اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در مورد gordak 952

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد gordak 952

من اخری رو دارم تثبیت نمیکنه!
    اما اون دیجیتاله چون کنترلر دما داره و شما دما رو به صورت دیجیتال تنظیم میکنید توی همون دما نگه میداره

دیدگاه

اما به نظر من اون اولی یعنی یاکسان 702 از بقیه مناسبتره.
      هم چهار تا led برای انواع حالتها داره و هم دوتا نمایشگر دیجیتال.
      توی سایت سازنده هم عکسشو زده.
      قیمتش هم که 55 تومنه؟ درسته دایی؟
      منم همینو می خوام بگیرم. البته امروز میرم اول سراغ تعمیرکارای موبایل تا ببینم از چی استفاده می کنن.
      منظور دایی علی اینه که سنسور دما دقیقا سر راه هوای داغ باشه. اینجوری امکان نداره در فلوی هوای پایین، هیتر بیش از اندازه اونقدر داغ بشه.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

ظاهرا یکی از دوستان هم از مدل بالا راضی بود. سر هویه قلمی ش هم راحت قابل تعویض بود . حتی نوک هویه تخت هم داشت!
        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

یه خوبی بارز یاکسون هم اینه که معمولا اون سر هیتر که فقط از چهار گوشش هوا خارج میشه هم همراهش هست که ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            اما به نظر من اون اولی یعنی یاکسان 702 از بقیه مناسبتره.
            هم چهار تا led برای انواع حالتها داره و هم دوتا نمایشگر دیجیتال.
            توی سایت سازنده هم عکسشو زده.
            قیمتش هم که 55 تومنه؟ درسته دایی؟
            منم همینو می خوام بگیرم. البته امروز میرم اول سراغ تعمیرکارای موبایل تا ببینم از چی استفاده می کنن.
            منظور دایی علی اینه که سنسور دما دقیقا سر راه هوای داغ باشه. اینجوری امکان نداره در فلوی هوای پایین، هیتر بیش از اندازه اونقدر داغ بشه.
            سلام استاد پس وقتی رفتین سراغ تعمیرکارها لطفا خبرشو بدین که منم برم همون مدل رو که گفتن بهتره بخرم در ضمن من امروز رفتم یاکسون 702 رو بگیرم طرف گفت اشتباه کردم اون مدلی رو که گفته بودم 55 تموم کردم این یاکسون 702 قیمتش 65 تومانه منم فعلا نخریدم تا ببینم شما چی میفرمایید در ضمن اون عکس که دوست عزیز علی آقا اشاره داشتن بهش دستگاه زرده رو میگم gordak 952D حدود 95 تومان امروز قیمت گرفتم و دستگاه آخری که gordak دیجیتاله و دو صفحه دیجیتال داره رو نمیدونم 65 یا75 گفت ولی gordak معمولی آنالوگ رو 45 امروز قیمت گرفتم با تشکر
            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام استاد رفتین بپرسین از تعمیرکارهای موبایل چه هیتری برای لحیم کاری قطعات اس ام دی بهتره؟ خودتون چیزی نخریدین هنوز؟ اگه نه که برم همین یاکسون 702 یا همون دستگاه زرده جرداک 952D رو بخرم

دیدگاه

هیچکدوم یاکسان نداشتن دایی جان.
                ولر و گورداک داشتن. ولر که عالی بود اما گورداک رو می گفتن هر یکی دوسال باید یکی دیگه بگیری که نسبت به قیمتش می ارزه.
                من نگرفتم هنوز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  هیچکدوم یاکسان نداشتن دایی جان.
                  ولر و گورداک داشتن. ولر که عالی بود اما گورداک رو می گفتن هر یکی دوسال باید یکی دیگه بگیری که نسبت به قیمتش می ارزه.
                  من نگرفتم هنوز.
                  سلام امروز رفتم یک جاییی که تعمیر دوربین عکاسی داشت و دستگاهش یاکسان مدل 850 یا 805 یا همچین مدلی بود(دقیق یادم نیست) می گفت چند سالیه دارم باهش کار میکنم و گفت راضیه ولی همون مساله رو هم ازش پرسیدم گفت بله همینطوره یعنی وقتی که باد درجه پایین میذاری و گرما بالاست خودش بعد از مثلا بیست دقیقه قطع میکنه چون زیاد داغ میشه و باید بذاری کمی سرد بشه و باز شروع کنی

