اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ابر خارن ها super capacitor ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد ابر خارن ها super capacitor ؟

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
    دردود بر آقا سینا ،
    دل رو به دریا زدی.
    مدار پیشنهادی بنده رو بستی که ببینی چه حالتی داره؟!
    راجع به بالانس هم بگم که اگر جریان شارژ محدود شده باشه با یه زنر 2.7 ولت دوسر هر خازن میتونی ولتاژ رئ بالانس کنی و اورولتاژ جلوگیری کنی
    سلام جناب آقای حسینی عزیز.... با زحمتای ما چه میکنید...
    یک مشکلی دوست عزیز به وجود آمده ....نمیدونم چرا خازن بعد از شارژ ولتاژ
    دو سرش نصف ولتاژ نامی روی بدنه و ولتاژی که شارژ شده نشان داده میشود...
    مثلا 5.5 ولت 4 فاراد را با 5.1 ولت شارژ کردم و بعد از پر شدن و قطع
    از شارژ ولتاژ دو سر خازن حدود 2.5 ولت بود...
    مدل 2.7 هم به همان صورت و ولتاژ حدود 1.4 ولت نشان میداد......
    خوب با این ولتاژ کم نمیشود از زنر استفاده کرد و باید ولتاژ متصل شده به زنر حداقل 1 تا 1.5 ولت بالاتر باشد....
    نمیدونم با این مشکل چه کنم..... نظر شما چیست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید....

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
    بهتره وقتی سری میکنی بالانس شارژشون کنی چون ظرفیت ها دقیقا برابر نیست و پس از چند بار شارژ و دشارژ آنبالانس میشن/ مگر اینکه تا 0 ولت دیسشارژ کنین

سلام دوست عزیز
    بله دقیقا همین مشکل که میفرمایید به وجود آمد....
    باید هر خازن جدا شارژ شود ولی نمیدانم چرا در مدلهای
    5.5 ولت خود کمپانی ها دو خازن را بر روی هم سوار کرده و
    سری میکنند ... بدون هیچ مداری (به عکس مدل 5.5 ولت 4 فاراد نگاه کنید)؟...

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
    چند سال قبل به فکرم افتاد که باطری ساعت رو شارژی کنم (از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست) ولی هر راهی به نظرم رسید یه عیبی داشت مخصوصا هم که جریان مصرفی خیلی کمه و مدارای تبدیل ولتاژ (حداقل اونایی که دسترسی دارم) مصرف خودشون چند برابر مصرف ساعته ..
    منصرف شدم تا یه روز که باطری ساعت تموم شده بود و شدیدا دچار تنبلی بودم گفتم چی میشه با یه مقاومت و خازن یه ولتاژ حدودی بسازم چون ساعت هم همیشه کار میکنه و نمیذاره ولتاژ خازن بره بالا
    یه ساعت اضافی داشتم آوردم و یه باطری از پاور بانک خراب که باید حدودا 2600 میلی آمپرساعت باشه رو شارژ کردم و به یه پتانسیومتر 10 کیلو وصل کردم به ساعت .. چند باری هم وسط کار 4 ولت وصل شد به ساعت ولی خوشبختانه نسوخت .. پتانسیومتر رو طوری تنظیم کردم که حدودا1.7 یا 1.8 ولت تنظیم شد
    الان 3 ماه گذشته ولتاژ باطری از 4 ولت اومده روی 3.68 و ولتاژ دو سر ساعت 1.6 ولته

