اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار

سلام
    اول از همه عرض ادب و احترام به اساتید محترم و دوستانی که در اینجا اطلاعات و دانش خودشون به اشتراک میذارن،
    راستش یه مدار دارم که در حال حاضر مشغول کارکردن هستش ولی خیلی طرحش مبتدی و به قول گفتنی قدیمی شده ولی بصورت دیجیتاله،
    تو این مدار یک ولوم وجود داره(پتانسیومتر)که میخوام با حذف و تبدیلش به ولوم دیجیتال یه مقدار به روز رسانی کنم،کسی از دوستان هستش که در این ضمینه کمکم کنه؟؟؟

sent from masi.

پاسخ : درخواست مدار

سلام به شما

بهتره شماتیک رو قرار بدید
    چرا میخواید اینکارو انجام بدید
    مگه ولوم باشه چ مشکلی پیش میاد ؟
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

این مدار چه کاری انجام میده؟وکاربردش چیه ؟
      بهتره علاوه برشماتیک یه عکسی از مدارتون هم از زیر برد و هم از بالای برد بذارید تادوستان متخصص بهتر بتونن راهنمایی تون کنند.با این اطلاعاتی که شما دادید هزار ابهام ایجاد میشه.کسی متوجه نمیشه.
      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

خخ_دوست عزیز نیازی نیست که شماتیک مدارو بدونی که...
        ایشون یه پتانسیومتر دیجیتال میخان....اگه شما خودت بودی فقد برا یه پتانسیومتر کل شماتیک مدارتو میزاشتی همه ببینین؟!
        .
        اگه درست متوجه شده باشم چیزی که شما میخایید اینه:
        کد:
        http://yazdkit.com/mcp4131-digital-potentiometer-spi-interface-4777.html
        .
        توضیحاتش درون لینک هست ولی اگه باز جایی ابهام داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
          خخ_دوست عزیز نیازی نیست که شماتیک مدارو بدونی که...
          ایشون یه پتانسیومتر دیجیتال میخان....اگه شما خودت بودی فقد برا یه پتانسیومتر کل شماتیک مدارتو میزاشتی همه ببینین؟!
          .
          اگه درست متوجه شده باشم چیزی که شما میخایید اینه:
          کد:
          http://yazdkit.com/mcp4131-digital-potentiometer-spi-interface-4777.html
          .
          توضیحاتش درون لینک هست ولی اگه باز جایی ابهام داره
          باید نوع مدار، فرکانس سیگنال ، ولتاژ دوسر پتانسیومتر و موارد دیگر مشخص بشه تا بعد از اون بشه نظر داد
          بفرض مثال اگه مدار ایشون یک دیمر ساده بود و با توجه با پاسخ شما میرفتن و از راه حل ارائه داده شده شما استفاده میکردم یا الان اون دنیا تشریف داشتن یا یک خسارت مالی بوجود میاوردرن

درضمن یکمی هم نحوه برخوردتون رو اصلاح کنید

موفق باشید

دیدگاه

1_مطمعنا شخصی که میخاد از راه حل پیشنهادی من استفاده کنه اول ویژگی هایی که شما گفتید رو بررسی میکنه دیگه...
            .
            2_من حرفم اینه که برای باز کردن هر گره ای نیاز به دندون نیست...چشم از این به بعد اصلاح میکنم
            (هر چند خودم نفهمیدم نحوه برخوردم چشه!)

دیدگاه

سلام دوستان عزیز،اول تشکر میکنم از توجه و محبت بیش از حد شما نسبت به راهنمایی من مبتدی،
              این مدار من آنچنان آش دهن سوزی نیست,یک بورد کنترلی که در خودرو کاربرد داره،در باره پتانسیومتر دستی هم بیشتر یک مقدار کم و زیاد میکنه ،دلیل اینکه میخوام با نوع دیجیتال تعویضش کنم هم اینه که پتانسیومتر دست و پاگیر هستش و اکثرا باید بهش تلنگر بزنی تا کار بیافته،در واقع یک عملگر مثل موتور دی سی رو کنترل میکنه.

sent from masi.

دیدگاه

ببینید دوست عزیز اگه بتونید توی طرح سوال بزنید تو خال عزیزان انجمن کارهایی بزرگی انجام دادن که فکر کنم سوال شما رو به راحتی پاسخ و شما زودتر به نتیجه می رسید
                برای مثال مشخصه سه سر ولوم رو بفرمایید مثلا من ولومی دارم کناره ها یکی به زمین یکی به ۵ و سر وسط میره به بیس ترانزیستور تا صفر تا پنج ولت بهش برسونه
                یا من ولومی دارم کناره ها یکی به زمین و دیگری حامل صدا با دامنه ۲ ولت است و سر وسط میره به وردوی امپلی فایر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X