اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظت از لوازم برقی در قطعی برق مکرر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محافظت از لوازم برقی در قطعی برق مکرر

سلام
    وقت بخیر
    در قطع و برق هایی که امسال زیادتر هم شده شما چه راهکاری برای حفاظت از لوازم برقی (خانگی و.....) پیشنهاد می کنید ؟
    در تاپیک زیر قبلا گفته شده محافظ های برق ممکنه حتی صدمه هم به لوازم برقی برسانند
    این محافظ های ولتاژ و آمپر برق که به تازگی فروش میره و ابتدای ساختمان وصل میشه خوب هستند یا مثل محافظ های قدیمی ممکن هست صدمه برسانند ؟(به خاطر پالس اولیه)
    سلام تا حالا چندین بار برام پیش اومده که وقتی تی وی یا پی سی و... رو از محافظ جدا کردم و مجددا وصل کردم یا درست کار نکردن یا کلا سوختن . نمونش همین امروز که محافظ رو دیشب زده بودم به جای دیگه و امروز وقتی به پی سی وصل کردم زد سیستمو سوزوند . فکر کنم هارد و گرافیکمو سوخته به نظر شما ربطی داره ؟ یا عیب از خود وسایله ؟ چون برای

درود.
    در حال حاضر بهترین وسیله برای محافظت لوازم خانگی محافظ برق هست.حتی بهتر از استابلایزر.!

مهمترین خصیصه یک محافظ خوب سرعت عکس العملش نسبت به نوسانات ولتاژ هست.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

محافظت نمیخواد قطعی برق خودش محافظت برای لوازم و وسایل حساب میشه بهشون 2 تا 4 ساعتی استراحت میده

دیدگاه

محافظت نمیخواد قطعی برق خودش محافظت برای لوازم و وسایل حساب میشه بهشون 2 تا 4 ساعتی استراحت میده
        با احترام.. کاری به نویسنده نقل قول ندارم برای همین اسمشو حذف کردم اما،
        مثلا یخچال 2 تا 4 ساعت استراحت میکنه بعد شروع میکنه به فعالیت جبرانی شانس بیاره مردود نشه با تک ماده دوباره برسه به اون وضعیت قبلیش گرچه هزینه بیشتری هم داره این مقدار مصرف برق و همچنین استهلاک وسیله‌ها و غذاهای خراب شده!
        میگفتن قدیم مشکلی نبوده با بی برقی وقتی مردم تو گرمای 60 درجه میجنگیدن برای رفاه اونا که توی گرمای 35 درجه درس میخوندن میشدن که بتونن الان توی سرما یخ و ترشی ببندن به ریش مردم و بخندن؛ اداره بی‌برقی هم مانند بقیه بی‌سامان‌ها اسباب زحمت شدن بهتره تخته بشن و با همون 35 درجه زندگی میکنیم چه کاریه پول قبض هم بدیم!! توقع زیادی هم نداریم میریم از چاه آب می‌کشیم و آهوی خشگلی شکار می‌کنیم میخوریم علی برکت ا...
        این طرز فکر برخی آدمها که قدیم چی بودن رو به رخ کشیدن رو دوست ندارم و متاسفانه خیلی از مشکلاتمان به خاطر اینهاست که نمیشه ازشون توقع داشت ولی اونا دارن! خدا نکنه یکیشون مسلط بشه.. چطوری این افراد ضعیف راه پیدا میکنن با تعرفه یا بدون تعرفه ؟! شاید به ویروس پلشتی مثل کرونا همه رو گرفتار خودش کرده نمیرسن به حل مشکلات دیگه!
        جدیدترین ویرایش توسط unicode; ۱۹:۰۳ ۱۴۰۴/۰۳/۱۴. دلیل: نقل غول

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rusl نمایش پست ها
          سلام
          وقت بخیر
          در قطع و برق هایی که امسال زیادتر هم شده شما چه راهکاری برای حفاظت از لوازم برقی (خانگی و.....) پیشنهاد می کنید ؟
          در تاپیک زیر قبلا گفته شده محافظ های برق ممکنه حتی صدمه هم به لوازم برقی برسانند
          این محافظ های ولتاژ و آمپر برق که به تازگی فروش میره و ابتدای ساختمان وصل میشه خوب هستند یا مثل محافظ های قدیمی ممکن هست صدمه برسانند ؟(به خاطر پالس اولیه)
          اگه توان تهیه تجیزات محافظتی ندارید حداقل کاری که میشه کرد اطلاع از ساعات زمان‌بندی قطع برق و خاموش کردن پیش‌دستانه وسایل قبل از آن است.. در کل راه اندازی مولدهای طبیعی (مثلا خورشیدی) صرف نظر از اینکه قصد تزریق به شبکه بی برقی هم داشته باشید یا نه خیلی در خودکفایی و عدم نیاز به تحمل این بازی‌ها مفید است و حتی می‌توانید الگوی مصرف خود را شخصی سازی کنید؛

محافظهای برق متداول برای واکنش فوری در وسایل حساس مناسب نیستند اغلب و با قطع و وصل و بالا پایین رفتن ولتاژ با کمی تاخیر کاری میکنند و زمان اطمینانی در بین قطع و وصل‌ها ایجاد می‌کنند اما جلوی جریانات هجومی یا اثرات ناشی از قطع وصل شدن‌های روزانه را نمی‌توانند بگیرند.. حتی به واسطه قطعاتی که در اغلب آنها استفاده شده است بعضا عاملی خطرناک هستند شاید با استفاده نادرست باعث آتش سوزی هم بشوند.
          اینها که سر خط وصل میشن هم حداقل نیاز به کنتاکتور دارند مگر اینکه چیزی شبیه به استابلایز باشند که بعید است؛

اگر مرفه هستید یا خیلی مجبورید می‌توانید از UPS Online استفاده کنید که اوضاع خط را بهینه‌سازی می‌کند در مواقع قطعی هم انرژی لازم را تزریق می‌کند.

