اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چسب قطعات SMD یا ( SMD Glue )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چسب قطعات SMD یا ( SMD Glue )

سلام
    شما میدونید از این چسب ها که زیر قطعات SMD میزنن از کجا میشه خرید؟!

درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

پاسخ : چسب قطعات SMD یا ( SMD Glue )

خیلی جالبه یعنی دیگه لحیم کاری نمیکنند؟
    من یکی از دوستام تعمیر موبایل انجام میده میگه گوشی های گالکسی سامسونگ قطعات لحیم نداره و چسبی ،یعنی اونها هم از این نوع چسب استفاده میکنند؟
    خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
    "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad great
      خیلی جالبه یعنی دیگه لحیم کاری نمیکنند؟
      من یکی از دوستام تعمیر موبایل انجام میده میگه گوشی های گالکسی سامسونگ قطعات لحیم نداره و چسبی ،یعنی اونها هم از این نوع چسب استفاده میکنند؟
      نه نه اینطوری نیست اینو میزنن بعد لحیم میکنن
      خمیر قلع میذارن اینم میزنن زیرش و قطعه رو قرار میدن بعد میبرن توی فر قلع ذوب میشه و لحیم میشه
      Pick & Place -SMT Machines - Glue Dispenser - Assembly Automation Alternative- www.auto-alt.com
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

با درود . . .
        استفاده از این چسبها زیاد به صرفه نیست
        در اصل از چسب زمانی استفاده میشه که قرار باشه مونتاژمدار در تیراژ بالا و به صورت روش قلع مذاب و یا حرارتی انجام بشه
        یه راه هم که قبلا جناب حمید نجفی بجای این چسب پیشنهاد داده بودند که خودشون هم جواب گرفته بودند استفاده از آدامس خرسی بود :biggrin:

خدمت جناب sajad great هم عرض کنم ، فکر کنم منظور دوستتون از چسب این بوده که بعد از لحیم کاری توسط سازنده گوشی روی آی سی ها(مخصوصا تغذیه و CPU اصلی) مقداری سیلیکون و یا چسب میریزند(جهت حفاظت رطوبتی و گرد و غبار و ...). از چند تا از دوستان که در کار تعمیرات هستند شنیدم که حلال اون چسب هم در بازار موجوده، منتها بدلیل قیمت بالای اون زیاد استفاده نداره

موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
          با درود . . .
          استفاده از این چسبها زیاد به صرفه نیست
          در اصل از چسب زمانی استفاده میشه که قرار باشه مونتاژمدار در تیراژ بالا و به صورت روش قلع مذاب و یا حرارتی انجام بشه
          یه راه هم که قبلا جناب حمید نجفی بجای این چسب پیشنهاد داده بودند که خودشون هم جواب گرفته بودند استفاده از آدامس خرسی بود :biggrin:

خدمت جناب sajad great هم عرض کنم ، فکر کنم منظور دوستتون از چسب این بوده که بعد از لحیم کاری توسط سازنده گوشی روی آی سی ها(مخصوصا تغذیه و CPU اصلی) مقداری سیلیکون و یا چسب میریزند(جهت حفاظت رطوبتی و گرد و غبار و ...). از چند تا از دوستان که در کار تعمیرات هستند شنیدم که حلال اون چسب هم در بازار موجوده، منتها بدلیل قیمت بالای اون زیاد استفاده نداره

موفق باشید
          سلام
          آدامس نمیسوزه؟! :surprised:
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

برای روشهای معمول و سر هم بندی هستش
            توصیه ای بود که جناب نجفی کردند
            بنده خودم کلا از هیچ نوع خمیر یا چسبی استفاده نمیکنم، اینم نمونه کار با هویه 60 وات! :

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چسب قطعات SMD یا ( SMD Glue )

برای روشهای معمول و سر هم بندی هستش
              توصیه ای بود که جناب نجفی کردند
              بنده خودم کلا از هیچ نوع خمیر یا چسبی استفاده نمیکنم، اینم نمونه کار با هویه 60 وات! :
              مرسی
              بله خودمم این کارارو میکنم
              این که زیاد سختم نیست من 100 پایه هم با هویه 40 وات لحیم کردم
              برای یه کار حرفه ای میخواستم ببینم چسبشو میشه تهیه کرد یا نه آدرسی برای خریدش میخوام قیمتشم مهم نیست
              و این که میخوام قطعه واقعا محکم بچسبه و در اثر ظربه شدید IC کنده نشه
              هم IC و هم قطعات SMD روی بردم مثل مقاومت و ...
              میتونم از چسب قطره ای هم استفاده کنم ولی میخواستم اصولی باشه برای یه کار پر تنش مجبورم از IC های SMD برای تعداد پایه زیادشون استفاده کنم چون DIP تا 40 پایه بیشتر نداره
              ولی باید قطعالم تا جای ممکن محکم باشن و کنده نشن
              اگر آدرسی لینکی از جایی که این چسبو میفروشه دارید ممنون میشم برام بذارید
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