سلام.... با تشکر از این که به جمع ما در این تاپیک پیوستید....
    بله دوست عزیز فکر خیلی خوبی کردید که از قطعات استوک
    (طبق فرمایش دوست عزیزم آروین خان) استفاده کردید و پولی خرج نکردید...
    اما من خیلی وقت است که در فکر استفاده از باتری بودم ولی هر کاری کنید باتری شارژی
    عمر زیادی نداشته و از بین میرود و یک باتری قلمی الکالاین از آن بهتر و ارزانتر خواهد بود
    برای بلند مدت و رهایی از بند باتری.... بهترین المان همین خازن است...
    حتی در فکر قرار دادن یک خازن و استفاده از ارسال برق به صورت بیسیم هم برای ساعت بودم که
    نیاز به سیمکشی نباشد... چند روش هم در فکرم دارم .... مثلا استفاده از یک لامپ مادون قرمز
    و یک المان خورشیدی که با نور مادون قرمز برق را به آن انتقال دهیم (المانهای آمورفو و استفاده
    از لنز برای LED مادون قرمز 20 میلی امپری و تابش مادون قرمز بر روی المان...)
    جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۳:۲۰ ۱۳۹۸/۰۳/۲۴.
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
      کارشما کاملا اقتصادیه چون از قطعات دور انداختنی استفاده کردی ، از .ن کره گرفتی
      مصرف مدار شما چقدره؟
      دفیقا یادم نیست ولی دوروبر ۲۰۰ یا ۴۰۰میکرو باید باشه
      با ۲۶۰۰ میلی آمپر باید دوروبر ۱ سال کار کنه ولی ماژول شارژری ک خریدم تا ۴ ولت شارژ میکنه، باطری هم دست دومه و هم احتمالا کمتر از مقدار اسمی .. با شرایط فعلی بیشتر از دو ماه دیگه نمیتونه کار کنه بنظرم
      نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام.... با تشکر از این که به جمع ما در این تاپیک پیوستید....
      بله دوست عزیز فکر خیلی خوبی کردید که از قطعات استوک
      (طبق فرمایش دوست عزیزم آروین خان) استفاده کردید و پولی خرج نکردید...
      اما من خیلی وقت است که در فکر استفاده از باتری بودم ولی هر کاری کنید باتری شارژی
      عمر زیادی نداشته و از بین میرود و یک باتری قلمی الکالاین از آن بهتر و ارزانتر خواهد بود
      برای بلند مدت و رهایی از بند باتری.... بهترین المان همین خازن است...
      حتی در فکر قرار دادن یک خازن و استفاده از ارسال برق به صورت بیسیم هم برای ساعت بودم که
      نیاز به سیمکشی نباشد... چند روش هم در فکرم دارم .... مثلا استفاده از یک لامپ مادون قرمز
      و یک المان خورشیدی که با نور مادون قرمز برق را به آن انتقال دهیم (المانهای آمورفو و استفاده
      از لنز برای LED مادون قرمز 20 میلی امپری و تابش مادون قرمز بر روی المان...)
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

دو فقره 2.7v 500F برند green-cap را شارژ کردم حتی با جریان 4A باز هم مدت زمان شارژ کامل شدن خیلی زیاد و شاید نزدیک به یکساعت بود
        هنگام شارژ شدن یکی از خازن ها گرم شد (شاید حدود 45 درجه) اما دیگری خنک مانده بود
        این قضایا یکطرف
        از طرف دیگر با منبع تغذیه ی دست ساز که مجهز به این ماژول کاهنده است اقدام به شارژ می کردم

درحالیکه موقع شارژ پاوربانک، جریان تا حد 0 هم قابل تنظیم است اما موقع شارژ ابرخازنها جریان شارژ در کمترین حالت هم بنظرم زیر سه چهار آمپر نمی آمد. قبلا هم موقع وصل کردن سیم المنت به این ماژول دیده بودم جریان از حدی دیگر پایینتر نمی آید و قابل تنظیم تا 0 نیست. گویا کنترل جریان این ماژولها بستگی به نوع باری دارد که بهش وصل شده
        جدیدترین ویرایش توسط مهندس ربانی; ۱۲:۲۳ ۱۳۹۸/۰۳/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست ها
          دو فقره 2.7v 500F برند green-cap را شارژ کردم حتی با جریان 4A باز هم مدت زمان شارژ کامل شدن خیلی زیاد و شاید نزدیک به یکساعت بود
          هنگام شارژ شدن یکی از خازن ها گرم شد (شاید حدود 45 درجه) اما دیگری خنک مانده بود
          این قضایا یکطرف
          از طرف دیگر با منبع تغذیه ی دست ساز که مجهز به این ماژول کاهنده است اقدام به شارژ می کردم