برای وسایل موتوری و کمپرسور و یخچال و اینها از همین محافظ‌های تایمردار میتونید استفاده کنید جنس خوبش با توان جریان دهی بالا.

نهایت کاری که می‌توانید بکنید دعا است برای نجات از این وضعیت و درود به شرف همه ناکارامدی‌ها و بی برنامه بودن‌ها و کارشناسی‌های بد؛
          ​هر چی هست این خاموشی ها از آن شماست بی خودی که در سایت بوق نمینویسه "جدول خاموشی‌های من" خوب اگه مال من نبود و تقصیر من نبود و جزء املاک من نبود این خاموشی‌ها که می‌نوشت "خاموشی‌های ما" همینقدر واضح خودکرده را تدبیر نیست میخواستین درست کارشناسی کنید خاموشی‌هاتون رو... اصلا برق خطر داره حسن؛
          جدیدترین ویرایش توسط unicode; ۱۹:۱۰ ۱۴۰۴/۰۳/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط unicode نمایش پست ها

اگه توان تهیه تجیزات محافظتی ندارید حداقل کاری که میشه کرد اطلاع از ساعات زمان‌بندی قطع برق و خاموش کردن پیش‌دستانه وسایل قبل از آن است.. در کل راه اندازی مولدهای طبیعی (مثلا خورشیدی) صرف نظر از اینکه قصد تزریق به شبکه بی برقی هم داشته باشید یا نه خیلی در خودکفایی و عدم نیاز به تحمل این بازی‌ها مفید است و حتی می‌توانید الگوی مصرف خود را شخصی سازی کنید؛

محافظهای برق متداول برای واکنش فوری در وسایل حساس مناسب نیستند اغلب و با قطع و وصل و بالا پایین رفتن ولتاژ با کمی تاخیر کاری میکنند و زمان اطمینانی در بین قطع و وصل‌ها ایجاد می‌کنند اما جلوی جریانات هجومی یا اثرات ناشی از قطع وصل شدن‌های روزانه را نمی‌توانند بگیرند.. حتی به واسطه قطعاتی که در اغلب آنها استفاده شده است بعضا عاملی خطرناک هستند شاید با استفاده نادرست باعث آتش سوزی هم بشوند.
            اینها که سر خط وصل میشن هم حداقل نیاز به کنتاکتور دارند مگر اینکه چیزی شبیه به استابلایز باشند که بعید است؛

اگر مرفه هستید یا خیلی مجبورید می‌توانید از UPS Online استفاده کنید که اوضاع خط را بهینه‌سازی می‌کند در مواقع قطعی هم انرژی لازم را تزریق می‌کند.

برای وسایل موتوری و کمپرسور و یخچال و اینها از همین محافظ‌های تایمردار میتونید استفاده کنید جنس خوبش با توان جریان دهی بالا.

نهایت کاری که می‌توانید بکنید دعا است برای نجات از این وضعیت و درود به شرف همه ناکارامدی‌ها و بی برنامه بودن‌ها و کارشناسی‌های بد؛
            ​هر چی هست این خاموشی ها از آن شماست بی خودی که در سایت بوق نمینویسه "جدول خاموشی‌های من" خوب اگه مال من نبود و تقصیر من نبود و جزء املاک من نبود این خاموشی‌ها که می‌نوشت "خاموشی‌های ما" همینقدر واضح خودکرده را تدبیر نیست میخواستین درست کارشناسی کنید خاموشی‌هاتون رو... اصلا برق خطر داره حسن؛
            مگه نشنیدی جان کلام رو مسئولین امر چه فرمایش کردند؟
            (((عرض کردن به فکر بادبزن و آفتابه باشید)))
            این سخنان گوهر بار برای مدت ۱ ماهه پیش هست

دیدگاه

من چندتا مجمتع تجاری با طبقات بالا سرکار بودم
              آسانسورشون ups نداشتند یا ups مشکل داشت
              فشار کاری رومون اینقدر بالا بود که جرات نداشتیم و نداشتن ۱۵ دقیقه مونده برق قط بشه با آسانسور سوار بشند و بشیم یا وسیله ای چیزی جابجا کنیم هراست ساختمون قبلش به همون می گفت ساعت ۲ تا ۴ برق قط میشه احتمال داره قبل ۲ برق قط بشه حواستون باشه تو آسانسور نمونید هر اتفاقی افتاد مسئولیتش پای خودتونه چیزی از این بهتر میخوای؟ این خودش به تنهایی یک فضلیت و سعادتی هست که آگاه میشی هر لحظه ممکنه برق قط بشه

دیدگاه

سلام، وقت بخیر
                منم دنبال راهی بودم برای محافظت از وسایل خونه، چون این قطعی‌ها واقعاً اذیت‌ کننده شده. محافظ‌های معمولی بعضی وقتا خودشون دردسر درست می‌کنن.
                برای خونه خودمون اومدم از یه راهکار مطمئن‌تر استفاده کردم: سر تابلو از تجهیزات کنترل ولتاژ و کنتاکتور اشنایدر استفاده کردم که موقع نوسان برق، کل سیستم رو موقتی قطع می‌کنه. از وقتی نصب شده، دیگه خیالم از یخچال و کولر راحت‌تره. پیشنهاد می‌کنم یه برق‌ کار مطمئن ببینه و براتون یه چیز اصولی ببنده.​

دیدگاه

...................
                  جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۰۷ ۱۴۰۴/۰۳/۲۹.
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X