اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

از جواب شما بسیار ممنون.
    اما با عرض پوزش من نفهمیدم که از ترانس چند ولتی استفاده کنم که دستگاه بهره بالاتری داشته باشه.چون بعضی دوستان میگفتند از 35 ولت استفاده بشه.چون وقتی ولتاز DC بشه ولتاز میره بالاتر.
    حالا شما به کدوم مقدار رسیدید؟
    درضمن اون تغییر پایه های ترانزیستور رو توی کدام صفحه نوشتید؟اخه برای پیداکردنش باید همهی این (به قول شما 429)تایپیک رو باید دوباره بخونم.
    موفق باشید :bye :bye :bye

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط amin tal
      از جواب شما بسیار ممنون.
      اما با عرض پوزش من نفهمیدم که از ترانس چند ولتی استفاده کنم که دستگاه بهره بالاتری داشته باشه.چون بعضی دوستان میگفتند از 35 ولت استفاده بشه.چون وقتی ولتاز DC بشه ولتاز میره بالاتر.
      حالا شما به کدوم مقدار رسیدید؟
      درضمن اون تغییر پایه های ترانزیستور رو توی کدام صفحه نوشتید؟اخه برای پیداکردنش باید همهی این (به قول شما 429)تایپیک رو باید دوباره بخونم.
      موفق باشید :bye :bye :bye

خواهش میکنم
      خودم یک ترانس 24ولتی رو با 12ولتی سری کردم بعدdc کردم
      خوب بود و بخارش هم با افزایش ولتاژ بیشتر میشد
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : باتو و تا پاان ساخت دستگاه بخار سرد با پزو الکترک همراه ما باش(عکس و توضح )

ه سوال فن
        نمشه به جا ان که کل پول ترانس بدم 220 را بدم به پل دود 100 ولت ازش بگرم بعد ان پزو هارو 2 تاشو سر کنم که 50 ولت بشه؟ :eek:

دیدگاه

پاسخ : باتو و تا پاان ساخت دستگاه بخار سرد با پزو الکترک همراه ما باش(عکس و توضح )

ه سوال فن
          نمشه به جا ان که کل پول ترانس بدم 220 را بدم به پل دود 100 ولت ازش بگرم بعد ان پزو هارو 2 تاشو سر کنم که 50 ولت بشه؟ :eek:
          chera y haye man nakhorde?

دیدگاه

nemsihe be jaye in k koli kharje terance ****m ye pol diod bezarim sare rahe 220 badam 2 ta pizo ra seri ****m?
            rahat t

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
              nemsihe be jaye in k koli kharje terance ****m ye pol diod bezarim sare rahe 220 badam 2 ta pizo ra seri ****m?
              rahat t
              آره منم موافقم
              خیلی عالی میشه
              نمیدونم چرا زودتر به فکر خودم نرسیده بود !

اینطوری زمانی که مدار اتصالی هم بکنه راجت 220ولت DC از طریق آب مارو میگیره و ول نمیکنه
              از همونجا هم برنده بلیط یک طرفه سفر به اون دنیا میشیم
              در کل ایده خوبی بود
              به درد کسایی که با مادرزنشونم مشگل دارند میخوره
              ایول
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                آره منم موافقم
                خیلی عالی میشه

اینطوری زمانی که مدار اتصالی هم بکنه راجت 220ولت DC از طریق آب مارو میگیره و ول نمیکنه
                در کل ایده خوبی بود
                ایول
                ه پشنهاد دارم برا آقا چمن
                من رشته ام کامپوتره و زاد از الکترونک سر دز نمارم ول ک پشنهاد دارم برا ان که هزنه مدار باد پان
                اونقدر که همه بتونن بسازن
                من خودم خل تلاش کردم ول چز سر در نووردم
                پشنهادم انه که شما از ک پاور کامپوتر سوخته استفاده کند
                من خودم 5 تا پاور سوخته خردم 10 تومن
                اصول کار پاور هم تولد فرکانس بالاست و درون هر پاور هم سلف و هم ترازستور ولتاژ بالا هست
                هم فن و هتسنک
                اگر شما بتوند بفهمد که ان فرکانس 200کلو هرتز پاور کجا اجاد مشه متوند باش فرکانس 1.6 مگ با 140ولت هم بسازد
                و با سر کردن 2 ا 3 پزو همون ولتاژ رو به پزو ها اعمال و نتجه عال بگرد
                مثلا درون ک پاور من ترانزستور ها d13007k 40nc3p و سلف ها 100 و 500 مکرو هانر پدا کردم
                از آقا چمن خواهش مکنم من را هم راهنما کنند

