اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص روشن شدن شعله در مشعل و قطع عمل جرقه زنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص روشن شدن شعله در مشعل و قطع عمل جرقه زنی

نه .
    شما خودت یه کم اندیشه کن کاملا منطقیه که اگه آیینه رو درست کار بزاری (داخل آب گرم کن رو اگه از اون سوراخ روش دیده باشی قبل از روشن شدن تاریکه) باید نور مادون قرمز به سنسور بیاد .
    همه چیز رو که قرار نیست آدم با چشم خودش ببینه که فرمول ساده آیینه هاست.

شما یه مسئله ی فیزیک رو حل میکنی با فرمول می ری دیگه ؟ تا حالا دیدی معلم بگه "مگه خودت این کار رو کردی ؟ جواب گرفتی؟"

من هم همینطور.
    [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
    درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

با سلام
      جوش نزن عزیز سکته میکنی .و بعدش ........ ما رو از وجودت بی بهره میزاری
      این که میپرسم خودت امتحان کردی یا نه برای اینه که خودم تا به حال این روش رو جایی ندیدم و از اونجایی که با گاز سرو کار داریم باید جوانب احتیات رو خیلی رعایت کنیم
      من خودم یه زمانی تو یه شرکت توید کاشی(واحد کوره ) کار میکردم .اونجا روی هر کوره 128 تا مشعل وجود داشت که روشن شدنشون به این ترتیب بود که روی هر مشعل یه جرقه زن بود که ولتاژ 220 رو به 20000 تبدیل میکرد و با دوتا الکترود که داخل مشعل با فاسله حدود 8 سانت از هم قرار داشتن .جرقه میزد و وقتی مشعل روشن میشد جرقه رو قطع میکرد و اگه بعد از 30 ثانیه روشن نمیشد جرقه زنی رو قطع میکرد و یه ال ای دی قرمز رو روشن میکرد که نشون بده مشکل داره .منم دنبال همچین چیزی هستم که ایمنی خیلی بالایی داره .ولی اونم به روشی که شما میگی نبود .چون نه اینه های داخلش بود نه سنسور مادون قرمزی
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

بابت برخورد تند پوزش آقا جعفر.

چقدر پیشرفته !!!!!!!!!!!!!!!

فکر کنم با سنسور دما بشه ولی نه اونطور که دوستامون گفتن.
        یه میله مسی رو جلوی محل تشکیل شعله بگیرین که یه سرش مماس با سنسور دما بشه (SMT360SMD)
        اینجوری سریع سنس می کنه .
        ایمنیش هم بالاست.

[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

با سلام
          اقا من چاکر شما م .چرا عذر خواهی .من که اصلا از شما دلگیر نیستم که شما بخای عذر خواهی کنی اینم نوشتم واسه شوخی .
          در کل جدی نگیر
          البته خودم هنوز عملی روش کار نکردم و الانم فقط در حد فکر و تحقیق و مطالعه هست ولی اگه امتحان کردم .نتیجش رو میگم خدمت شما
          در مورد اون نوعی که گفتم بدون سنسور و اینه و اینجور چیزا اطلاعاتی ندارین؟

دیدگاه

همونطور که قبلا هم گفتم تو مشعلهای گازی از خاصیت یونیزاسیون شعله و با استفاده از میله یون و تو مشعلهای گازوییلی از خاصیت نور شعله و با استفاده از فتوسل به روشن بودن شعله پی میبرند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
              همونطور که قبلا هم گفتم تو مشعلهای گازی از خاصیت یونیزاسیون شعله و با استفاده از میله یون و تو مشعلهای گازوییلی از خاصیت نور شعله و با استفاده از فتوسل به روشن بودن شعله پی میبرند
              با سلام
              میشه در مورد این میله یون بیشتر توضیح بدی؟

دیدگاه

توی محفظه احتراق توربین های نیروگاهی از اشعه مادون قرمز استفاده میشه
                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

پاسخ : تشخیص روشن شدن شعله در مشعل و قطع عمل ج&#158

سلام وتشکرازاظهارنظردوستان:
                  1-منظورتان از شعله چیست؟ فرض براین اینست که مشعل یک دیگ بخاریا یک دیگ روغن صنعتی است
                  2-درسیستم کنترول هرمشعله تمام نکات ایمنی تدارک دیده شده وبا برنامه اجرامیشودبرای مثال:
                  به این بترتیب برنامه اجرامیشود:
                  --فن دمنده روشن میشود وگازهای قابل اشتعال درون محفظه احتراق را خارج میکند
                  -- سیستم کنترل نشت گاز،،نشستی راچک میکنددرصورت نبودنشتی درمسیرگازرسانی به مشعل مراحل زیربه ترتیب اجرامیشود.
                  -- جرقه روشن میکند
                  -- جرقه باعث روشن شدن پیلوت میشود
                  -- چشم الکترونیک شعله کوچک پیلوت رامی بیند وجرقه راقطع میکند
                  -- پس ازدیدن شعله پیلوت چشم الکترونیک به مشعل اجازه روشن رامیدهد،دراین حالت شیرهای گازبازشده ومشعل روشن میشود
                  3-درطول زمان کارکردمشعل چشم الکترونیک کنترل سیستم رادردست دارد ودرصورت قطع شعله یا حتی کدرشدن محوطه احتراق وبد بودن سوختن سوخت،شعله راخاموش میکند.
                  4-برای کنترل مشعل دربازارکنترلرهای مختلفی وجود دارد شما میتوانید تهیه کنید
                  موفق باشید
                  محمدرضامکوندی
                  WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                  MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                    با سلام
                    میشه در مورد این میله یون بیشتر توضیح بدی؟

