه متوجه منظورتون نشدم. ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
                به هرحال قضیه ای که شما میگید من تست کردم با باتری اینم مشکل داره چون احساس میکنم شما حین استفاده از آسانسور از باتری استفاده نکردید مگه نه حتی باتری هم بذارید باز مشکل شما باید پابرجا بمونه.
                شبکه مخابرات دارای پورت ۴ زبانه هست که DC هست ولی کابل قدرت مخصوصا در تابلو های پار بدتر از نویز شبکه قدرت هم میشه (تابلو پار طوری طراحی شده که حتی از ارت هم جریان می‌کشه هم نویز قدرت داره هم نویز ضربه داره هم نویز آرک داره هم نویز جریان بازگشتی ینی خود تابلو قدرت و رله ها و تراول کابل هم هر از گاهی باگ میده چه برسه به شبکه نحیف مخابرات????)
                خلاصه این سیم تلفن میگید پورت ۴ زبانه یا سیمی که شما مودم رو به تلفن وصل میکنید رو یکاریش کنید که ایزوله باشه یا عمود از شبکه قدرت وصل بشه حتی از سیم ارت هم دور باشه چه برسه به قدرت.

دیدگاه

برای آداپتور از ارت بجای نول استفاده کن یعنی آداپتور با فاز و ارت تغذیه بشه بعد مودم رو بررسی کن
                  جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۷:۳۵ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها
                    برای آداپتور از ارت بجای نول استفاده کن یعنی آداپتور با فاز و ارت تغذیه بشه بعد موردم رو بررسی کن
                    با سلام
                    اگر این روش رو اجرا کنند و مودم بیشتر از 30mA از برق جریان بکشه که کلید جریان نشتی (مرسوم به محافظ جان) عمل میکنه و برق کلا قطع میشه.

دیدگاه

موافقم! دقیقا منم با همین حدس شروع کردم به آزمون و خطا و همه جوره خط رو تست کردم. ولی عجیب اینه که انگار نویز روی خط نیست و روی برق هست
                      حتی مودم رو بردم سرخط ورودی ساختمان که باز هم مشکل وجود داشت.
                      بله بارها با پاوربانک مودم رو تست کردم (با دو تا مودم مختلف) و هر بار دیدم با باتری مشکل رفع میشه.
                      با سلام مجدد
                      اگر براتون مقدوره سعی کنید شرایط را با یک منبع تغذیه با کیفیت تر و یا قرار دادن یک خازن الکترولیت ظرفیت بالا در خروجی آداپتور تست کنید و ببینید آیا بهبودی حاصل میشه.
                      حدسی که من میزنم اینه که اگر مدل آسانسور از اون انواع قدیمی است که دو سرعته میباشد و بطور ناگهانی از خط جریان میکشد، اصلا مساله نویز در میان نباشد و دلیل این مشکل این باشد که یکدفعه ولتاژ برق ورودی به مودم افت میکند و بعبارتی پردازنده مودم ریست میشود و تا دوباره بخواهد به حالت اول برگردد و دیتا را شناسایی کند همان زمان حدود 10 ثانیه طول میکشد.

دیدگاه

ارادتمندم
                        سلام و درود ، احتمالا نویز شما دیفرانسیلی هست.
                        شاید با تعویض آداپتور مشکل حل بشه.
                        البته قبل اینکار ببینید با گذاشتن خازن در حد 4700 میکروفاراد یا بالاتر در تغذیه 12 ولت مودم مشکل برطرف میشه یا نه.

دیدگاه

دوستان عزیز شاید باورتون نشه
                          ولی پس از مدت ها پیگیری و آزمون خطا در نهایت یک بار که تلفنمون قطع شده بود و به مخابرات اعلام خرابی کردیم، نمی دونم توی مخابرات چه تغییری دادند (آیا فیوز عوض کردند یا چی...) که بعد از اون موضوع SNR خطمون یه کم بهتر شد و مشکل اون قطعی کلا برطرف شد
                          ممنون از همکاری و راهنمایی شما عزیزان
                          من واقعا خودم موندم این چه داستانی بود که علایمش چیز دیگه ای بود و حل شدنش کلا از یه مسیر دیگه

دیدگاه

چه جالب!! از تو مخابرات مشکل رو حل کردن!! شاید سرعتو آوردن پایین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                              چه جالب!! از تو مخابرات مشکل رو حل کردن!! شاید سرعتو آوردن پایین.
                              نه اتفاقا سرعت تغییری نکرده چون سرویس از شاتل هست و مخابرات دسترسی به تغییرات نداره
                              مخابرات فقط روی بستر فیزیکی خط یه کاری انجام داده که SNR بهتر شده و مشکل رفع شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X