دیدگاه

nemidonam chera y haye man nemikhore:(
                  یییییییییی

دیدگاه

آره منم موافقم
                    خیلی عالی میشه

در کل ایده خوبی بود
                    ایول
                    یه پیشنهاد دارم برای آقای چمنی
                    من رشته ام کامپیوتره و زیاد از الکترونیک سر در نمیارم ولی یک پیشنهاد دارم برای این که هزینه مدار بیاد پاین
                    من خودم خیلی تلاش کردم ول چیزی سر در نیووردم
                    پیشنهادم اینه که شما از یک پاور کامپیوتر سوخته استفاده کنید
                    من خودم 5 تا پاور سوخته خریدم 10 تومن
                    اصول کار پاور سویچینگ هم تولد فرکانس بالاست و درون هر پاور هم سلف و هم ترازستور ولتاژ بالا هست
                    هم فن و هیتسنک
                    اگر شما بتوند بفهمید که این فرکانس 200کیلو هرتز پاور کجا اجیاد میشه میتوند باش فرکانس 1.6 مگ با 140ولت هم بسازد
                    و با سری کردن 2 یا 3 پیزو همون ولتاژ رو به پزو ها اعمال و نتجه عالی بگیرید
                    مثلا درون یک پاور من ترانزستور های d13007k 40nc3p و سلف ها 100 و 500 مکیرو هانر پیدا کردم
                    از آقای چمنی میخواهم من را هم راهنمای کنند
                    اخیییییش ییییییییی درست شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
                      یه پیشنهاد دارم برای آقای چمنی
                      من رشته ام کامپیوتره و زیاد از الکترونیک سر در نمیارم ولی یک پیشنهاد دارم برای این که هزینه مدار بیاد پاین
                      من خودم خیلی تلاش کردم ول چیزی سر در نیووردم
                      پیشنهادم اینه که شما از یک پاور کامپیوتر سوخته استفاده کنید
                      من خودم 5 تا پاور سوخته خریدم 10 تومن
                      اصول کار پاور سویچینگ هم تولد فرکانس بالاست و درون هر پاور هم سلف و هم ترازستور ولتاژ بالا هست
                      هم فن و هیتسنک
                      اگر شما بتوند بفهمید که این فرکانس 200کیلو هرتز پاور کجا اجیاد میشه میتوند باش فرکانس 1.6 مگ با 140ولت هم بسازد
                      و با سری کردن 2 یا 3 پیزو همون ولتاژ رو به پزو ها اعمال و نتجه عالی بگیرید
                      مثلا درون یک پاور من ترانزستور های d13007k 40nc3p و سلف ها 100 و 500 مکیرو هانر پیدا کردم
                      از آقای چمنی میخواهم من را هم راهنمای کنند
                      اخیییییش ییییییییی درست شد
                      سلام
                      ممنونم از پیشنهادتون
                      ایده خوبی هست ولی زمانی هم که بخش فرکانس ساز پاور رو پیدا کردیم
                      که به فرمایش خودتون 200کیلو هرتز باشه
                      چطوری اون رو 8برابر کنیم تا به 1.6مگاهرتز برسه ؟
                      سوال دوم اینکه ولتاژ اون حداکثر 12 ولت هست
                      چطوری اون رو برای پیزو یا پیزو ها تغییر بدیم تا مناسب باشد؟

راستش منم از منابع سوئیچیگ زیاد سر در نمیارم ! فقط چند تا درس بود که پاس کردیم رفت...ولی عملا وارد این مبحث نشدم زیاد
                      دوستان دیگر اگر پاسخ یا نظری دارند بیان کنند

