دوست عزیز من جایی نیستم بتونم برای شما خرید کنم شما ببینید اینترنتی دارند و ایسی ne556 بدرد نمیخوره از lm 556 استفاده کن تا تو جایی که سرده به مشکل برنخورید یه عکس بذار بعد کارت دارم موفق باشید
سلام
این خازن رو باید به مدار اضافه کرد و همینطور یه دیود شاتکی و جدیدنم 4 تا خازن غیرالک ترولیتی به مدار اضاف کردن و ...
من گیر مدارشم داداشی یه کمکی به ما بده بزار فایل ال سی دیشو
اسم مدار تفکیک کنندت چیه ؟واللا من IDX رو ساختم مونده تنظیمات اخر .
من کلا حالت دستی رو حذف کردم و حالت اتومات هستش
نه به این مشکل دما که هنو نخوردم ، ولی خب چجوری رفع میشه ؟
چرا اونا رو اضافه کردند اینا رو کی اضافه کرده رو چه حسابی ؟گفتم اخه چرا بغل ماسفت خازن گذاشتید گفتم شاید اشتباه گذاشتید
دوست عزیز من جایی نیستم بتونم برای شما خرید کنم شما ببینید اینترنتی دارند و ایسی ne556 بدرد نمیخوره از lm 556 استفاده کن تا تو جایی که سرده به مشکل برنخورید یه عکس بذار بعد کارت دارم موفق باشید
باشه
از قطعات منظورته؟یا کل بورد
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
چرا اونا رو اضافه کردند اینا رو کی اضافه کرده رو چه حسابی ؟گفتم اخه چرا بغل ماسفت خازن گذاشتید گفتم شاید اشتباه گذاشتید
طراح جدیدش که یکم رو مدارش بیشت کار کرده
داداشی مدار تفکیک کنندت نگفتی چیه ؟
حالت دستی برد دستکاه رو کم میکنه و در ضمن رو حالت اتومات باید جوری تنظیم کنی مثل فیلمی که گذاشتم از بلند گو صدای ضربان بیاد
دوست عزیز فیل هگز رو میکرو هستش و قفل داره و کسی نمیتونه ازش کپی بگیره منظور همون فیوز بیتا هستش اینو هیچ کس نداره مگه اینکه خودت از ترکیه بخری از حسین بمیر در ضمن چرا نگفتی اون خازن چند میکرو فاراد هستش و اگه نمیخواستید اون چند تا تغییرات دلتا 2 رو نگی رک میگفتی هم خودت رو اذیت نمی کردید هم منو در هر حال مرسی موفق باشید
اهان . بسیار شرمنده هستم . اولا بقول دوستمون هگز خالی اصلا نیست البته اصلیش چون خود حسین دمیر اونو داره و همراه ای سی و پروگرام شده میده و قفله . من منظورم هگز دمو بود :redface:
دوما اصلیش را هم که با میکرو بود داشتم ولی اگه به پست قبلیم دقت کرده بودی عرض کردم که همشو ریختم دور
وگرنه همینطور براتون ارسال میکردم ولی اگه خواسیتین دوستانم در انجمن ایران تک دارن بگو تا برات بگیرم البته باید کیسه را شل کنی 35 دلار فکر کنم
دوست عزیز فیل هگز رو میکرو هستش و قفل داره و کسی نمیتونه ازش کپی بگیره منظور همون فیوز بیتا هستش اینو هیچ کس نداره مگه اینکه خودت از ترکیه بخری از حسین بمیر در ضمن چرا نگفتی اون خازن چند میکرو فاراد هستش و اگه نمیخواستید اون چند تا تغییرات دلتا 2 رو نگی رک میگفتی هم خودت رو اذیت نمی کردید هم منو در هر حال مرسی موفق باشید
همشهری برای 2ومین بار میگم 4700 میکرو اون توضیحاتتیم که دادی تو عکس مشخص کن کجا رو میگی من بت میگم
دیدگاه