اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاناسونیک SA-VK800

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لازم عرض کنم من در این حرفه مبتدی هستم زیرا تقریبا تمام اصطلاحات و تجهبزاتی که معرفی نمودید را برای اولین بار در مبحث الکترونیک دیدم و چون هنوز نتونستم این آمپلی که ۶ کاناله هستش رو راه اندازی کنم ابتدا کمی نا امید شدم ولی حتما بیشترمطالعه میکنم و پیگیر هستم . این ضبط صوت قدیمی را ۱۲ الی ۱۵ سال پیش که کاست و سی دی از مد افتاده بود و ماژول بلوتوث هم نبود را با استفاده از تجربیات دوستانی مثل شما و سایتها ووخرید ماژول فلش خورش نمودم ولی بعلت بزرگ بودن و دموده شدن درانباری افتاد و چند سالی خاک میخورد تا اینکه مدتی به کار نجاری علاقمند شدم و با خرید لوازم در حد یک کارگاه کوچک خانگی را در گاراژ راه اندازی کردم و کارهای تزیینی مثل سینی پایه موبایل و ... ساختم تا اینکه مقداری چوب ساج مرغوب بدستم رسید و چشم به ضبط افتاد تصمصم گرفتم یک باکس چوبی برای کل بلندگوها مطابق طراحی خود شرکت سازنده و یک باکس چوبی برای تغذیه و بردهای آمپلی این ضبط قدیمی بسازم که باکس اسپیکر آن که هنوز کامل نشده را مشاهده نمودید . مشکل من اینه که از برد c ضبط بعلت بزرگ بودن که باعث افزایش حجم دستگاه میشود نمیتونم و نمیخوام استفاده کنم ولی تمام ورودی ۶ کانال صدا آمپلی فایر از این برد تامین میشود ، یعنی مدارهای تفکیک فرکانس برای آی سی های آمپلی فایر در این برد قرار دارد طبق نقشه مدار بلندگوهای ساب وفر و سورند از خروجی های یک آی سی تغذیه میشود که این آی سی یک کانال مونو ورودی دارد ، سوپروفر ها از خروجی یک آی سی دیگر که این آی سی یک کانال ورودی استریو دارد و نیز وفرها و تویترها از خردجی یک آی س که کانال ورودی این آیسی استریو نیز هست ، برای فیلتر فرکانس در مسیر تویترها کراس اور پسیو قرار داده شده . برای راه اندازی این آمپ یک پریدآمپلی فایر و یک پنل پخش کننده بلوتوث تهیه کردم
    حال با توجه به مطالب فوق برای حل مشکل نیاز به چه تجهیزاتی دارم در حد توانم تامین میکنم.

دیدگاه

دیدگاه

کانکشن cp500 ورودی ها به آمپلی فایر از برد c هستند . در مورد حروف و اعداد پینها اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید .سپاس

دیدگاه

دیاگرای مدارهای مورددنیاز را آپلود کردم امید وارم راهنمیی نمایید، با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavash.m نمایش پست ها
            دیاگرای مدارهای مورددنیاز را آپلود کردم امید وارم راهنمیی نمایید، با سپاس
            با سلام ، شما الان به یک مدار کراس اور اکتیو احتیاج دارید یا اینکه در تشخیص پایه ها مشکل دارید؟

دیدگاه

درود ،
              ۱- برد اصلی c را چک کردم ظاهرا تقویت کننده و کراس اور هر ای سی آمپلی فایر اصلی در آن هستند و با توجه به متن قبلی که و دلایل ذکر شده برد c را از سیستم حذف نمودم دوستان مدار برد را بررسی نموده و با توجه به آی سی های آمپلی فایر موضوع و مطالب ذیل نیاز به چه نوع کراس اور اکتیو یا پسیو و تقویت کننده جایگزین دارم ، سوال آیا کراس اور های اکتیو موجود در بازار ضمن تفکیک فرکانس تقوی کننده نیز هستند؟
              سوال آیا آی سی های آمپ فوق طراحی شدند تا بازه فرکانس خاصی را تقویت کنند ؟ و یا هر نوع فرکانس ورودی را تقویت میکنند مثلا آی سی ساب ووفر ۲۰ الی ۳۰۰ هرتس را . اگر همه فرکانسهای ورودی را تقویت میکنند آیا میتوان از کراس اور پسیو استفاده نمود ؟

