اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در زدن pcb با لامینت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در زدن pcb با لامینت

سلام دوستان
    من یک طرح که ای سی smd داره رو دارم با لامینت می زنم
    از لامپ uv استفاده می کنم و 2ثانیه نور می دم و بعد 20 دقیقه در تاریکی می گذارم و دمای پرس کارت 160-180
    ماده ظهور هم (سدیم بی کربنات) از نوع ازمایشگاهی هست ولی موقع ظهور ترک های قطعه smd پاک میشه

علت چیست ؟؟

پاسخ : مشکل در زدن pcb با لامینت

من با UV-B حدود 10 دقیقه نور میدم! شما 2 ثانیه نور میدی؟ بعدش چرا میزاری بپزه؟

دیدگاه

دوستان این uv رو از کجا یه چطور تهیه میکنید یا از نور خورشید استفاده میکنید
      خدایا!
      چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farrokh electronic
        دوستان این uv رو از کجا یه چطور تهیه میکنید یا از نور خورشید استفاده میکنید
        من از مغازه خزنده فروشی برای ایگوآنام گرفتم که دیدم بدرد اینکار میخوره ولی خیلی گرون میفروشن اگر جای دیگه کسی داره معرفی کنه لطفا

دیدگاه

والا نمیدونم لامپ uv چه نوعه
          4تا 15 وات هست از فاصله 10 سانتی هم نور میدم
          واسه لامینت زدن روی فیبر از دستگاه پرس استفاده میکنم که دماش رو روی 160 تنظیم می کنم!!

دیدگاه

دادش میشه یه توضیح کلی بدی در موردش من وسایل از سایت گرفتم نتونستم چاپ کنم از نور خورشید استفاده می کردم نشد شما روی چی طرح چاپ می کنی اول
            خدایا!

دیدگاه

دادش میشه یه توضیح کلی بدی در موردش من وسایل از سایت گرفتم نتونستم چاپ کنم از نور خورشید استفاده می کردم نشد شما روی چی طرح چاپ می کنی اول
              با اجازه دوستان پاسخ میدم

دوست عزیز بین 15 تا 20 دقیقه زیر نور آفتاب پاسخ میده. دو نمونه قرینه هم، روی ترانسپرنت حالا یا مخصوص پرینتر جوهر افشان یا لیزری فرقی نمیکنه
              سپس هر 2 را روی هم بچسبان اینجوری نور دیگه از خطوط مشکی رد نمیشه و پس از این هم که، دیگر مراحل
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

ترانسپرنت که می گی داداش کجا گیر میاد
                خدایا!

دیدگاه

ترانسپرنت که می گی داداش کجا گیر میاد
                  معمولا آنهایی که فروش پرینتر دارند و یا برخی از جاهایی که فتوکپی میگیرند. ولی مرکز اصلی خیابان ایرانشهر یا پاساژ پایتخت ( میرداماد ) هست
                  فقط باید ببینی پرینتر خودت قابلیت چاپ روی این کاغذ ها را دارد؟
                  میتونی در بخش نوع کاغذ که در تنظیمات نرم افراز راه انداز پرینتر هست چک کنی
                  خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام عزیز دل برادر :icon_razz: من کلیات کاری رو که انجام میدمو در حد دانشجویی هستش رو میگم ارزونم در میاد
                    برای پرینت کرفتن طرحت به جای استفاده از ترانسپورت که دونهای 600 تا 1000 قیمتشه از برگه کالک استفده کن چون برگی 150 تومنه (دانشجویه دیگه!!!) طلق ترانسپورتو همه پرینترها به خوبی اجرا نمیکنن بسته به حرارتشون باعث خراب شدن طلقم میشن بعضی اوقات!!
                    قسمت دوم واسه چسبوندن لامینت حتما نیاز به جای خیلی تاریک نداری!! جایی باشه که نور مستقیم نزنه به لامینتت حله،فقط موقع چسبوندن لامینت روی برد خیلی دقت کن که هیچ هوایی نمونه زیرش( من اول یه گوشه کوچیک میچسبونم رو بردم بعدش کم کم نایلون زیرشو میکشمو با یه دستمال لامینتو ماساژ میدم که بچسبه). بعد از این کارا یه لامپ 200 وات (مات نباشه بهتره) با فاصله 10 تا 11 سانت از بردت بزار( چراغ مطالعه از این قدیمیاش که لامپ میخوره فنریه اگه داری کارتو راه میندازه) به مدت 10.30 الی 11 دقیقه روشن کن بالاش( یه شیشه اگه داری بزار روی بردت که طرحی که چسبوندی روی برد محکم بشه و کاملا بچسبه رو برد) بعدش چراغو خاموش کن بردتو در بیار (یه لایه رویی که روی لامینت هستو با یه تیکه چسب نواری جدا کن) بعدش بنداز داخل ماده ظهور ... یک نکته بسیار مهم که بر اثر تجربه به دست اومده ماده ظهور شما (همون جوش شیرین یا سدیم کربنات) اگه زیاد باشه لامینتت پاک میشه پس این کارو بکن داخل نیم لیتر آب یک قاشق چای خوری دقت کنید چای خوری باشه ها ماده ظهور بریز و حسابی هم بزن که حل بشه بعدش به اندازه ای که لازم داری بریز توو ظرفتو بردتو بنداز تو ظرف. اینجوری باید یکم بیشتر تکون بدی و صبر کنی ولی بعد از 10 دقیق بردت خوشگل موشگل آمادس :wow:

