اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال کوتاه شدن ترک ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال کوتاه شدن ترک ها

سلام

مشکل بر طرف نشد؟؟؟

راه حل چیه؟؟

ممنون :applause:

دیدگاه

دستی تریس کن. راه حلی پیدا نشد :NO:

دیدگاه

من از نسخه 2014 آلتیوم استفاده میکنم هنوز هم این مشکل هست .میخواستم بدونم این نرم افزار نسخه آزمایشی نداره که تست کنیم ببینیم مشکل از کرک هست یا چیز دیگه؟

دیدگاه

دوستان کسی راه حلی پیدا نکرد؟حتی خطوطی که براحتی میشه کشید رو هم اتصال کوتاه میکنه بدون اینکه پیغام بده:( V14.0.9 )

:angry: :angry: :angry:
          قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

این کجاش اتصال کوتاهه؟ oo:

دیدگاه

دوستان کسی راه حلی پیدا نکرد؟حتی خطوطی که براحتی میشه کشید رو هم اتصال کوتاه میکنه بدون اینکه پیغام بده:( V14.0.9 )
              اگه ترک های قرمز منظورتونه این اتصال کوتاه نیست ترک های قرمز مربوط به لایه بالایی هست

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              دوستان کسی توی سایتهای خارجی عضو نیست که از اونها که از نسخه اصلیش استفاده میکنن سوال بشه؟ من که انگلیسیم خوب نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                اگه ترک های قرمز منظورتونه این اتصال کوتاه نیست ترک های قرمز مربوط به لایه بالایی هست

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                دوستان کسی توی سایتهای خارجی عضو نیست که از اونها که از نسخه اصلیش استفاده میکنن سوال بشه؟ من که انگلیسیم خوب نیست
                مثلا این یک لایه بوده :mrgreen:
                قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

حدااقل انتخاب دو لایه هست . لایه زیر برای ترک ها و رو برای جامپر ها

دیدگاه

میشه تائین کردن برد فقط 1 لایه باشه تو قسمت Rule بود باید میرفتیم لایه بالا رو حذف کنیم یا یه چیزی

دیدگاه

سلام . منم تو همه نسخه ها این مشکل را دارم . با جابجا کردن قطعات بعضی وقتی درست میشه . مشکل جدید اینه که یک ترک را تا یک جایی از لایه بالا میاره یکدفعه بدون ویا ادامه ترک میره از لایه پایینی
                      موندم این دیگه از کجا اومده
                      نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

منم این مشکل رو داشتم یه کم قطعات رو جابه جا کردم و از "place>>ploygon pour" استفاده کردم بعد روت کردم یه رو روت شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imijoon نمایش پست ها
                          من یه مدار با پروتل 2009 کشیدم و اون رو به PCB منتقل کرده و Design rule براش تعریف کردم . وقتی auto route رو میزنم و شروع میکنه ، با اینکه Allow short circuit غیر فعال هست ، همه track ها رو از روی هم رد میکنه .

درود من هم از نسخه ۲۰۲۳ استفاده میکنم هنوز این مشکل اتو روت وجود داره فکر میکنم همون باگ کرک باشه و نمیشه کاریش کرد اگر کسی راه حلی پیدا کرد بگه در ضمن رولز رو روی حالت باتوم لیر گذاشتم و وقتی هردو لایه فعال هستن این مشکلو ندارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X