در بردهای خاص از رزین یا اسپری چسب استفاده میکنند و تستهای ویبره و شوک رو براحتی پاس میکنند.(بعدشم اگه خودت بخوای قطعه رو دربیاری پدرت درمیاد مخصوصا اگه از اسپری چسب استفاده کرده باشی) استفاده از رزین یا اسپری چسب هم خیلی راحته و هم بصرفه تره.
                یکسری رزین ها هم هستند که بعد از خشک شده کمی حالت لاستیکی دارند و راحتتر میشه از روی برد جداشون کرد

دیدگاه

این چسب برای محکم شدن قطعه نیست بلکه برای این هست که رو تعداد قطعات رو بچینن رو برد و بعد ببرن داخل حمام قلع.
                  اتفاقا من هم دنبال این چسب و حلالش هستم که اگر پیدا بشه خیلی خوبه یا حداقل مدل های مرغوبش رو دقیق معرفی کنید شاید بشه وارد کرد.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

برادر بلورچیان، حمام قلع؟؟؟!!! اونم SMD ؟ oo:
                    تا اونجا که من شنیدم این روش برا لحیم کاری فروکشیه

در کل فکر کنم طبقه دوم امجد دیدمش

بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                      در بردهای خاص از رزین یا اسپری چسب استفاده میکنند و تستهای ویبره و شوک رو براحتی پاس میکنند.(بعدشم اگه خودت بخوای قطعه رو دربیاری پدرت درمیاد مخصوصا اگه از اسپری چسب استفاده کرده باشی) استفاده از رزین یا اسپری چسب هم خیلی راحته و هم بصرفه تره.
                      یکسری رزین ها هم هستند که بعد از خشک شده کمی حالت لاستیکی دارند و راحتتر میشه از روی برد جداشون کرد
                      اسپری چسب یعنی بعد از منتاژ برد روی کل مدار چسب اسپری میشه؟! یه لایه میشینه روی همه قطعات؟!
                      اینم فکر بدی نیست محافظت هم میشه در برابر رطوبت و گردوغباد

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      این چسب برای محکم شدن قطعه نیست بلکه برای این هست که رو تعداد قطعات رو بچینن رو برد و بعد ببرن داخل حمام قلع.
                      اتفاقا من هم دنبال این چسب و حلالش هستم که اگر پیدا بشه خیلی خوبه یا حداقل مدل های مرغوبش رو دقیق معرفی کنید شاید بشه وارد کرد.
                      آخه من توی چنتا برد که باز کردم دیدم از همین چسب قرمز زدن زیر قطعات بعد مگه کنده میشد؟!
                      مثلا مقاومت SMD بدنه سرامیکیش میشکست یا یه تیکه از روی برد کنده میشد ولی این چسب کنده نمیشد
                      حدس زدم برای محکم کاریه
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

خوبه بعضی وقت ها واقعا نیازه.
                        مثلا وقتی می خواهیم دستگاهی بسازیم که در برابر لرزش و ضربه مقاومت داشته باشه.
                        مخصوصا تو روباتیک.
                        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

[color=navy][b]برادر بلورچیان، حمام قلع؟؟؟!!! اونم SMD ؟ oo:
                          کمتر بردی هست که همه قطعاتش SMD باشه و حداقل کانکتور و .... هست که باید همگی برن داخل حموم !!!
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                            مثلا مقاومت SMD بدنه سرامیکیش میشکست یا یه تیکه از روی برد کنده میشد ولی این چسب کنده نمیشد
                            فکر کنم یه نمه حرارت بخوره جدا میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              کمتر بردی هست که همه قطعاتش SMD باشه و حداقل کانکتور و .... هست که باید همگی برن داخل حموم !!!
                              درسته منتها جسارتا حمام قلع(همون وان خودمون :mrgreen: ) برا پایه دارها استفاده میشه(DIP) نه SMD
                              تا حالا ندیدم SMD رو با وان قلع لحیم کنن.
                              برا رباتهای مونتاژکار هم که قطعه رو رو فیبر میزارن من ندیدم از چسب استفاده بشه. بیشتر پایه قطعه رو از روی پد کمی کج میکنن تا قطعه گیر کنه و تو وان قلع تکون نخوره

بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X