درحالیکه موقع شارژ پاوربانک، جریان تا حد 0 هم قابل تنظیم است اما موقع شارژ ابرخازنها جریان شارژ در کمترین حالت هم بنظرم زیر سه چهار آمپر نمی آمد. قبلا هم موقع وصل کردن سیم المنت به این ماژول دیده بودم جریان از حدی دیگر پایینتر نمی آید و قابل تنظیم تا 0 نیست. گویا کنترل جریان این ماژولها بستگی به نوع باری دارد که بهش وصل شده
          سلام دوست عزیز
          فکر کنم مشکلی که شما دارید و من هم داشتم با این برند باشد.....
          خازنهای من هم (با برند green Cap) به کندی شارز شده و تا بینهایت جریان میکشیدند و
          هیچوقت هم پر نشدند .... در دشارژ هم هیچوقت تخلیه دست حسابی نشدند (حتی بااتصال کوتاه .....)
          در نمونه های این برند هیچ شباهتی بین خازن و ابر خازنهای گرین کپ وجود نداشه....
          گرما هم که در برند گرین کپ مشهود بود....
          ولی برند دومی که 5.5 ولت 4 فاداد بود... با سرعت پر شده و بعد از پر شدن جریان ورودی صفر میشد...
          هیچ حرارتی هم در کار نبود و خازن هم با اتصال کوتاه به سرعت خالی میشود... و دقیقا همانند خازنهای معمولی عمل میکرد...
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام.....یک سوال از دوستان داشتم:
            این خازنها بعد از شارژ و جدا شدن از شارژر..... ولتاژ دو سرشان نصف ولتاژی است که با آن خازن را شارژ کردیم
            مثلا وقتی یک خازن را با 2.7 ولت شارژ میکنیم بعد از جدایی از شارژر ... ولتاژ دو سر حدود 2.2 تا 2 ولت است که بعد از
            5 دقیقه دقیقا نصف میشود.... اما ولتاژ نصف را تا حدود حداقل 12 تا 24 ساعتی حفظ میکند و کاهش خیلی کمی دارد...
            حال به فکرم رسید که مثلا یک مقاومت در سر راه شارژ قرار دهیم و خازن مثلا 2.7 ولتی را با دو برابر ولتاژ (5 و یا 5.5) ولت
            شارژ کنیم و مقاومت جریان را کنترل کند.... تا اگر ولتاژ به نصف رسید همان 2.7 تا 2.5 باشد.... آیا این امکانپذیر است؟
            و یا خازن به بالاتر از ولتاژ نامی به شدن حساس بوده و حتی کنترل جریان باز جلوی آسیب رسیدن به آن را نمیگیرد؟؟؟

دیدگاه

سلام.....یک سوال از دوستان داشتم:
              این خازنها بعد از شارژ و جدا شدن از شارژر..... ولتاژ دو سرشان نصف ولتاژی است که با آن خازن را شارژ کردیم
              مثلا وقتی یک خازن را با 2.7 ولت شارژ میکنیم بعد از جدایی از شارژر ... ولتاژ دو سر حدود 2.2 تا 2 ولت است که بعد از
              5 دقیقه دقیقا نصف میشود.... اما ولتاژ نصف را تا حدود حداقل 12 تا 24 ساعتی حفظ میکند و کاهش خیلی کمی دارد...
              حال به فکرم رسید که مثلا یک مقاومت در سر راه شارژ قرار دهیم و خازن مثلا 2.7 ولتی را با دو برابر ولتاژ (5 و یا 5.5) ولت
              شارژ کنیم و مقاومت جریان را کنترل کند.... تا اگر ولتاژ به نصف رسید همان 2.7 تا 2.5 باشد.... آیا این امکانپذیر است؟
              و یا خازن به بالاتر از ولتاژ نامی به شدن حساس بوده و حتی کنترل جریان باز جلوی آسیب رسیدن به آن را نمیگیرد؟؟؟
              یعنی وقتی ولتاژ شارژ ۲.۷ هست و جریان کشی به صفر نزدیک شده شارژر رو قطع میکنی ولتاژ افت میکنه؟ (حتما جریان کشی باید به صفر نزدیک باشه)
              من احساس میکنم مشکل اینجاس که خازن رو از برند نا معتبری خریدین

