اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حمام قلع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حمام قلع

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
    این فلاکسها اسپری هم دارن ؟
    واسه 500 تا بورد 4*7 چقدر از اون فلاکسها لازمه ؟
    باید قبل لحیم کاری فلاکسو با آب شست دیگه . نه ؟
    اسپری هم دارن.
    یه بطری 1لیتری بگیر. کوچکترش فکر نمیکنم باشه. هرچیش که بمونه اگه کثیف نشده باشه دفعات بعدی قابل استفاده است.
    شستن نمیخواد. فلاکس خودش شویندس. فقط قبل از لحیم کاری چند دقیقه بزار خشک بشه تا موقعی که تو حوض میزنی نپاشه به دست و پرت. البته هرچی فاصله فلاکس زنی و لحیم کاری کمکتر باشه کیفیت کار بهتر از آب در میاد. این چیزیه که دیدم چراش رو نمیدونم :rolleyes:

دیدگاه

ممنون از کمکتون
      من بوردامو سفارش دادم . هنوز آمادش نکردن .فردا پس فردا آماده میشه .
      باز مزاحمتون میشم

دیدگاه

پستهای این موضوع رو هم بخون اکثر مطالبش به درد شما میخوره:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=34648.msg199183;topicseen#msg19918 3
        زکات علم،نشر و پخش آن است.
        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با سلامی دوباره خدمت اساتید
          من رفتم بردامو گرفتم .بابا یارو خیلی طولش داد . گفته بود 10 روزه می دم ، درست 3 هفته طول کشید .
          من یه حمام قلع درست کردم ، نصف شمش آب شد ، ولی قوطی کنسرو تنها تا نصف پر شد . فکر نمی کردم اینقدر بی برکت باشه .
          وقتی بردمو داخل حمام قلع میکنم ، قلع به هیچ جا نمیچسبه . فکر کردم از دماشه . دماشو بالا بردم دیدم بردم حباب زد و سوخت .
          اصلا قلعم خیلی غیر عادیه . سطحش یه لایه سفید رنگ جمع میشه .
          البته اینو بگم که از فلاکس استفاده نکردم .
          یعنی مشکل من از فلاکسه ؟
          من اگه بخوام بعد ار مونتاژ قطعات فلاکسو بزنم و بدون شست شو از حمام قلع استفاده کنم ، از اون اسپریها استفاده کنم چطوره .
          اگه مارک بخصوصی مدنظرتونه بگین اونو تهیه کنم .

دیدگاه

آقا هادی سلام
            طول دادن اینا عادیه کم کم به بدقولیشون عادت می کنی. :!!
            قلع مذاب به شدت در هوا ناپایداره و سریع اکسد میشه. هر چه دما بالاتر باشه سرعت اکسید شدن بیشتره. این اکسید بین مس و قلع مذاب قرار میگیره و از لحیم کاری درست جلوگیری میکنه. همیشه یه ورق فلزی مستطیل شکل دم دستت باشه و هر چندتا بوردی که میزنی یه بار به وسیله اون ورق اکسید رو از سطح مذاب جمع کن و بکش یه گوشه حوض. وقتی کارت تموم شد و قلع سرد شد این اکسیدها راحت برداشته میشه. من تو کارگاه از یه ورق هسته ترانس Eشکل استفاده می کنم. دم دست ترین چیزیه که دارم. هرچه با فاصله کمتر این کار رو انجام بدی کیفیت کار بهتر میشه. مثلا یکی از همکارهای من هر بوردی رو که داخل مذاب می زد یه بار تمیزش می کرد که البته به نظر من زیاده. این هم تجربی دستت میاد چیکار کنی.
            موفق باشید.

دیدگاه

با سلام
              من یه سوال داشتم خدمت دوستان
              من یه بوردی دارم که نصب سطحی نیست و وقتی وارد حمام قلع میکنم پایه های ترانزیستور به هم میچسبن و کلا تمیز از آب در نمیاد . کسی میتونه دلیلش رو برا من بگه ؟
              دمای قلع هم بالا هست تقریبا 400 درجه
              فلاکس از اون در آبی ها هستش
              Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

سلام
                اگر می خوای از وان قلع استفاده کنی بهتر بردها لایه محافظ داشته باشند تا قلع کمتری مصرف بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X