اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد snubber

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد snabber

AL رابطه بین ظرفیت سلف و تعداد دور سیم پیچه
    فرمولش اینه Al= ((100/N)^2)*L

برای توان بالاتر ( که میشه جریان بالاتر ) بدون تغییر سایز هسته باید پرمیبیلیتی یا تراوایی مغناطیسی هسته افزایش پیدا کنه که دیرتر اشباع بشه

How to Calculate the Inductance of a Ferrite Inductor. Ferrite inductors have a ferrite core. Ferrite is a class of ceramic material with strong electromagnetic properties such as high permeability in combination with low electrical conductivity. Ferrite inductors are deployed in a variety of electric circuit applications such as broadband, power conversion and interference suppression.
    جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۵:۰۶ ۱۴۰۱/۰۶/۰۸.

دیدگاه

سلام مجدد،هسته بدستم رسید مهندس.پیچیدم و گذاشتمش رو مدار،خیلی خوب شده فقط یه موردی که هست اینه که سلف داغ میشه در حد پنجاه شصت درجه سانتیگراد،با وجودی که یه بار در حد زیر ده وات هم بهش وصله؛این طبیعیه؟
      در ضمن وقتی مدار رو خاموش میکردم موقع خاموش شدن صدای جیر جیر از مدار بلند میشد تا اینکه کامل خاموش بشه؛کلا اسنابرها رو برداشتم این صدا رفت.داغ شدن ماسفت های سمت فرکانس بالا هم خیلی کمتر شد،واقعا بنظرتون اسنابر اصلا احتیاجی نیست تو این مدار؟
      جدیدترین ویرایش توسط em_eca; ۰۱:۳۲ ۱۴۰۱/۰۶/۱۳.

دیدگاه

دوست عزیز

مشخصات سلفی که پیچیدی رو ترجیحا با عکس و مقادیر تست بده .

در مورد اسنابر همونطور که از اول گفتم اصلا روی این مدار موضوعیت نداره ( جزو شماتیک و اصول طراحی خودش هم نیست )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
          دوست عزیز

مشخصات سلفی که پیچیدی رو ترجیحا با عکس و مقادیر تست بده .

در مورد اسنابر همونطور که از اول گفتم اصلا روی این مدار موضوعیت نداره ( جزو شماتیک و اصول طراحی خودش هم نیست )
          سلف دقیقا همونی هست که معرفی کردید،سیم هم طبق فرمایشتون 0.9 گرفتم و ظرفیت هم 3.3 میلی هانری .
          همه چیز خوبه،صداش هم خیلی خیلی کمه،منتها یکم داغ میکنه که نمیدونم عادیه یا نه

دیدگاه

ظاهرا سلف اتون مشکل نداره
            ( البته سیم پیچی اتون مرتب نیست ... سطح رویی مورب شده که میتونه تلفات فوکو ایحاد کنه )

در مورد گرم شدن ، این گرم شدن بدون بار عادی نیست ، یه مشکلی در بخش رزنانس داری ، حالا یا از بخش درایور هستش ، یا پی سی بی .

اسکوپ داری چند تا تست با اسکوپ بگیری ؟

دیدگاه

ظاهرا سلف اتون مشکل نداره
              ( البته سیم پیچی اتون مرتب نیست ... سطح رویی مورب شده که میتونه تلفات فوکو ایحاد کنه )

در مورد گرم شدن ، این گرم شدن بدون بار عادی نیست ، یه مشکلی در بخش رزنانس داری ، حالا یا از بخش درایور هستش ، یا پی سی بی .

اسکوپ داری چند تا تست با اسکوپ بگیری ؟
              نه متاسفانه مهندس،اسکوپ ندارم.از قسمت درایو نباید مشکلی باشه چون دقیقا طبق دیتاشیت هست و برنامه ی ایسیک هم یه چیزی هست که مشخصه مشکلی نداره.فقط یه چیزی رو یادم رفت بگم حدودا یه سه متر سیم کم اومد من چون سیم 0.9 نداشتم از سیم 0.8 استفاده کردم،البته سر دو وصلیش رو لحیم کردم و شیلد حرارتی هم روش انداختم؛بعید میدونم مال اپن باشه چون کل سلف داغ میکنه نه اون قسمتی که سیم 0.8 هست.اسنابرها رو هم که کلا جمع کردم.میشخ یعنی مشکل از هسته باشه.شما خودتون این مدار رو با همین هسته بستید اصلا داغ نمیکرد؟
              بنظرتون از این سلف استفاده کنم مشکل داغ کردن نداره؟
              جدیدترین ویرایش توسط em_eca; ۲۲:۵۲ ۱۴۰۱/۰۶/۱۳.