امیرحسین ضیا

دیدگاه

یعنی وقتی ولتاژ شارژ ۲.۷ هست و جریان کشی به صفر نزدیک شده شارژر رو قطع میکنی ولتاژ افت میکنه؟ (حتما جریان کشی باید به صفر نزدیک باشه)
                من احساس میکنم مشکل اینجاس که خازن رو از برند نا معتبری خریدین
                سلام .... دقیقا درست میفرمایید دوست عزیز
                در اینترنت و ویدئو های آماتور یوتوب که نگاه میکنید....
                برند گرین کپ را فقط هندیها و کشورهای جهان هشتم مثل کشور ما مورد استفاده قرار میدهند
                و ویدئو ی این برندها برای همین کشورها است... اما ویدئو های کشورهای دیگر بیشتر مثلا برند maxwell
                میباشد و بهترین عملکرد را همین برند دارد بودن هیچ افت ولتاژی .... که وقتی سرچ میکنید متوجه میشوید
                که یک برد آمریکاییست...
                همین برند maxwell آمریکایی خازنهای خودش را در 4 کلاس عرضه میکند که در حقیقت همه یکی هستند ولی
                برای استفاده های مختلف ارتقاع داده شده اند ..... نوع اول برای کارهای الکترونیکی معمولی ساخته شده...
                نوع دوم برای استفاده در شرایط آب و هوای بد مثل دما و رطوبت بالا و مقاوم برای قطار و ماشین....
                نوع سوم برای اتصال کوتاه طراحی شده از قبیل جوش کاری و ترمز الکترونیکی.....
                نوع چهارم هم برای شارژ و استفاده به عنوان منبع انرژی که کمترین افت را نصبت به بقیه مدلها دارد....