دیدگاه

سلام
                    اگه میخواین هیتر بگیرین جنس خیلی خوب lucky بعد gordak
                    یاکسون جالب نیست اگرچه الان جنس خوب بد نداریم و به لطف برادرای چینی باید سراغ شانست بری oo:
                    آنچه سرنوشت ما را تعیین می کند ، شرایط زندگی ما نیست بلکه تصمیم های ماست .
                    آنتونی رابینز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط processor
                      سلام
                      اگه میخواین هیتر بگیرین جنس خیلی خوب lucky بعد gordak
                      یاکسون جالب نیست اگرچه الان جنس خوب بد نداریم و به لطف برادرای چینی باید سراغ شانست بری oo:
                      دوستان تهرانی یه آدرس که قیمت هاش منصفانه باشه و سرمونو کلاه نذاره بهم بدن ممنون میشم تا فردا میخوام واسه خرید(پیام خصوصی اگه ممکنه)
                      من یک شماره دارم که جرداک با صفحه دیجیتال رو حدود 65 و 952D رو حدود 95 میده و در تهران هست و در ضمن در مشهد هم جرداک آنالوگ رو یک جا 45 میده که به نظرم قیمت خوبیه شماره هر کدوم رو که میخوای بگو شماره اش رو بهت بدم ولی احتمالا جاهای ارزان تر هم در تهران پیدا میشه چون من مشهدی هستم و الان دسترسی به تهران ندارم

دیدگاه

با سلام

من یه چند وقتیه دنبال تهیه لوازم لحیم کاری smd هستم یه چیزایی در موردشون فهمیدم

میخواستم از اساتید گرامی درمورد هویه هوای گرم اگه به نتیجه رسیدن که چه مارکی بهتره

بنده رو هم راهنمایی کنند
                        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                          با سلام

من یه چند وقتیه دنبال تهیه لوازم لحیم کاری smd هستم یه چیزایی در موردشون فهمیدم

میخواستم از اساتید گرامی درمورد هویه هوای گرم اگه به نتیجه رسیدن که چه مارکی بهتره

بنده رو هم راهنمایی کنند
                          با تشکر
                          سلام راستش منم مثل شمام و کمی سردرگم ولی همین روزها بلاخره یکی میگرم.
                          دوستم چند وقته یک جرداک آنالوگ گرفته میگفت بیشتر قلق کار با این دستگاهها مهمه خیلی ها با جرداک کار میکنن این مارک ولر رو که استاد احمد میگن خیلی خوبه که من هنوز ندیدم اگه اشتباه نکنم بیشتر همین جرداک و بعضی ها یاکسون دارن جرداک صفحه دیجیتال هم هست که البته تفاوت قیمتش حدود 20 تومانه یعنی حدود 45 و 65 و البته مدلهای دیگه هم هست مثل 952D میتونی با سرچ تو نت هم قابلیت هاشو بخونی یا با مراجعه با مراکز تعمیر موبایل و یا کسانی که اس ام دی کار میکنن راهنمایی بگیری

دیدگاه

من برای شروع یه سشوار صنعتی خریدم دایی جان.
                            http://www.plaza.ir/Digital_Hot_air_Gun-1274.aspx
                            اما اصلا از هوای داغ خوشم نیومد. در واقع فقط بدرد آی سی هایی می خوره که تعداد پایه هاش خیلی زیاده.

دیدگاه

سلام ؛
                              آقا
                              من پنجشنبه می خوام برم بازار و قصد دارم gordak 952-b رو بگیرم ،

نظرتون چیه ؟

دیدگاه

b نگیر d بگیر که هویه smd اش هم نشان گر دما داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X