سلام
شما میدونید از این چسب ها که زیر قطعات SMD میزنن از کجا میشه خرید؟!
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
خیلی جالبه یعنی دیگه لحیم کاری نمیکنند؟
من یکی از دوستام تعمیر موبایل انجام میده میگه گوشی های گالکسی سامسونگ قطعات لحیم نداره و چسبی ،یعنی اونها هم از این نوع چسب استفاده میکنند؟
خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
"دکتر علی شریعتی"
خیلی جالبه یعنی دیگه لحیم کاری نمیکنند؟
من یکی از دوستام تعمیر موبایل انجام میده میگه گوشی های گالکسی سامسونگ قطعات لحیم نداره و چسبی ،یعنی اونها هم از این نوع چسب استفاده میکنند؟
با درود . . .
استفاده از این چسبها زیاد به صرفه نیست
در اصل از چسب زمانی استفاده میشه که قرار باشه مونتاژمدار در تیراژ بالا و به صورت روش قلع مذاب و یا حرارتی انجام بشه
یه راه هم که قبلا جناب حمید نجفی بجای این چسب پیشنهاد داده بودند که خودشون هم جواب گرفته بودند استفاده از آدامس خرسی بود :biggrin:
خدمت جناب sajad great هم عرض کنم ، فکر کنم منظور دوستتون از چسب این بوده که بعد از لحیم کاری توسط سازنده گوشی روی آی سی ها(مخصوصا تغذیه و CPU اصلی) مقداری سیلیکون و یا چسب میریزند(جهت حفاظت رطوبتی و گرد و غبار و ...). از چند تا از دوستان که در کار تعمیرات هستند شنیدم که حلال اون چسب هم در بازار موجوده، منتها بدلیل قیمت بالای اون زیاد استفاده نداره
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
با درود . . .
استفاده از این چسبها زیاد به صرفه نیست
در اصل از چسب زمانی استفاده میشه که قرار باشه مونتاژمدار در تیراژ بالا و به صورت روش قلع مذاب و یا حرارتی انجام بشه
یه راه هم که قبلا جناب حمید نجفی بجای این چسب پیشنهاد داده بودند که خودشون هم جواب گرفته بودند استفاده از آدامس خرسی بود :biggrin:
خدمت جناب sajad great هم عرض کنم ، فکر کنم منظور دوستتون از چسب این بوده که بعد از لحیم کاری توسط سازنده گوشی روی آی سی ها(مخصوصا تغذیه و CPU اصلی) مقداری سیلیکون و یا چسب میریزند(جهت حفاظت رطوبتی و گرد و غبار و ...). از چند تا از دوستان که در کار تعمیرات هستند شنیدم که حلال اون چسب هم در بازار موجوده، منتها بدلیل قیمت بالای اون زیاد استفاده نداره
موفق باشید
سلام
آدامس نمیسوزه؟! :surprised:
برای روشهای معمول و سر هم بندی هستش
توصیه ای بود که جناب نجفی کردند
بنده خودم کلا از هیچ نوع خمیر یا چسبی استفاده نمیکنم، اینم نمونه کار با هویه 60 وات! :
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
برای روشهای معمول و سر هم بندی هستش
توصیه ای بود که جناب نجفی کردند
بنده خودم کلا از هیچ نوع خمیر یا چسبی استفاده نمیکنم، اینم نمونه کار با هویه 60 وات! :
مرسی
بله خودمم این کارارو میکنم
این که زیاد سختم نیست من 100 پایه هم با هویه 40 وات لحیم کردم
برای یه کار حرفه ای میخواستم ببینم چسبشو میشه تهیه کرد یا نه آدرسی برای خریدش میخوام قیمتشم مهم نیست
و این که میخوام قطعه واقعا محکم بچسبه و در اثر ظربه شدید IC کنده نشه
هم IC و هم قطعات SMD روی بردم مثل مقاومت و ...
میتونم از چسب قطره ای هم استفاده کنم ولی میخواستم اصولی باشه برای یه کار پر تنش مجبورم از IC های SMD برای تعداد پایه زیادشون استفاده کنم چون DIP تا 40 پایه بیشتر نداره
ولی باید قطعالم تا جای ممکن محکم باشن و کنده نشن
اگر آدرسی لینکی از جایی که این چسبو میفروشه دارید ممنون میشم برام بذارید
در بردهای خاص از رزین یا اسپری چسب استفاده میکنند و تستهای ویبره و شوک رو براحتی پاس میکنند.(بعدشم اگه خودت بخوای قطعه رو دربیاری پدرت درمیاد مخصوصا اگه از اسپری چسب استفاده کرده باشی) استفاده از رزین یا اسپری چسب هم خیلی راحته و هم بصرفه تره.
یکسری رزین ها هم هستند که بعد از خشک شده کمی حالت لاستیکی دارند و راحتتر میشه از روی برد جداشون کرد
این چسب برای محکم شدن قطعه نیست بلکه برای این هست که رو تعداد قطعات رو بچینن رو برد و بعد ببرن داخل حمام قلع.
اتفاقا من هم دنبال این چسب و حلالش هستم که اگر پیدا بشه خیلی خوبه یا حداقل مدل های مرغوبش رو دقیق معرفی کنید شاید بشه وارد کرد.
در بردهای خاص از رزین یا اسپری چسب استفاده میکنند و تستهای ویبره و شوک رو براحتی پاس میکنند.(بعدشم اگه خودت بخوای قطعه رو دربیاری پدرت درمیاد مخصوصا اگه از اسپری چسب استفاده کرده باشی) استفاده از رزین یا اسپری چسب هم خیلی راحته و هم بصرفه تره.
یکسری رزین ها هم هستند که بعد از خشک شده کمی حالت لاستیکی دارند و راحتتر میشه از روی برد جداشون کرد
اسپری چسب یعنی بعد از منتاژ برد روی کل مدار چسب اسپری میشه؟! یه لایه میشینه روی همه قطعات؟!
اینم فکر بدی نیست محافظت هم میشه در برابر رطوبت و گردوغباد
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
این چسب برای محکم شدن قطعه نیست بلکه برای این هست که رو تعداد قطعات رو بچینن رو برد و بعد ببرن داخل حمام قلع.
اتفاقا من هم دنبال این چسب و حلالش هستم که اگر پیدا بشه خیلی خوبه یا حداقل مدل های مرغوبش رو دقیق معرفی کنید شاید بشه وارد کرد.
آخه من توی چنتا برد که باز کردم دیدم از همین چسب قرمز زدن زیر قطعات بعد مگه کنده میشد؟!
مثلا مقاومت SMD بدنه سرامیکیش میشکست یا یه تیکه از روی برد کنده میشد ولی این چسب کنده نمیشد
حدس زدم برای محکم کاریه
کمتر بردی هست که همه قطعاتش SMD باشه و حداقل کانکتور و .... هست که باید همگی برن داخل حموم !!!
درسته منتها جسارتا حمام قلع(همون وان خودمون :mrgreen: ) برا پایه دارها استفاده میشه(DIP) نه SMD
تا حالا ندیدم SMD رو با وان قلع لحیم کنن.
برا رباتهای مونتاژکار هم که قطعه رو رو فیبر میزارن من ندیدم از چسب استفاده بشه. بیشتر پایه قطعه رو از روی پد کمی کج میکنن تا قطعه گیر کنه و تو وان قلع تکون نخوره
بدرود . . .
دیدگاه