خوب این برند اصلا در ایران نیست.... برندهای مثل گرین کپ
                موجود است که باز هم فکر کنم میروند و آنها که مشکل دارند را
                خریداری میکنند و وارد میکنند که باز عملکرد نمونه های یوتوبی
                با آن مدلی که من دارم خیلی تفاوت دارد... فقط مشکل من نیست و
                در همین سایت قبلا هم دوستان به همین مشکل برخورده اند....
                مثلا یادم است وقتی حدود 12-13 سالم بود با پسر عمه ام میرفتیم
                پشت شهرداری و باتری شارژی قلمی فله ای میخریدیم ..... مدل بسته بندی
                2000 تومان بود ولی فله با هر برنده که حتی مید این جپن هم رویش داشت
                را دانه ای 100 تومان میفروختند... این باتری ها یک هفته کار نمیکرد... اون زمان حتی
                چین هنوز تولید نداشت و بازار مشترک سر زبانها بود... باتری ها ژاپنی بود ولی انگار مشکل دارها را
                وارد کرده بودند (خرابهای کاخانه و یا تاریخ مصرف گذشته) حتی بعضی از دوستان آنها را به قیمت گران 2000 تومان هم
                عرضه میکردند ..... چند بار هم و از چند فروشنده خریدیم و همین مشکل بود تا چند سال هم این باتریها در بازار موجود بود...
                یا مثال دیگر یو اس بی فلشهای جدید بازار (در این چندین سال) نمیدانم چرا همه سرعتی بسیار
                کند در کپی فایل دارند و با این که گران میخریم.... اما یکی از خارج از کشور برایم آوردند که همین برندهای
                داخل بود ولی این مشکل را نداشت.... مشکل ما این است که فقط فکر منافع شخصی خود هستیم تا منافع جمعی... و هیچ نظارتی هم در
                واردات وجود ندارد.... آفتاب رایانه چرا باید اجازه واردات چنین برند بی کیفیت و آن هم خراب و مشکل دار را داشته باشد...
                چون دوستانمان میخواهند سریع صاحب بنز شوند و خانه فلان محل..... چرا نباید برندای خوب در ایران باشند... اگر هم باشد مثل مثلا برند فلوک
                که تعداد کمی وارد شده ... معمولا جعبه های کهنه و بیشتر دست خورده و استفاده شده که دوستان فروشنده بعد از استفاده و پی بردن به خراب
                و مشکل دار بودن به مغازه دوستان آورده شده و اگر آشنای فروشنده نباشی به تو آن را میندازند....
                بارها در خرید اجناس برند و تک این مشکل خرابی و دست خورده را تجربه کرده ام...
                حتی خرید از سایتهای معروف اینترنتی مثل دیجی کالا که بارها و بارها کالای دست خورده و مشکل دار برای فرستاده...

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید گرامی
                  متوجه شدم که حتی مشکل از برند Green Cap نیست و در فیلم آماتور یو... تو بی زیر
                  که براد دوست و .... ما در هند با همین برند گرین کپ... نقطه جوش سر باتری میدهد که من و دوستان
                  در همین سایت نتوانستیم حتی با اتصال کوتاه خازن را خالی کنییم... چه برسد به نقطه جوش دادن
                  مشکل فکر کنم همان جریان باتری های شارژی دهه 70 پشت شهرداری باشد که در پست قبل تعریف کردم...
                  و دوستان وارد کننده سودجو نمونه های خراب و مشکل دار را زیر قیمت خریداری و وارد کرده باشند و در بازار پخش کردند....
                  بی زحمت فیلم زیر را ببینید....

http://s9.picofile.com/file/83648552..._854_.mp4.html

------- اضافه شد-------

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۲:۴۴ ۱۳۹۸/۰۴/۰۵.

دیدگاه

خلاصش میشه اینکه کیفیتش بیضیویه؟

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید گرامی
                      متوجه شدم که حتی مشکل از برند Green Cap نیست و در فیلم آماتور یو... تو بی زیر
                      که براد دوست و .... ما در هند با همین برند گرین کپ... نقطه جوش سر باتری میدهد که من و دوستان
                      در همین سایت نتوانستیم حتی با اتصال کوتاه خازن را خالی کنییم... چه برسد به نقطه جوش دادن
                      مشکل فکر کنم همان جریان باتری های شارژی دهه 70 پشت شهرداری باشد که در پست قبل تعریف کردم...
                      و دوستان وارد کننده سودجو نمونه های خراب و مشکل دار را زیر قیمت خریداری و وارد کرده باشند و در بازار پخش کردند....
                      بی زحمت فیلم زیر را ببینید....

http://s9.picofile.com/file/83648552..._854_.mp4.html

------- اضافه شد-------

این یارو هندیه همونی نیس که با فویل آلمینیوم سوپر کپ ساخته بود؟ جوری که می گف 7000 فاراده؟!

اصا دیپ فیک به کنار کلا همه چی فیک شده

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
                        خلاصش میشه اینکه کیفیتش بیضیویه؟
                        بله دقیقا....
                        اگر برندها و کیفیتهای خوب را وارد کنند... استفاده های خیلی زیادی از این خازنها میتوان داشت....
                        فکر کنم نمونه شما هم آروین جان همین مشکل را داشته که به کشوی خازن ها انتقال پیدا کرد...