۲- پایه های صدای RF چپ و راست که به آی سی IC500 آمپ سپس به بلندگوهای تویتر و وفر متصل میشود که ظاهرا فرکانس میانی و زیر تولید میکنند.لازم به توضیح ورودی هر بلندگو چپ یا راست یک سیم دو رشته بوده سپس بلندگو وفر و تویتر با هم موازی میشوند.
              ۳- پایه های LO چپ و راست که به یک آی سی دیگر IC502 آمپ سپس به بلندگوهای سوپر وفر متصل میشوند که من نمیدانم این سوپر وفر چه معجونیه وچه بازه فرکانس را تقویت میکند؟ شاید بازه فرکانس آن فرکانس میانی وفر و ساب وفر باشد زیرا آی سی استفاده شده مشابه آی سی ساب وفر مدار فوق هست .
              ۴- پایه ساب ووفر که مونو هست به آی سی IC503 سپس به دو بلندگو چپ و دو بلندگو راست متصل میشود.
              با عرض پوزش از وقفه پیش آمده که به جهت راه اندازی مجدد سیستم فوق بوده .
              در مرحله اول خروجی صدای ماژول پخش کننده بلوتوث را مستقیم به ورودی پایه های RF آمپلی فایر متصل و سیستم را روشن نمودم صدای خروجی در حد ۶۰ وات صدایی شفاف و بم قوی نداشت و حرکت محوری ووفر ها با توجه به باس کم زیاد بود در حدود ۴ میلیمتر حرکت داشت .
              در مرحله دوم خروجی مآژول بلوتوث را از پایه های RF باز و به پایه های ورودی LO آمپلی فایر متصل سپس سیستم را روشن نمودم بلندی صدا و و شفافیت تغیر نکرد ولی حرکت محوری بلندگوهای سوپر ووفر خیلی کمتر شده بود .
              در مرحله سوم خروجی مآژول بلوتوث را از پایه های LO آمپلی فایر باز و با توجه به مونو بودن ورودی ساب ووفر آمپلی فایر فقط خروجی صدای راست ماژول را به پایه subwoofer آمپلی فایر وصل نمودم که ای بار صدا و مشاهدات مشابه مرحله قبل بود.
              در مرحله چهارم خروچی ماژول بلوتوث را به ورودی های RF , LO ، SUBEOOFER متصل نمودم در ای مرحله حجم صدای خروجی تغییر نداشت همچنان در حدود ۶۰ وات مراحل فیل بود ولی در ولوم بالا کمی بهم ریختگی ایجاد میشد . علت چیست ؟ آیا خروجی صداماژول بلوتوث توانش کمه ؟
              بله با تشخیص پایه ها مشکل دارم برای تامین برق ماژول های بلو توث و پری آمپلی فایر و ... نیاز دارم .
              امید وارم با خواندن این پست و پستهای قبلی راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

سلام شبتون بخیر
                ممنون میشم راهنمای کنید
                من دوعددضبط پاناسونیک vk800 گرفتم که باهاشون اسپیکر بسازم اولین مشکلم اینه که چطور میتونم این دوتا ضبط از نظر فرمانی و ورودی و خروجی صدا یکی کنم

دیدگاه

هدفم اینه یه اسپیکر بزرگ باهاشون بسازم فعلا چون توی خونه نمیخاستم دوتا کلگی ضبط دیده بشه یکیش رو باز کردم لوازم کاست و سی دی حذف کردم الان یه جورایی شبیه باکس شده میخام فعلا تا زمانی که باکس بزرگ اسپیکر اماده نکردم به همدیگه به جوری وصل کنم مثل ضبط ماشین که به امپیلی فایر وصل میشه و ولوم از ضبط به امپیلی داده میشه،گوشی با کابل ارسی به ورودیaux ضبط اول میدم از خروجی هیچی برای ضبط بعدی نمیره متوجه شدم اون خروجی فقط از خود ضبط خروجی میده یعنی اگه سیدی یا کاست استفاده کنیم

دیدگاه

الان من باید برای اتصال این دوتا چیکار کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavash.m نمایش پست ها
                      درود ،
                      ۱- برد اصلی c را چک کردم ظاهرا تقویت کننده و کراس اور هر ای سی آمپلی فایر اصلی در آن هستند و با توجه به متن قبلی که و دلایل ذکر شده برد c را از سیستم حذف نمودم دوستان مدار برد را بررسی نموده و با توجه به آی سی های آمپلی فایر موضوع و مطالب ذیل نیاز به چه نوع کراس اور اکتیو یا پسیو و تقویت کننده جایگزین دارم ، سوال آیا کراس اور های اکتیو موجود در بازار ضمن تفکیک فرکانس تقوی کننده نیز هستند؟
                      سوال آیا آی سی های آمپ فوق طراحی شدند تا بازه فرکانس خاصی را تقویت کنند ؟ و یا هر نوع فرکانس ورودی را تقویت میکنند مثلا آی سی ساب ووفر ۲۰ الی ۳۰۰ هرتس را . اگر همه فرکانسهای ورودی را تقویت میکنند آیا میتوان از کراس اور پسیو استفاده نمود ؟