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                        ممنونم از پیشنهادتون
                        ایده خوبی هست ولی زمانی هم که بخش فرکانس ساز پاور رو پیدا کردیم
                        که به فرمایش خودتون 200کیلو هرتز باشه
                        چطوری اون رو 8برابر کنیم تا به 1.6مگاهرتز برسه ؟
                        سوال دوم اینکه ولتاژ اون حداکثر 12 ولت هست
                        چطوری اون رو برای پیزو یا پیزو ها تغییر بدیم تا مناسب باشد؟

راستش منم از منابع سوئیچیگ زیاد سر در نمیارم ! فقط چند تا درس بود که پاس کردیم رفت...ولی عملا وارد این مبحث نشدم زیاد
                        دوستان دیگر اگر پاسخ یا نظری دارند بیان کنند
                        پاور کامپوتر اول برق 220 را از توی پل دیود رد میکنه میده به 2 تا خازن که ولتاز اون 2 تا خازن را اندازه گرفتم بود 140 ولت دی سی
                        بعد نمیدونم کدوم قسمت این 140 ولت را به 200 کیلو هرتز تبدیل میکنه بعد میده به ترانس
                        حالا ما اگه از همین 140 ولت و 200 کیلو هرتز استفاده کنیم میتونیم 3 تا پیزو رو با هم سری کینم و استفاده کنیم
                        فکر کنم این بالا 50 کیلو هرتز کار بده

راه ذیگه این که از ترانفوماتور 5 ولت پاور وصل کنیم به ترانس 12 ولت اونجایی که 12 میده اونطرف که از وتاژ بالا میاد 58 ولت بگیریم

و همچینین میشه به جای خرید ترانزیستور از ترانزیستورهای داخل پاور استفاده کرد
                        من یه ماسفت پیدا کردم توی دیتا شیتش نوشته بود 400 ولت
                        d13009k که 400 ولتیه و bd243 که 100ولتیه
                        در هزینه ها 90 درصد صرفه جویی میشه

بقیش به عهده شما اساتید من تا این حد بیشتر بلد نیستم

دیدگاه

سلام آقا مهران.
                          ممنون از اینکه اینقدر وقت میذارین برای این پروژه.
                          فقط من نفهمیدم مقادیر خازن ها چقدرن.
                          معمولا وقتی مینویسن 2n2 یعنی 2.2 نانو اما شما یک جا گفتید منظورتون 22 نانویه.
                          حالا کدومیکیش درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msfakhar
                            سلام آقا مهران.
                            ممنون از اینکه اینقدر وقت میذارین برای این پروژه.
                            فقط من نفهمیدم مقادیر خازن ها چقدرن.
                            معمولا وقتی مینویسن 2n2 یعنی 2.2 نانو اما شما یک جا گفتید منظورتون 22 نانویه.
                            حالا کدومیکیش درسته؟
                            سلام جناب فخر
                            خواهش میکنم...انجام وظیفس
                            مقادیر واقعی در همان شماتیک صفحه اول تایپیک موجود است
                            و تا به الان هم تغییری نکردند
                            2.2n = 2n2
                            هرجایی که به صورت 2n2 نوشتم منظورم به صورت 2.2n بوده

\|/_\/_

دیدگاه

ببخشید دوستان من اون چیزی که گفتم اشتباه بوده :cry2: شرمنده
                              درواقع پاور کامپیوتر یه ترانس 5 ولت و 12 ولت جدا نداره فقط یه 12 ولت داره
                              شرمنده دوستان از مخصوصا آقای چمنی که اطلاعات غلط دادم :sad: :sad:
                              ولی خب شاید بشه از ترانزیستوراش استفاده کرد :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
                                ببخشید دوستان من اون چیزی که گفتم اشتباه بوده :cry2: شرمنده
                                درواقع پاور کامپیوتر یه ترانس 5 ولت و 12 ولت جدا نداره فقط یه 12 ولت داره
                                شرمنده دوستان از جمله آقای چمنی که اطلاعات غلط دادم :sad: :sad:
                                ولی خب شاید بشه از ترانزیستوراش استفاده کرد :sad:
                                ترانزیستورهاش بتای پایینی دارن والبته ft اونها هم پایینه و برای 1.7 مگ مناسب نخواهند بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X