اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک و راهنمایی در مورد ساخت یک مدار ۱۸ ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک و راهنمایی در مورد ساخت یک مدار ۱۸ ولت

با درود فراوان خدمت اساتید محترم
    دوستان من کارم نصب و فروش ماهواره است،،حالا من میخوام یه مدار بسازم که باهاش بتونم تو منازل اپارتمانی راحت سیم واحد مورد نظرم رو پیدا کنم،میخوام یه چراغباشه که با ولتاژ ۱۸ یا ۱۳ ولت روشن بشه که راحت بتونم باهاش سیم اون واحد رو پیدا کنم ولی نمیدونم چطوری باید بسازمش،از دوستان اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه با تشکر فراوان
    اگر عکس نقشه ی شاختش رو هم بتونه برام بزاره کافی هست من خودم درستش میکنم

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
    با درود فراوان خدمت اساتید محترم
    دوستان من کارم نصب و فروش ماهواره است،،حالا من میخوام یه مدار بسازم که باهاش بتونم تو منازل اپارتمانی راحت سیم واحد مورد نظرم رو پیدا کنم،میخوام یه چراغباشه که با ولتاژ ۱۸ یا ۱۳ ولت روشن بشه که راحت بتونم باهاش سیم اون واحد رو پیدا کنم ولی نمیدونم چطوری باید بسازمش،از دوستان اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه با تشکر فراوان
    اگر عکس نقشه ی شاختش رو هم بتونه برام بزاره کافی هست من خودم درستش میکنم
    داداش من فکرای پیچیده نکن - برو یه آداپتور 12 ولت بگیر و یک ماژول ال ای دی 12 ولت - داخل واحد آداپتور رو به برق بزن و خروجیش رو به سیم آنتن وصل کن اونوقت روی پشتبوم برو ال ای دی رو روی سیمها تست کن یا ولتمترم داشته باشه کارت راه میفته دیگه دنبال چیز پیچیده نگرد - البته اگه کلا هدفت همین باشه - اگرم میخوای با روش دیگه تست کنی دقیقتر توضیح بده تا اساتید راهنماییت کنن

دیدگاه

درود داداش من قبلم همین کار رو به یه فایندر بوقی انجام میدادم سیم زو به رسیور وصل میکردم و میرفتم بالا یکی یکی شیم هارو بل فایندر وصل میکردم هر کدوم چراغ فایندر رو روشن میکرد میبهمیدم که خودشه،،ولی این چیزی که شما گفتین رو متوجه نشدم،،من ادابتور ۱۲ خودم دارم ولی اون ماژول ال ای دی رو متوجه نشدم برم بالا چراغ روشن کنم یه خورده بیشتر توضیح بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X