لازم عرض کنم من در این حرفه مبتدی هستم زیرا تقریبا تمام اصطلاحات و تجهبزاتی که معرفی نمودید را برای اولین بار در مبحث الکترونیک دیدم و چون هنوز نتونستم این آمپلی که ۶ کاناله هستش رو راه اندازی کنم ابتدا کمی نا امید شدم
ولی حتما بیشترمطالعه میکنم و پیگیر هستم . این ضبط صوت قدیمی را ۱۲ الی ۱۵ سال پیش که کاست و سی دی از مد افتاده بود و ماژول بلوتوث هم نبود را با استفاده از تجربیات دوستانی مثل شما و سایتها ووخرید ماژول فلش خورش نمودم ولی بعلت بزرگ بودن و دموده شدن درانباری افتاد و چند سالی خاک میخورد تا اینکه مدتی به کار نجاری علاقمند شدم و با خرید لوازم در حد یک کارگاه کوچک خانگی را در گاراژ راه اندازی کردم و کارهای تزیینی مثل سینی پایه موبایل و ... ساختم تا اینکه مقداری چوب ساج مرغوب بدستم رسید و چشم به ضبط افتاد تصمصم گرفتم یک باکس چوبی برای کل بلندگوها مطابق طراحی خود شرکت سازنده و یک باکس چوبی برای تغذیه و بردهای آمپلی این ضبط قدیمی بسازم که باکس اسپیکر آن که هنوز کامل نشده را مشاهده نمودید . مشکل من اینه که از برد c ضبط بعلت بزرگ بودن که باعث افزایش حجم دستگاه میشود نمیتونم و نمیخوام استفاده کنم ولی تمام ورودی ۶ کانال صدا آمپلی فایر از این برد تامین میشود ، یعنی مدارهای تفکیک فرکانس برای آی سی های آمپلی فایر در این برد قرار دارد طبق نقشه مدار بلندگوهای ساب وفر و سورند از خروجی های یک آی سی تغذیه میشود که این آی سی یک کانال مونو ورودی دارد ، سوپروفر ها از خروجی یک آی سی دیگر که این آی سی یک کانال ورودی استریو دارد و نیز وفرها و تویترها از خردجی یک آی س که کانال ورودی این آیسی استریو نیز هست ، برای فیلتر فرکانس در مسیر تویترها کراس اور پسیو قرار داده شده . برای راه اندازی این آمپ یک پریدآمپلی فایر و یک پنل پخش کننده بلوتوث تهیه کردم
حال با توجه به مطالب فوق برای حل مشکل نیاز به چه تجهیزاتی دارم در حد توانم تامین میکنم.

حال با توجه به مطالب فوق برای حل مشکل نیاز به چه تجهیزاتی دارم در حد توانم تامین میکنم.
دیدگاه