اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سلام دوستان ببخشید میخواستم یک لیزر حکاکی تهیه کنم که خروچی پرتیوس رو رسم کنه یعنی از پشت مدار به جای اینکه با سیم پایه ها وصل شوند لیزر برد سوراخدار رو بخراشه تا پایه ها وصل شوند لطفا به این لینک که

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام دوستان ببخشید میخواستم یک لیزر حکاکی تهیه کنم که خروچی پرتیوس رو رسم کنه یعنی از پشت مدار به جای اینکه با سیم پایه ها وصل شوند لیزر برد سوراخدار رو بخراشه تا پایه ها وصل شوند لطفا به این لینک که

سلام دوستان ببخشید میخواستم یک لیزر حکاکی تهیه کنم که خروچی پرتیوس رو رسم کنه یعنی از پشت مدار به جای اینکه با سیم پایه ها وصل شوند لیزر برد سوراخدار رو بخراشه تا پایه ها وصل شوند لطفا به این لینک نگاه بندازید ببینید این با قیمت 10 میلیون خوب هست https://www.shavinkit.com/product/10...DB%8C--SH8864/ اسم خودشون رو شاوین کیت گذاشتن

اگه برای خراشیدن pcb اطلاعات دقیق دارید بگید قدرت لیزر اگه مثلا 5 وات باشه pcb سوراخدار رو خوب میخراشه یا مثلا 10 وات لطفا اطلاعات دقیق بدید که لیزر با چه قدرتی خوب پایه ها ی مدار رو میخراشه؟؟

سوال دوم کسی تولیدات این شرکت رو خریده ایا میدونید محصولات این شرکت فیک هست یا نه اگر لینک خوب با قیمت حدودا 10 میلیون دارید تو همین لینک لطفا معرفی کنید که بر ای چاپه مدار خروجی فایل پرتیوس خوب هست؟؟؟؟

میدونید دیگه دوستان وقتی مدار دستی پایه ها وصل بشه سرعت کار میاد پایین لطفا اگه جنس خوب برای خراشیدن مدار های پرتیوس دارید معرفی کنید تا پولمون دور نیندازیم به کالایی بدیم که بتونه خروجی فایل پرتیوس را رسم کنه

دارید معرفی کنید توان دقیق لیزر رو هم برای اینکار بگید که حداقل باید چند وات باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ : سلام دوستان ببخشید میخواستم یک لیزر حکاکی تهیه کنم که خروچی پرتیوس رو رسم کنه یعنی از پشت مدار به جای اینکه با سیم پایه ها وصل شوند لیزر برد سوراخدار رو بخراشه تا پایه ها وصل شوند لطفا به این ل

یا بهتر بگم خیلی از فروشنده حوصله جواب دادن ندارن فقط حوصله شمردن پول رو دارن در اینترنت کدام محصول حکاکی برای چاپ مدار و خراش pcb با بودجه حدود 10 میلیون بخریم و به اندسته از فروشنده ها که حوصله جواب دادن ندارن و پاسخ سوالات محصولش رو نمیدونن بر نخوریم و با 10 میلیون دستگاهی معرفی کنید که خروجی فایل پرتیوس رو برامون حکاکی کنه و پول هامون الکی دور ریخته نشه و به جیب اندسته از فروشنده ها که هیج چی نمیدونن نره و فقط برای دستگاه گفته شده بره و به درد بخوره لطفا لینک معرفی کنید

دیدگاه

پاسخ : سلام دوستان ببخشید میخواستم یک لیزر حکاکی تهیه کنم که خروچی پرتیوس رو رسم کنه یعنی از پشت مدار به جای اینکه با سیم پایه ها وصل شوند لیزر برد سوراخدار رو بخراشه تا پایه ها وصل شوند لطفا به این ل