شما خودتون میتونین تست کنین
                    البته با رعایت نکات امینی
                    یک لامپ فازمتر رو بردارین با سیم فاز یک مقاومت 100 کیلو اهم سری کنین و به یک سر لامپ فازمتر بزنین و یک سر دیگه اون رو به یه میله فلزی وصل کنین حالا اگه این میله رو داخل شعله گاز ببرین میبینین که لامپ فازمتر روشن میشه و اگه شعله ای نباشه لامپ خاموش میشه .
                    از همین روش میشه برای تشخیص سریع شعله استفاده کرد ( البته جایی که آلودگی نباشه )

دیدگاه

با سلام
                      ممنون دوست من الان این ازمایش رو تست کردم و واقعا کار کرد .ولی نمیدونم چطور برای تشخیص شعله از این روش استفاده کنم .میشه در این مورد هم توضیح بفرمایید؟
                      با تشکر

دیدگاه

با سلام-در مورد سنسور تشخیص شعله برای گاز باید تمام جوانب در نظر گرفته شود.تا خدای نکرده خطری پیش نیاید.روش متداول تشخیص شعله استفاده از یک میله از جنس اهن نسوز مسباشد به این شکل که یک مقایسه کننده با ورودی فت که یکی از ورودیهای ان به ولتاژ مرجع و ورودی دیگر به با یک مقاومت به ولتاژ مثبت و از همان ورودی با یک مقاومت به میله متصل است و منفی تغذیه به بدنه دستگاه وصل میباشد هنگامیکه شعله ایجاد میشود مقاومت میله نسبت به بدنه تغییر کرده و از انجا ولتاژ ورودی متصل به میله تغییر کرده و خروجی مقایسه کننده تغییر میکند.اشکالی که این روش دارد این است که به مرور زمان میله را دوده فرا گرفته و مقاومت ان نسبت به بدنه تغییر میکند و در نتیجه بعد از مدت زمانی شعله تشخیص داده نمیشود-روش متداول دیگر استفاده از سنسور مادون قرمز است که خیلی بهتر از روش قبلی منتها به شرطها و شروطها میباشد.اگر به صورت معمولی استفاده شود اشکالش ان است که بعد از خاموش شدن شعله چون بدنه داخلی کوره گرم میباشد و اشعه مادون قرمز تشعشع میکند سنسور انرا تشخیص نمیدهد و باید مدت زمانی بگذرد تا دما پایین امده و سنسور عمل کند و این خطرناک میباشد زیرا گاز در محفظه بسته جمع میشود و برای دفعه بعد که جرقه زده میشود خطر انفجار میباشد.بهترین روش که در یک مشعل امریکایی دیدم روش بسیار جالبی بود که از همین سنسور مادون قرمز استفاده کرده بود ولی یک حقه جالب به کار برده بود.و ان قرار دادن سنسور جلوی یک صفحه گرد دوار که دارای یک روزنه بود و توسط یک موتور میچرخید.فایده اش این است که سنسور همیشه شعله را نمیبیند و در یک زمانهایی شعله از نظر سنسور قطع میباشد و اگر این زمان بیشتر از دو پریود طول بکشد تشخیص میدهد که شعله خاموش است و عمل میکند. و دیگر تشعشع اضافی حاصل از جدار کوره انرا نمیتواند به خطا بیاندازد.
                        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

با سلام
                          با تشکر از دوست عزیز جناب جبراییلی
                          میشه در مورد این سیستمی که فرمودید یه مداری هم برای نمونه بزاری تا بهتر بشه درکش کرد ؟

دیدگاه

اسم این قطعه دتکتور هست شما از طریق دتکتور میتونید تشخیص بدید که مشعل روشن هست یا خاموش

دیدگاه

سلام
                              جایی که کار میکنم نیاز به تشخیص شعله اونم با سرعت بالا دارن جالبه که flame detector استفاده شده که نه مادون قرمز بلکه ماورا بنفش ناشی از شعله رو تشخیص میده و اینطوری شعله فقط تشخیص داده میشه و نه حرارت شعله و به محض خاموش شدن شعله سریعا سیستم گازو توقف میده و نیترژن میفرسته تو کوره

دیدگاه

این بهترینه فقط قیمتش بالاست 200000
                                http://shop.aftabrayaneh.com/UVM-30A_UV_Light_Sensor.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X