دیدگاه

هسته که فریته ، مشخصاتش هم که معلومه ...

ضعیف ترین نمونه های فریت هم با فرکانس رنج ۴۰-۵۰ کیلوهرتزی مشکل ندارن ... این سیستم که ۲۶ کیلوهرتزه .

مشکل از هسته نمیتونه باشه ، اونم بدون بار گرم شدنش یه علامت سوال بزرگه ... میدان مغناطیسی قوی بدون بار وجود نداره که بتونه تلفات قابل توجه مغناطیسی کهمنجر به گرم شدن هسته بشه ایجاد کنه .

الان اسکوپ نیست موردی نداره ، میتونی یک تست ولتاژ جریان از سمت ورودی دی سی بگیری با یه بار مشخص چند ده واتی در خروجی ببینیم اصلا راندمان کل سیستم توی چه رنجی هست ؟

در مورد اجرای سیستم spwm بله تجربه اجرایی از تک فاز تا چند فاز زیاد داشتیم .

عملکرد مورد اشاره شما غیر طبیعی هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Am

ie.s.m;744978
                  هسته که فریته ، مشخصاتش هم که معلومه ...

ضعیف ترین نمونه های فریت هم با فرکانس رنج ۴۰-۵۰ کیلوهرتزی مشکل ندارن ... این سیستم که ۲۶ کیلوهرتزه .

مشکل از هسته نمیتونه باشه ، اونم بدون بار گرم شدنش یه علامت سوال بزرگه ... میدان مغناطیسی قوی بدون بار وجود نداره که بتونه تلفات قابل توجه مغناطیسی کهمنجر به گرم شدن هسته بشه ایجاد کنه .

الان اسکوپ نیست موردی نداره ، میتونی یک تست ولتاژ جریان از سمت ورودی دی سی بگیری با یه بار مشخص چند ده واتی در خروجی ببینیم اصلا راندمان کل سیستم توی چه رنجی هست ؟

در مورد اجرای سیستم spwm بله تجربه اجرایی از تک فاز تا چند فاز زیاد داشتیم .

عملکرد مورد اشاره شما غیر طبیعی هستش
                  این مقادیریه که اندازه گرفتم،گفتم شاید تایپ کنم بهم بریزه رو کاغذ نوشتم:

_

دیدگاه

راندمان کل سیستم خیلی پایینه ... حدود ۶۰ درصده .
                    توان ورودی ۱۴.۱ وات و خروجی حدود ۸.۸ واته .

این نوع اینورتورها معمولا رنج ۸۲ تا ۸۷ درصد راندمان تبدیل دارن که اصل تلفات در سوییچها به شکل گرما ظاهر میشه .
                    سیستم شما داره ۲۰ درصد تلفات در تانک ایجاد میکنه که خیلی بالاست .سیستم out of phase داره کار میکنه .
                    باری که انتخاب کردید کوچکه و ذاتا هم خازنیه نمیشه باز نظر دقیق داد

میتونی با یه بار سنگین تر ( بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ وات ) و ترجیحا مقاومتی تست بگیری ببینیم راندمان در یک سوم توان نامی چقدره ؟

دیدگاه

این نوع اینورتورها معمولا رنج ۸۲ تا ۸۷ درصد راندمان تبدیل دارن که اصل تلفات در سوییچها به شکل گرما ظاهر میشه .
                      سیستم شما داره ۲۰ درصد تلفات در تانک ایجاد میکنه که خیلی بالاست .سیستم out of phase داره کار میکنه .

میتونی با یه بار سنگین تر ( بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ وات ) و ترجیحا مقاومتی تست بگیری ببینیم راندمان در یک سوم توان نامی چقدره ؟
                      هیت سینک بدرد بخورد دم دستم نیست با همون لامپ ۲۰۰ وات رشته ای و یک لامپ ۱۰۰ وات کنارش،امتحان میکنم اگه ماسفتا داغ نشدن مقادیر رو ثبت میکنم،اگرم نه باید یه هیت سینک خوب تهیه کنم بعد تست کنم.اولین فرصت مقادیری که اندازه گرفتم رو اینجا میذارم
                      جدیدترین ویرایش توسط em_eca; ۰۲:۴۶ ۱۴۰۱/۰۶/۱۵.