۲- پایه های صدای RF چپ و راست که به آی سی IC500 آمپ سپس به بلندگوهای تویتر و وفر متصل میشود که ظاهرا فرکانس میانی و زیر تولید میکنند.لازم به توضیح ورودی هر بلندگو چپ یا راست یک سیم دو رشته بوده سپس بلندگو وفر و تویتر با هم موازی میشوند.
                      ۳- پایه های LO چپ و راست که به یک آی سی دیگر IC502 آمپ سپس به بلندگوهای سوپر وفر متصل میشوند که من نمیدانم این سوپر وفر چه معجونیه وچه بازه فرکانس را تقویت میکند؟ شاید بازه فرکانس آن فرکانس میانی وفر و ساب وفر باشد زیرا آی سی استفاده شده مشابه آی سی ساب وفر مدار فوق هست .
                      ۴- پایه ساب ووفر که مونو هست به آی سی IC503 سپس به دو بلندگو چپ و دو بلندگو راست متصل میشود.
                      با عرض پوزش از وقفه پیش آمده که به جهت راه اندازی مجدد سیستم فوق بوده .
                      در مرحله اول خروجی صدای ماژول پخش کننده بلوتوث را مستقیم به ورودی پایه های RF آمپلی فایر متصل و سیستم را روشن نمودم صدای خروجی در حد ۶۰ وات صدایی شفاف و بم قوی نداشت و حرکت محوری ووفر ها با توجه به باس کم زیاد بود در حدود ۴ میلیمتر حرکت داشت .
                      در مرحله دوم خروجی مآژول بلوتوث را از پایه های RF باز و به پایه های ورودی LO آمپلی فایر متصل سپس سیستم را روشن نمودم بلندی صدا و و شفافیت تغیر نکرد ولی حرکت محوری بلندگوهای سوپر ووفر خیلی کمتر شده بود .
                      در مرحله سوم خروجی مآژول بلوتوث را از پایه های LO آمپلی فایر باز و با توجه به مونو بودن ورودی ساب ووفر آمپلی فایر فقط خروجی صدای راست ماژول را به پایه subwoofer آمپلی فایر وصل نمودم که ای بار صدا و مشاهدات مشابه مرحله قبل بود.
                      در مرحله چهارم خروچی ماژول بلوتوث را به ورودی های RF , LO ، SUBEOOFER متصل نمودم در ای مرحله حجم صدای خروجی تغییر نداشت همچنان در حدود ۶۰ وات مراحل فیل بود ولی در ولوم بالا کمی بهم ریختگی ایجاد میشد . علت چیست ؟ آیا خروجی صداماژول بلوتوث توانش کمه ؟
                      بله با تشخیص پایه ها مشکل دارم برای تامین برق ماژول های بلو توث و پری آمپلی فایر و ... نیاز دارم .
                      امید وارم با خواندن این پست و پستهای قبلی راهنمایی بفرمایید.
                      با سلام مجدد ،
                      1- بله کراس اور های اکتیو معمولا شامل پری آمپلیفایر هم هستن ، به ندرت آیسی آمپلی فایری برای فرکانس خاصی تولید میشه.
                      اما در برخی سیستم های صوتی ( مثل چیزی که شما دارید ) برای ووفر و ساب ووفر از آیسی آمپلی فایر قویتری نسبت به خروجی میدرنج و تیوتر استفاده میشه،
                      میشه از کراس اور پسیو هم در خروجی آیسی آمپلی فایر استفاده کرد ولی ممکنه کاهش کیفیت صدا ایجاد بشه و به آیسی آمپلی فایر هم فشار بیشتری وارد میشه.
                      ----
                      احتمال زیاد آمپلی فایر شما بهره تقویت کمتری داره و شاید مجبور بشید از پری آمپلی فایر استفاده کنید ( یا همونطور که در جواب اولی گفتم کراس اور اکتیو خوب )
                      ​​​​​

دیدگاه

سلام ممنون میشم عزیزان من هم راهنمایی کنید

دیدگاه

راحت ترین کار استفاده از تبدیل ۱ به
                          ۲ صوتی با جک ۳.۵ میلیمتری هست ، ولی بصورت حرفه نیاز به برد تبدیل ۱ به ۲ صوتی دارید . سرچ کنید برد تبدیل ۱ له ۲ صوتی

دیدگاه

درود ، از منع تغذیه ۱۲ ولت ۵ آمپر مشترک برای ماژول mp3 پلیر تندا TDM-157 و پلی آمپلی فایر ها استفاده کردم ولی صدا قطع میشه و فقط نویز کم شنیده میشود مشکل چیه ؟ منع تغدیه mp3 پلیر رو جدا کردم مشکل حل شد . فضای کافی برای استفاده از ۲ منع تغذیه ندارم . سپاس

دیدگاه

از منبع تغذیه ۱۲ ولت مشترک برای mp3پلیر و پری آمپلی فایر استفاده کردم صدای خروجی قطع میشود . مشکل ا چیست . دوستان راهنمایی بفرمایید چه راه کاری برای حل این مشکل وجود دارد . باسپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X