امیدوارم کمک کرده باشم
                    برای پرواز کردن ابتدا باید پریدن را آموخت

دیدگاه

سلام کسی اموزش ساخت این لامینت رو داره کامل بزاره
                      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

دوست مون اقا sepehr-1100 حدودا همه چیز رو عرض کردند.برای اطلاعات بیشتر به نویز 2 مراجعه کنید.
                        اگر باز هم سوالی بود بپرسید.
                        اما یه چیزی خدمت دوستان عرض کنم دوستمون جناب سام-سرویس یک جایی عرض کردند که حدود 15-20 دقیقه زیر نور خورشید قرار میدهند که یک مقدار زیاده.
                        اگر از کاغذ کالک استفاده میکنید حدود 3-4 دقیقه و طلق ترنسپرنس حدود2 دقیقه کافیه.اگر زمان نوردهی از حد مجاز بیشتر باشه اصطلاحا لمینت میسوزه و در مرحله ظهور به مشکل میخورید.
                        موفق باشید.
                        Someone who can change the world
                        ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

دوستان من با لمینت برد زیاد ساختم .همشون هم ترتمیز و صاف در اومده .
                          مراحل کار :نخست اینکه از طرح برد یه پرینت نگاتیو می گیرین...این کار رو توی پشن های پرینت نرم افزار طراحی بردتون وجود داره.
                          دوم اینکه اط طرحتون دوتا پرینت بگیرین توصیه میشه روی کاغذ کالک بزنید چون تلق ترانس بر اثر گرما و انبساط و این جور چیزا کج و مج میشه و باید هردوتا پرینت رو روی هم بزارین و دقیقا بدون حتی نیم میلیمتر خظا تطبیقشون بدین .
                          سوم اینکه توی یه اتاق که نور مستقیم آفتاب نیست پلاستیک خشک لمینت رو بردارین و آمادش کنین
                          چهار:برد رو یه کوچولو خیلی کم در حد آب ولرم گرمش کنید دمای برد حدود 30درجه باشه بدک نیست به چسبیدن لامینت کم ک میکنه
                          پنج: لمینت رو از یه گوشه کوچیک رو برد بزارین و با انگشت و به صورت خیلی آرام و کششی روی تمام برد بکشینش و با ماساژ به طور یکنواخت پهن کنین توصیه میشه برد رو بالا سرتون بگیرین و لمینت رو در حالی که آویزون هست بچسبونید.
                          شیش : پس از اینکه لمینت رو رو برد زدین و مطمئن شدین که حباب هوا زیرش نیست برد رو رو زمین بزارین یه کاغذ معمولی رو برد بزارین و اتو رو روشن کنید و بزارین روی کمترین درجه و به مدت چندثانیه در حدی که برد یه کم داغ بشه و به قولی پخته بشه روی بردی که قبلا کاغذ روش گذاشتین اتو بکشین.. خیلی با دست فشار ندین که ممکنه برد و لمینت داغون بشه و بسوزه ..
                          هفت : طرح برد رو که قبلا روی کاغذ یا تلق چاپ شده بود رو روی برد بزارین و به مدت یکی دو دقیقه با زاویه مناسب زیر نور خورشید و یا به مدت 10 دقیقه زیر نور مهتابی بزارین .
                          شخصا توصیه میکنم واسه نوردهی برد یه قاب نوردهی با استفاده از دوتا شیشه معمولی به ابعاد 30 در40 بسازین و برد رو بین دوتا شیشه بزارین و شیشه ها رو با نوار چشب به هم بچسبونید تا برد و طرحتون رو ثابت و محکم و یکنواخت نگه داره
                          هشت : محلول آشکارساز لمینت رو به نسبت نیم لیتر آب و یه قاشق چایخوری پودر آشکار ساز آماده کنید و برد نورخورده رو بزارین توش و پس از گذشت دو دقیقه آرام آرام ظرفی که برد و محلول آشکارساز توش هست رو تکون بدین و در خلال کار خیلی نرم با انگشتاتون طرف لمینت خورده رو ماساژ بدین . پس از آشکار سازی میتونید برد رو با مایع ظرفشویی و آب بشورین و بندازین توی اسید...
                          خان آخر اینکه پس از اسید کاری و در اومدن خطوط و مسیرهای مسی برای از بین بردن لمینت های اضافی از محلول آب و سود سوزآور استفاده کنید..سود سوزآور رو میشه از لوازم پزشکی ها و یا فروشندگان مواد آزمایشگاهی تهیه کرد... :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط htpd
                            دوستان من با لمینت برد زیاد ساختم .همشون هم ترتمیز و صاف در اومده .
                            مراحل کار :نخست اینکه از طرح برد یه پرینت نگاتیو می گیرین...این کار رو توی پشن های پرینت نرم افزار طراحی بردتون وجود داره.