این یارو هندیه همونی نیس که با فویل آلمینیوم سوپر کپ ساخته بود؟ جوری که می گف 7000 فاراده؟!
                        https://www.youtube.com/watch?v=8c2FMJtIW7E
                        اصا دیپ فیک به کنار کلا همه چی فیک شده

سلام دوست عزیز .... بله فکر کنم خودش باشه....
                        دقیقا .... خیلی وقت بود کالا ها بی کیفیت بودند حالا که کلا تقلبی شده اند
                        زمانی که دلار 1000 تومان بود بیشتر کالاها اصل و آلمانی ... آخرش کره ای و تایوانی بود و در الکترونیک کمتر کالایی چینی بود..
                        بعد که دلار 3000 تومان شد بیشتر کالاهای غربی ... گران شد و همه روی اوردند به چینی که ارزان بود.... وقتی دلار 15000 تومان
                        شد دیگر کالای چینی هم نتوانستیم بخریم و فیک چینی جایگذین شد....

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۸:۵۰ ۱۳۹۸/۰۴/۰۶.

دیدگاه

بله دقیقا....
                          اگر برندها و کیفیتهای خوب را وارد کنند... استفاده های خیلی زیادی از این خازنها میتوان داشت....
                          فکر کنم نمونه شما هم آروین جان همین مشکل را داشته که به کشوی خازن ها انتقال پیدا کرد...

سلام ،
                          یه بنده خدایی هست که خازن های در حد 300 فاراد وارد میکنه برای سیستم های صوتی اتومبیل ، اگه خواستی پی ام بده تا آیدشو بهت بدم ،
                          خودش میگه خازنهاش کره ایه .
                          جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۸:۵۵ ۱۳۹۸/۰۴/۰۶.
                          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ
                          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                          ---------------------BMCELEC@-------------------
                          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                          ---------------www.bmc-elec.com--------------
                          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام ،
                            یه بنده خدایی هست که خازن های در حد 300 فاراد وارد میکنه برای سیستم های صوتی اتومبیل ، اگه خواستی پی ام بده تا آیدشو بهت بدم ،
                            خودش میگه خازنهاش کره ایه .
                            سلام جناب آقای حسینی عزیز ....
                            ممنون میشم این کار را بکنید...
                            برند این خارنها چیست جناب آقای حسینی...
                            شما هم نمونه آن را دارید؟
                            میتوانید یک عکس قرار دهید؟

دیدگاه

سلام جناب آقای حسینی عزیز ....
                              ممنون میشم این کار را بکنید...
                              برند این خارنها چیست جناب آقای حسینی...
                              شما هم نمونه آن را دارید؟
                              میتوانید یک عکس قرار دهید؟
                              سلام آقا سینا
                              خودم استفاده نکردم ، برندش LS کره هست که زیر مجموعه ی الجی محسوب میشد.
                              مثلا روی یدونش نوشته LSUC2.7V 3000F
                              بهش نمیگن سوپر خازن
                              بهش میگن آلترا خازن
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام آقا سینا
                                خودم استفاده نکردم ، برندش LS کره هست که زیر مجموعه ی الجی محسوب میشد.
                                مثلا روی یدونش نوشته LSUC2.7V 3000F
                                بهش نمیگن سوپر خازن
                                بهش میگن آلترا خازن
                                سلام جناب آقای حسینی ...
                                دقیقا .... خازنهایی که از 10 میلی فاراد بیشتر بود به نام سوپر خازن معروف شد و تا مثلا 500 فاراد تولید شد...
                                نصل جدیدترش که ظرفیتی بالاتر داشتند با نام اولترا کپسیتور به بازار عرضه شدند...
                                قیمتش چند است جناب آقای حسینی؟؟؟
                                اگر 7 ولت باشد به احتمال زیاد سری شده است....
                                عکس ندارید دوست عزیز؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X