اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه استفاده از مقاومت در مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه استفاده از مقاومت در مدار

ببخشید نمی دونم اینجا جای درستی هست برای این سوال یا خیر .
    معمولا برای استفاده از LED و یا Push button و یا غیره در مدار از مقاومت استفاده میکنند میخواستم بدونم که دلیل استفاده از اون و اینکه چطور باید مقدار رو مرتبط با مدار تعیین کرد.
    مثلا در یک مدار خیلی ساده که LED رو با Aruino وصل کرده بود یک مقاومت 10K گذاشته بود و چراغ روشن خاموش نمی شد همین که مقاومت رو 220 اهم تغییر دادم درست شد دلیل اون چیه ممنون .

پاسخ : نحوه استفاده از مقاومت در مدار

نوشته اصلی توسط zoser نمایش پست ها
    ببخشید نمی دونم اینجا جای درستی هست برای این سوال یا خیر .
    معمولا برای استفاده از LED و یا Push button و یا غیره در مدار از مقاومت استفاده میکنند میخواستم بدونم که دلیل استفاده از اون و اینکه چطور باید مقدار رو مرتبط با مدار تعیین کرد.
    مثلا در یک مدار خیلی ساده که LED رو با Aruino وصل کرده بود یک مقاومت 10K گذاشته بود و چراغ روشن خاموش نمی شد همین که مقاومت رو 220 اهم تغییر دادم درست شد دلیل اون چیه ممنون .
    با سلام و درود
    در برخی موارد از مقاومت برای محدود سازی عبور جریان استفاده می شود تا مثلاً دیود نوری نسوزد و گاهی نیز به عنوان مقاومت بالاکِش(Pull up resistor) و مقامت پایین کِش(Pull down resistor) مورد استفاده قرار می گیرد.
    این موارد را بررسی نمایید:
    1- آموزش جامع میکروکنترلر AVR جلسه12
    2- مقاومت های Pull Up و Pull Down و انتخاب مقادیر آن ها

برای آشنایی با برخی مفاهیم الکترونیک مانند جریان، ولتاژ، مقاومت و... می توان این کتاب را مطالعه نمود:
    عنوان: مبانی الکترونیک
    ناشر: کانون نشر علوم
    نویسنده: ارل دی گیتس
    شابک(ISBN): 9789648022261

همچنین می توانید برای یادگیری کار با میکروکنترلر از این موارد استفاده نمایید:
    1- مکتب خونه | میکروکنترلرهای AVR
    2- آموزش جامع AVR Archives - الکترونیک
    3- Arduino train Archives - الکترونیک
    جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۷:۱۷ ۱۳۹۵/۱۱/۲۹.

دیدگاه

با درود خدمت اساتید محترم
      عزیزان لطفا رنگ های این مقاومت رو به من بگین،،،R025 نمونه اس ام دی هشت من میخوام مقاومت معمولی جایگزینش کنم چون مقاومت خودش سوخته ولی نمیدونم مقاومت با این توان چه رنگی میشه،،لطفا رهنمایی کنید،،،با تشکر فراوان،،،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
        با درود خدمت اساتید محترم
        عزیزان لطفا رنگ های این مقاومت رو به من بگین،،،R025 نمونه اس ام دی هشت من میخوام مقاومت معمولی جایگزینش کنم چون مقاومت خودش سوخته ولی نمیدونم مقاومت با این توان چه رنگی میشه،،لطفا رهنمایی کنید،،،با تشکر فراوان،،،
        با سلام ،
        مقاومت مورد نظر شما 25 میلی اهم هست که مقاومت با کد رنگی با چنین مقداری وجود نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X