اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از ترایاک برای سوئیچ AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از ترایاک به جای رله در مدار رله لچ شونده

تو این مدار به چه دلایلی ترایاک ممکنه بسوزه (یکسره بشه)؟! برای دو تاش همچنین اتفاقی افتاده. (ترایاک هم که عرض کرده بودم BT139-600E هست) و دیگه اینکه تو لحظه اول که برق سیستم رو وصل میکنم، یک لحظه همه لامپها روشن و بعد خاموش میشن! چرا؟

دیدگاه

اون مشکل چشمک زدن هم با وجود برداشتن خازنها، به مرور داره برای همه اتفاق میافته! و وقتی هم که لامپها روشن هستند، نور یکنواختی ندارند و مقداری (خیلی کم ولی با چشم قابل تشخیصه و برای عکاسی خوب نیست) نورشون کم و زیاد میشه!

دیدگاه

خوب، جدای از سوالات گذشته که بی پاسخ مونده، :sad: لطف میکنید بفرمایید تفاوت اپتوترایاک های دارای zero-crossing detector و NON zero-crossing detector ها چیه؟ و با استفاده از اونها خروجی ترایاک چه تفاوتی میکنه و چه تاثیری داره؟ و اینکه هر کدوم تو چه مصارفی استفاده میشن؟

دیدگاه

و وقتی هم که لامپها روشن هستند، نور یکنواختی ندارند و مقداری (خیلی کم ولی با چشم قابل تشخیصه و برای عکاسی خوب نیست) نورشون کم و زیاد میشه!
          این مشکل چرا اتفاق میافته؟! بخش کنترل رو کلا خارج کردم. و LED اپتو ترایاک یکسره روشن هست. چه شرایطی برای اون مدار پیش میاد که نور لامپها نوسان داره؟ وقتی تعداد بیشتری از لامپهای تو شبکه رو روشن میکنم این قضیه شدیدتر میشه.

دیدگاه

پاسخ : استفاده از ترایاک برای سوئیچ AC

این اپتو ترایاک هایی که Zero Cross Detector دارند تو بازار هستش؟؟ اگر کسی شماره ای بده ممنون می شم. :smile:
            Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

دیدگاه

استفاده از ترایاک برای سوئیچ AC

سلام
              من تقریبا تمام جیزایی رو که نوشته بودید خوندم، میخوام بایه میکرو یک سری سنلوئید ولو ( سیر های که با ولتاژ AC باز و بسته می شن) رو کنترل کنم. برای این کار می خوام از ترایاک و اپتوکپلر استفاده کنم. چند تا سوال دارام: 1- آیا این مداری که شما گذاشتین تو سایت برای این کار مناسبه؟ ولتاژ رو clip نمیکنه ( تغییری در دامنه و شکل ولتاژ AC 220v نمیده)؟ 2- این مدار با میکرو به خوبی کار می کنه؟ 3- چون از تعداد زیادی سنولوئید ولو دارم آیا اپتوکوپلری وجود داره که چند تا توی یک پک باشه؟

دیدگاه

باسلام

دیدم بحث در مورد سوئیچ که علاقه مند شدم شرکت کنم
                نمیدونم ولی درمورد بالاستها انقدر میدونم که یک بار سلفی هستن اگر بخوایم با تریاک قطع و وصل کنیم شاید اختلاف فاز بوجود بیاد و به مشکلی مشابه برخورد کنیم
                من مدارو با یکی دوتا بالاست تست کردم مشکلی ناشت ولی وقتی با 20تا لامپ کم مصرف 40 وات تست کردم روشن می شد ولی خاموش نمیشد(برای یک ویترین مغازه).
                راهی هست که این مشکل رو حل کرد
                البته من وقتی خواستم پاسخ بدم با این پیام سیستم برخورد کردم

هشدار: این موضوع طی 120 روز اخیر هیچ ارسالی نداشته است.
                با این شرایط آیا از ارسال پاسخ اطمینان دارید؟.

امیدوارم این ناعث نشه که دوستان بحث رو ادامه ندن.ممنون.
                آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
                آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

سلام!!
                  دلیل چشمک زدن فکر کنم به خاطره اینه که داری نلو سویچ میکونی وفاز مستقیم وصله.وبه خاطر میدان قوی ایجاد شده است.برای سویچ کردن ترایاک از اپتوترایاک MOC30XX استفاده کن که مدار اماده استانداردش توی کاتالوگش هست.
                  درضمن:
                  1_ اگه سیگنالو برش میزنی لامپ کم مصرف دچار مشکل میشه!
                  2_اگر تو سگنال خروجی پسماند سلفی داری باید نوع سویچو عوض کنی و از تریستور استفاده کنی و پسماندو با دیود هرزگرد حذف کنی!

دیدگاه

سلام
                    وقت بخیر دوست أن
                    من مریخ وأم چندتا لامپ220رشته أی رو بصورت رقص نور در بیارم
                    هر کاری میکنم نمشیه، تقریبا 3 ماهی هشت که دارم با مدارات مختلف سر کله میکنم أما هیچ جوابی نگرفتم تا حالا
                    آخرین مداریه که بسام همین مدار بأدائه که تو دی تأشیر moc3021بودش
                    لطفا کمکم کنید این یه قسمت از پروژمه که مسنده و همه پروژم خوابیده
                    منتظر نظرات خوی شما دوست أن عزیز هشام
                    من هستم
                    دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X