                            دوم اینکه اط طرحتون دوتا پرینت بگیرین توصیه میشه روی کاغذ کالک بزنید چون تلق ترانس بر اثر گرما و انبساط و این جور چیزا کج و مج میشه و باید هردوتا پرینت رو روی هم بزارین و دقیقا بدون حتی نیم میلیمتر خظا تطبیقشون بدین .
                            سوم اینکه توی یه اتاق که نور مستقیم آفتاب نیست پلاستیک خشک لمینت رو بردارین و آمادش کنین
                            چهار:برد رو یه کوچولو خیلی کم در حد آب ولرم گرمش کنید دمای برد حدود 30درجه باشه بدک نیست به چسبیدن لامینت کم ک میکنه
                            پنج: لمینت رو از یه گوشه کوچیک رو برد بزارین و با انگشت و به صورت خیلی آرام و کششی روی تمام برد بکشینش و با ماساژ به طور یکنواخت پهن کنین توصیه میشه برد رو بالا سرتون بگیرین و لمینت رو در حالی که آویزون هست بچسبونید.
                            شیش : پس از اینکه لمینت رو رو برد زدین و مطمئن شدین که حباب هوا زیرش نیست برد رو رو زمین بزارین یه کاغذ معمولی رو برد بزارین و اتو رو روشن کنید و بزارین روی کمترین درجه و به مدت چندثانیه در حدی که برد یه کم داغ بشه و به قولی پخته بشه روی بردی که قبلا کاغذ روش گذاشتین اتو بکشین.. خیلی با دست فشار ندین که ممکنه برد و لمینت داغون بشه و بسوزه ..
                            هفت : طرح برد رو که قبلا روی کاغذ یا تلق چاپ شده بود رو روی برد بزارین و به مدت یکی دو دقیقه با زاویه مناسب زیر نور خورشید و یا به مدت 10 دقیقه زیر نور مهتابی بزارین .
                            شخصا توصیه میکنم واسه نوردهی برد یه قاب نوردهی با استفاده از دوتا شیشه معمولی به ابعاد 30 در40 بسازین و برد رو بین دوتا شیشه بزارین و شیشه ها رو با نوار چشب به هم بچسبونید تا برد و طرحتون رو ثابت و محکم و یکنواخت نگه داره
                            هشت : محلول آشکارساز لمینت رو به نسبت نیم لیتر آب و یه قاشق چایخوری پودر آشکار ساز آماده کنید و برد نورخورده رو بزارین توش و پس از گذشت دو دقیقه آرام آرام ظرفی که برد و محلول آشکارساز توش هست رو تکون بدین و در خلال کار خیلی نرم با انگشتاتون طرف لمینت خورده رو ماساژ بدین . پس از آشکار سازی میتونید برد رو با مایع ظرفشویی و آب بشورین و بندازین توی اسید...
                            خان آخر اینکه پس از اسید کاری و در اومدن خطوط و مسیرهای مسی برای از بین بردن لمینت های اضافی از محلول آب و سود سوزآور استفاده کنید..سود سوزآور رو میشه از لوازم پزشکی ها و یا فروشندگان مواد آزمایشگاهی تهیه کرد... :applause:
                            اقا پودر اشکار ساز رو از کجا تهیه میکنی؟
                            جوش شیرین که نیست.!
                            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

روی یه بردی که ابعادش 15*15 هست دارم کار میکنم.الان دومین باره که pcb رو زدم مشکل دار بوده رفته تو سطل اشغال.
                              دیگه اعصاب معصاب برام نمونده :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                              میدادم بیرون نصف این هزینه نداشت اما برام مهمه خودم درستش کنم.
                              با روش لامینت کار میکنم.
                              یکی به من کمک کنه.
                              من برد رو نمیز میکنم با سمباده 180 بعد خیلی تمیز بدونه هیچ باد کردگی لامینت رو روش میچسبونم.بعد برد رو که رو کاغذ کالک در اوردم میزارم روش (لای شیشه).
                              میزارم رو میز نور حدود 6 تا 7 دقیقه بمونه بعد میندازم تو محلول ظهور که هر از گاهی بعضی از سیم ها پاک میشه. یا بعضی از جا ها که سیم ها به هم نزدیکن به هم میچسبن.
                              چکار کنم.
                              اگه میشه چند تا عکس برام بزارید یکی از اون مرحله ای که نور دهی تموم شده باید بره تو محلول ظهور .
                              یکی هم از پایان کارتون.

عزیزانی هم که با روش لامینت کار میکنند برد هایی که زدن عکساشو بزارن یکم امیدوار شی.
                              ممنون.
                              ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X