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد snubber

نوشته اصلی توسط em_eca نمایش پست ها
                        ... یه نیم پل با فرکانس 50hz کار میکنه و نیم پل دیگه با فرکانس 23.4 khz., ...
                        سلام
                        مطمئنید اینجوریه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
                          سلام
                          مطمئنید اینجوریه؟
                          بله،مطمئنم،با مولتی متر اندازه گرفتم،در ضمن اسنابرها رو هم که گذاشته بودم اون جفتی که ۵۰ هرتز بود مقاومت ده اهم با خازن ده نانو هم رو سورس درینشون میذاشتم داغ نمیکرد ولی اون سمت فرکانس بالا ۱۵ اهم و ۲۷۰ پیکو که گذاشتم خازن ۲۷۰ پیکو داغ میشد و کلا اون دو تا سوییچ فرکانس بالا هم بیشتر گرم میشه

دیدگاه

مهندس با یه لامپ 100 وات رشته ای تست کردم توان دی سی ورودی 99.5 وات شد و توان خروجی 89 وات شد که راندمان میشه نزدیک 90٪.
                            سلف هم با وجودی که بار خروجی 14 برابر اون 7 وات قبلی هست حتی کمتر از اون داغ میشه،ولی خوب یه مقدار گرم هست.البته ولتاژ خروجی رو ۲۳۰ ولت تنظیم کردم؛فکر نکنم مشکلی باشه دیگه درسته؟ در ضمن اون دو تا سوییچ ۵۰ هرتزی اصلا داغ نمیشن و نیازی به هیت سینک ندارن حداقل تا زیر پونصد ششصد وات.
                            (متاسفانه فروم با مرورگر اج گوشی اصلا سازگاری نداره،ادمین محترم خواهشا رسیدگی بفرمایید)
                            جدیدترین ویرایش توسط em_eca; ۲۳:۴۶ ۱۴۰۱/۰۶/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط em_eca نمایش پست ها
                              بله،مطمئنم،با مولتی متر اندازه گرفتم،در ضمن اسنابرها رو هم که گذاشته بودم اون جفتی که ۵۰ هرتز بود مقاومت ده اهم با خازن ده نانو هم رو سورس درینشون میذاشتم داغ نمیکرد ولی اون سمت فرکانس بالا ۱۵ اهم و ۲۷۰ پیکو که گذاشتم خازن ۲۷۰ پیکو داغ میشد و کلا اون دو تا سوییچ فرکانس بالا هم بیشتر گرم میشه
                              تا جایی که من می دونم هر دو طرف پل عملکرد یکسانی دارند با این تفاوت که سیگنال مدوله کننده سینوسی در هر شاخه پل H نسبت به دیگری 180 درجه اختلاف فاز دارد و چون مدوله کننده یک سینوسی است 180 درجه اختلاف فاز معادل با منفی خودش است. شکل زیر پل H به همراه روش تولید PWM برای تحریک گیت هر ماسفت را نشان می دهد.
                              [IMG][/IMG]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
                                تا جایی که من می دونم هر دو طرف پل عملکرد یکسانی دارند با این تفاوت که سیگنال مدوله کننده سینوسی در هر شاخه پل H نسبت به دیگری 180 درجه اختلاف فاز دارد و چون مدوله کننده یک سینوسی است 180 درجه اختلاف فاز معادل با منفی خودش است. شکل زیر پل H به همراه روش تولید PWM برای تحریک گیت هر ماسفت را نشان می دهد.
                                [IMG][/IMG]
                                والا چیزی که گفتم رو با مولتی متر اندازه گرفتم،هم از رو خروجی ایسیک هم خروجی درایورها ،میتونید خودتون عملا مدار رو ببندید و تست کنید.پایه ی ۳۰ و ۲۹ فرکانس ۲۳/۴ کیلو (همون نیم پلی که سلف تو خروجیش قرار میگیره)و ۲۸ و ۲۷ فرکانس ۵۰ هرتز.
                                این که شما میفرمایید احتمالا در مورد اینو تر های موج مربعی و شبه سینوسی صدق میکنه که از SPWM استفاده نمیکنن
                                جدیدترین ویرایش توسط em_eca; ۰۰:۱۰ ۱۴۰۱/۰۶/۱۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X