اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساختن آمپلی فایر با آی سی TDA7850

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساختن آمپلی فایر با آی سی TDA7850

سلام به مهندسین عزیز
    من شماتیک و pcb یه مدار آمپلی فایر 4 کانال (TDA7850) را دارم که برای قطعات SMD طراحی شده
    برای تغییر PCB به قطعات DIP باید اندازه و مقدار قطعات هم تغییر کنه یا نیاز نیست؟
    جدیدترین ویرایش توسط mucl; ۱۰:۰۵ ۱۴۰۴/۰۴/۱۴.

این شماتیک مدار

دیدگاه

اینم PCB مدار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mucl نمایش پست ها
        اینم PCB مدار
        با سلام ،
        این PCB که در تصویر دیده میشه خودش با قطعات TH هست ، قطعه SMD داخلش دیده نمیشه.
        دقیقا چه کاری میخوایید انجام بدید ؟

دیدگاه

سلام
          نمیدونم چرا اینجوری طراحی کرده ولی همه مسیر ها از روی برد هست به جز دو مسیر که از زیر برد رفته
          برای همین گفتم smd هست
          من برای خودرو میخوام درست کنم البته چون آی سی را داشتم گفتم تست کنم
          لینک منبع مدار طراحی شده
          جدیدترین ویرایش توسط mucl; ۲۲:۰۶ ۱۴۰۴/۰۴/۱۲.

دیدگاه

سلام
            نمیدونم چرا اینجوری طراحی کرده ولی همه مسیر ها از روی برد هست به جز دو مسیر که از زیر برد رفته
            برای همین گفتم smd هست
            لینک منبع مدار طراحی شده
            خب این برد دو لایه حساب میشه ،
            متاسفانه برای من دامنه oshwlab.com به کلی باز نمیشه ، چه با قند شکن و چه بدون اون.
            در صورتی که بتونید فایل سورس طرح ( فایل PCB ) رو اینجا آپلود کنید میتونم روش اصلاحات انجام بدم.
            جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۷:۳۵ ۱۴۰۴/۰۴/۱۳.

دیدگاه

سلام
              برای همین گفتم smd هست
              لینک منبع مدار طراحی شده
              با سلام
              سایت باز نمیشه.
              همه ترکها و پلیگان رو به لایۀ باتم ببرین، اون دو مسیر باتم رو هم بیارین به تاپ لایر.
              برد رو یک رو سفارش بدین و اون دو مسیر رو با جامپر وصل کنین.
              ترجیحا قطر پدها رو هم بزرگتر کنین تا لحیم کاری ساده تر و استحکام مدار بیشتر بشه.
              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

درود
                قبل از اینکه سفارش PCB بدهید یکبار مدار را روی برد بورد یا بورد سوراخدار مونتاژ کنید ببینید اصلا کار میکند یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                  خب این برد دو لایه حساب میشه ،
                  متاسفانه برای من دامنه oshwlab.com به کلی باز نمیشه ، چه با قند شکن و چه بدون اون.
                  در صورتی که بتونید فایل سورس طرح ( فایل PCB ) رو اینجا آپلود کنید میتونم روش اصلاحات انجام بدم.
                  بله حتما آپلود میکنم
                  لینک فایل شماتیک در آلتیوم

لینک فایل PCB در آلتیوم
                  MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  لینک فایل شماتیک در EasyEDA

لینک فایل PCB در EasyEDA
                  جدیدترین ویرایش توسط mucl; ۲۲:۲۷ ۱۴۰۴/۰۴/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
                    سایت باز نمیشه.
                    همه ترکها و پلیگان رو به لایۀ باتم ببرین، اون دو مسیر باتم رو هم بیارین به تاپ لایر.
                    برد رو یک رو سفارش بدین و اون دو مسیر رو با جامپر وصل کنین.
                    ترجیحا قطر پدها رو هم بزرگتر کنین تا لحیم کاری ساده تر و استحکام مدار بیشتر بشه.
                    مشکل من با طراحی برد نیست فقط خواستم بدونم اگه قرار باشه ساختار برد را تغییر بدم قطعات هم باید تغییر کنه یا نه همین قطعات خوبه
                    جدیدترین ویرایش توسط mucl; ۲۲:۳۱ ۱۴۰۴/۰۴/۱۳.

دیدگاه

مشکل من با طراحی برد نیست فقط خواستم بدونم اگه قرار باشه ساختار برد را تغییر بدم قطعات هم باید تغییر کنه یا نه همین قطعات خوبه
                      اینکه بخوایید چطور ساختار برد رو تغییر بدید ، بیشتر سلیقه ای هست.
                      مقاومت های R1 و R4 غیر ضروری بودن و حذفشون کردم ، به علاوه یکسری بهینه سازی های جزئی در PCB انجام دادم ، اون دو تا ترک هم میتونید جامپر کنید.
                      فایل حاوی برد باز طراحی شده با KiCad و خروجی تبدیل شده به آلتیوم ، که البته فایل آلتیوم نیاز به مقداری بهینه سازی موقعیت نوشته ها داره:

رمز هم eca.ir_hs1386 هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

اینکه بخوایید چطور ساختار برد رو تغییر بدید ، بیشتر سلیقه ای هست.
                        مقاومت های R1 و R4 غیر ضروری بودن و حذفشون کردم ، به علاوه یکسری بهینه سازی های جزئی در PCB انجام دادم ، اون دو تا ترک هم میتونید جامپر کنید.
                        فایل حاوی برد باز طراحی شده با KiCad و خروجی تبدیل شده به آلتیوم ، که البته فایل آلتیوم نیاز به مقداری بهینه سازی موقعیت نوشته ها داره:

رمز هم eca.ir_hs1386 هست.
                        ممنون از لطف شما
                        سپاسگزارم
                        اگر مشکل داشتم مجدد مزاحمتون میشم
                        ---------------------------------------------------------------
                        لیست قطعات مورد استفاده در مدار آمپلی فایر

---------------------------------------------------------------
                        قصد دارم در خانه PCB را درست کنم
                        من بیشتر با پروتئوس کار کردم و فعلا شماتیک را در پروتئوس درست کردم
                        البته به جز این مدار در حال جستجو و درست کردن پری آمپلی خوب که با برق خودرو کار کنه هستم (با آی سی NE5532P)
                        چند تا شماتیک هم پیدا کردم ولی باید تغییرات بدم تا اون چیزی که میخوام بشه
                        مدار تولید ولتاژ منفی هم پیدا کردم با آی سی NE555
                        همه را در پست بعدی به اشتراک میزارم شاید به درد کسی بخوره
                        جدیدترین ویرایش توسط mucl; ۱۸:۲۱ ۱۴۰۴/۰۴/۱۴.

دیدگاه

من میخوام یه ولوم کم و زیاد باشه
                          یه ولوم برای باس
                          یه ولوم برای تریبل
                          و یه ولوم هم برای بالانس دوتا باند جلو و دوتا باند عقب (Rear - Front) باشه
                          -----------------------------------------------------------------------------------
                          این شماتیک پری آمپلی
                          MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

-----------------------------------------------------------------------------------
                          مدار تولید ولتاژ منفی
                          جدیدترین ویرایش توسط mucl; ۱۸:۳۹ ۱۴۰۴/۰۴/۱۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X