درود
      برای انتقال طرح روی PCB معمولا از لیزر استفاده نمیشود چون لیزر توان بالا لازم دارد قیمت آنهم بالا است و هد لیزر هم زود خراب میشود برای این کار از CNC هایی با هد اسپیندل استفاده میشود اینها با توان و دورهای مختلف در بازار هستند که میتوانند روی سطح چوب ، مس ، آلومینیم و یا حتی فولاد حکاکی کنند بدلیل مکانیکی بودن اسپیندل موتور آنها قابل تعمیر است و ارزانتر از لیزر تمام میشو و خرابی کمتری دارد به لینکهای زیر نگاه کنید بسته به سطح کار و توان اسپیندل و دقت قیمتها متفاوت است در بعضی از سایتها قیمتها به روز نیست باید تماس تلفنی بگیرید میتوانید در نت عبارت "دستگاه CNC رومیزی " را جستجو کنید لینکهای زیر را هم نگاه کنید بعضی ها آنرا بصورت کیت ارائه میدهند که میتوانید خودتان مونتاژ کنید و هزینه را کاهش دهید.
      سی ان سی رومیزی با قابلیت حکاکی بر روی فیبر مسی برای حکاکی pcb و قابلیت حکاکی هنری   بر روی چوب که بتوانید در منزل شخصی خود شکل های هنری بر روی چوب پیاده کنید

https://www.fargolcnc.com/product-category/desktop-cnc
      /

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        برای انتقال طرح روی PCB معمولا از لیزر استفاده نمیشود چون لیزر توان بالا لازم دارد قیمت آنهم بالا است و هد لیزر هم زود خراب میشود برای این کار از CNC هایی با هد اسپیندل استفاده میشود اینها با توان و دورهای مختلف در بازار هستند که میتوانند روی سطح چوب ، مس ، آلومینیم و یا حتی فولاد حکاکی کنند بدلیل مکانیکی بودن اسپیندل موتور آنها قابل تعمیر است و ارزانتر از لیزر تمام میشو و خرابی کمتری دارد به لینکهای زیر نگاه کنید بسته به سطح کار و توان اسپیندل و دقت قیمتها متفاوت است در بعضی از سایتها قیمتها به روز نیست باید تماس تلفنی بگیرید میتوانید در نت عبارت "دستگاه CNC رومیزی " را جستجو کنید لینکهای زیر را هم نگاه کنید بعضی ها آنرا بصورت کیت ارائه میدهند که میتوانید خودتان مونتاژ کنید و هزینه را کاهش دهید.
        سی ان سی رومیزی با قابلیت حکاکی بر روی فیبر مسی برای حکاکی pcb و قابلیت حکاکی هنری   بر روی چوب که بتوانید در منزل شخصی خود شکل های هنری بر روی چوب پیاده کنید

/

تشکر دوست عزیز لینک اول با قیمت 4 میلیون برای من و خیلی از کاربر های ECA قابل تهیه است ولی لینک دومی نه بالاست ممنون لینک اولی خیلی به دردم خورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود

/

در کل مهم نیست با چی خراشید با نور لیزر بود یا مته مهم این هست که دست انسان نیست و کار ها با سرعت پیش میره مخصوصا لینک اولی که صرفه اقتصادی داره و خوبه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط 119_119 نمایش پست ها
          تشکر دوست عزیز لینک اول با قیمت 4 میلیون برای من و خیلی از کاربر های ECA قابل تهیه است ولی لینک دومی نه بالاست ممنون لینک اولی خیلی به دردم خورد
          لیزر بودن زیاد مطرح نیست مهم ماشین بودنش هست که از دست انسان سرعت و کیفیت بالاتری داره دست انسان کارایی زیادی نداره این ماشین بودن هست که کار انجام میده و لینک اولی با مته خیلی خوبه

دیدگاه

درود
            همانطور که در پست قبلی متذکر شدم ممکن است قیمتها به روز نباشند با فروشنده تماس بگیرید ضمنا باز هم در نت جستجوکنید شاید با قیمت بهتر یا کیفیت بالاتر پیدا شود مزیت هد اسپیندل در اینستکه سوراخکاری قطعات غیر SMD را هم با همین دستگاه میتوانید انجام دهید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X