سلام. من یک ماسفت دارم که اطلاعات روی اون با سمباده پاک شده ولی من با تستر قطعات الترونیکی اون رو تست کردم و این اطلاعات رو به من داد حالا از روی این اطلاعات میشه پی به کد ماسفت استفاده شده و یا قطعه مشابه برد؟
جدیدترین ویرایش توسط تمیک; ۲۰:۲۳ ۱۴۰۳/۰۱/۱۷.
دلیل: کوچک کردن ابعاد عکس
سلام. من یک ماسفت دارم که اطلاعات روی اون با سمباده پاک شده ولی من با تستر قطعات الترونیکی اون رو تست کردم و این اطلاعات رو به من داد حالا از روی این اطلاعات میشه پی به کد ماسفت استفاده شده و یا قطعه مشابه برد؟
درود،
صرفا دونستن ظرفیت خازنی گیت و ولتاژ ترشولد خیلی نمیتونه کمکی در تشخیص کد اصلی ماسفت بکنه، و و مقادیر مهم مثل ولتاژ مجازن درین-سوروس و ولتاژ مجاز گیت-سورس و حداکثر جریان درین مشخص نیست.
حالا چه کار باید کرد؟ به نظر شما میشه از همین اطلاعات کم قطعه مشابه رو پیدا کرد؟
با همین مشخصات نمایش داده شده میتونه ماسفت های بسیار زیادی وجود داشته باشه.
Vt نشانگر Gate Threshold Voltage یا اختصارا VGS th در دیتاشیت و C هم نشانگر C GS در دیتاشیت هست.
ممنونم از توضیحات شما. طبق گفته شما کمی تحقیق کردم ماسفت IRFZ44N رو پیدا کردم و ازش تست گرفتم نتیجه شبیه به ماسفت قبلی بود. به نظر شما ماسفت IRFZ44N رو میتونم جایگزین قبلی بکنم پایه ها هم کاملا با قبلی یکسان هست؟ عکس پایین تست ماسفت IRFZ44N هستش.
ممنونم از توضیحات شما. طبق گفته شما کمی تحقیق کردم ماسفت IRFZ44N رو پیدا کردم و ازش تست گرفتم نتیجه شبیه به ماسفت قبلی بود. به نظر شما ماسفت IRFZ44N رو میتونم جایگزین قبلی بکنم پایه ها هم کاملا با قبلی یکسان هست؟ عکس پایین تست ماسفت IRFZ44N هستش.
با سلام مجدد و تبریک،
البته تصویری که من میبینم گویای مشخصات متفاوتی هست.
ولی به هر حال، برای اطمینان از این موضوع که آیا امکان جایگزینی وجود داره ، باید محل کاربرد ماسفت رو ارزیابی کرد.
دو عامل اصلی : تا چقدر جریان از ماسفت عبور میکنه؟ تا چند ولت دوسر درین-سورس ماسفت ممکنه بوجود بیاد؟
دیدگاه