اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت جعبه بلندگو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت جعبه بلندگو

آقا تو کار رنگ کردن کلاغ و تبدیل به قناری و .... اینام هستی؟؟!! :mrgreen: :mrgreen:
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
      میگم آقا مصطفی آقا omino شما برا ساخت باکس از چه تخته ای استفاده کردین؟برا اتصالشون چی؟عایق داخل رو چی گذاشتین؟
      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
      X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
      http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
        سلام دوستان عزیز
        میگم آقا مصطفی آقا omino شما برا ساخت باکس از چه تخته ای استفاده کردین؟برا اتصالشون چی؟عایق داخل رو چی گذاشتین؟
        سلام دوست عزیز و گرامی.
        من برای ساخت باکس از MDFخام استفاده کردم(بی روکش) MDFبافت یکنواخت و فشرده ای داره ارتعاش کمی داره. به قول DIYهای آمریکایی خیلی دنس هست (پر چگالی) رنگ زدن و روکش کردنشون به خاطر سطح یک دست و صافی که دارند راحت تر از چیزهای دیگه هست. اتصال هم بستگی به امکانات و شرایطتون داره. اگه تو عکسهایی که گذاشتم دیده باشید لبه های کار رو چسب چوب زدم و روی همدیگه گذاشتم و با میخ بادی (میخ کوب) به همدیگه محکمشون کردم. از داخل هم دیواره هارو شیار انداختم و صفحه زدم. اگه منظورتون از عایق همون ابر یا پشم شیشه هست که معمولا دیوار پشت داخل باند رو با اون میپوشونند(برای کم کردن ارتعاش صدا و بازتاب های ناخواسته) من از پشم شیشه 2سانتی استفاده کردم.

موفق باشید. :redface:
        I Love Music

دیدگاه

موکت نمدی رو فکر میکنم بتونید از شریعتی - بالاتر از معلم پیدا کنید ، یه مغازه ای قبلا بود که کارش ساخت ملزومات چوبی سیستمهای صوتی اتومبیل بود.

دیدگاه

من یه کمد قدیمی داشتم تو خونه چوبش نوپان بود ولی نه از این نوپان های جدید که با یه فشار میشکنن اینقدر فشرده و محکم بود که با عمودبر بزور میبریدمش برا اتصال هم میخ و چسب چوب استفاده کردم برا عایق هم از ابر ضخیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              من یه کمد قدیمی داشتم تو خونه چوبش نوپان بود ولی نه از این نوپان های جدید که با یه فشار میشکنن اینقدر فشرده و محکم بود که با عمودبر بزور میبریدمش برا اتصال هم میخ و چسب چوب استفاده کردم برا عایق هم از ابر ضخیم
              مرسی همگی
              من خودم میخام باکس ساب بسازم واسه همین اتصالاتش باید ترجیحا پیچ باشه که بمرور زمان و با کوبندگی هوا مشکلی واسش پیش نیاد ولی کمی کارباپیچ سخته به هر حال،درمورد جنس تخته چون سابه باید خیلی متراکم تر از نئوپان باشه من تحقیق که کردم بهترین جنس Fiber board هست که نمونه ای مثل ام دی اف و فایبرگلاسه ولی نمیدونم دقیقا چیه متاسفانه نجارها هم بدتر از ما!!!! :mrgreen: دوستان شم نجاریشون نمیدونن کجا باید گیربیارم اینو؟
              واسه عایق هم ظاهرا یه ژل خیلی عالیه که عکسش رو اسرع وقت میزارم ولی نمدونم کجا گیر میاد :cry:
              اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

سلام برا ساب های 12 اینچ حتما باید از پیچ و چسب چوب استفاده کنید از mdf هم استفاده کنید خوبه بعد پیچهای mdf خیلی راحت تو چوب فرو میرن البته برا پیچا یه پیچ گوشتی برقی نیاز داری تا راحت کار کنی
                موفق باشی

دیدگاه

با درود . . .
                  دوستان من تجربه ای در طراحی باکس صوتی ندارم اما تا دلتون بخواد با چوب برای کارای خودم باکس زدم.
                  بهترین تخته ای که میتونید از لحاظ عمر و دوام و استحکام برای اینطور کارها گیر بیارید تخته های چند لایه هستش.
                  حیف دوربین ندارم وگرنه براتون کلی عکس میزاشتم.
                  بهتره برای کار با چوب تا حدودی میخ رو فراموش کنید و برید دنبال پیچ و چسب چوب.
                  البته برای هر نوع چوبی هم یه نوع اتصال پیچی باید به کار ببرید. مثلا اگه بخواهید به کنار چوب میخ بزنید و یا پیچش کنید به احتمال زیاد شکاف بر میداره و یا دوام زیادی نداره.
                  الان دیگه کمتر چوب های چند لایه گیر میان. من خودم همیشه میرم از این کابینت سازها یه نوع ام دی اف میگیرم(خودشون بهش میگن لترون!!!) و میدم برام گونیا و دقیق برش بزنن. قیمتش هم پایین میاد و احتیاجی به رنگ کاری نداره. بهتره شما هم برای تهیه برید پیش اونا. بعد از تهیه چوب مناسب به یه ابزار و یراق فروشی مراجعه کنید و تعدادی هم بست ال بگیرید. این بست ها در اندازه های متفاوت هستن و از یه فرق فلزی تشکیل شدن که به صورت ال خمیده شده( 90 درجه) و دوتا جای پیچ داره. پیچ چوب هم تا دلتون بخواد میتونید از همون فروشگاهها تهیه کنید. من نوع 1 سانتیشو میگیرم 15 تومن. طریقه وصل کردن چوبها به هم هم باید به طریقی باشه که ال از داخل به سطح چوبها پیچ بشه. قبل از ژیچ کردن بهتره با یه مته 2 جای پیچها رو خودتون بزنید تا راحت بپیچه و بره داخل. اگه بتونید قبل از پیچ کردن کمی هم چسب استفاده کنید که دیگه محشره.( یه توصیه از چسب چوب طوطی به هیچ وجه استفاده نکنید!!!! من از super 3000 استفاده میکنم و به قولی مرگ نداره !!! تازه از این بهتر هم هست!!!) خود کابینت سازها هم یه نوع چسب دارن که برای اتصالات ازش استفاده میکنن اگه بتونید کمی ازشون بگیرید خوب میشه.

اگه مشکلی بود در خدمتیم
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                    با درود . . .
                    1.دوستان من تجربه ای در طراحی باکس صوتی ندارم اما تا دلتون بخواد با چوب برای کارای خودم باکس زدم.
                    بهترین تخته ای که میتونید از لحاظ عمر و دوام و استحکام برای اینطور کارها گیر بیارید تخته های چند لایه هستش.
                    حیف دوربین ندارم وگرنه براتون کلی عکس میزاشتم.

2.بهتره برای کار با چوب تا حدودی میخ رو فراموش کنید و برید دنبال پیچ و چسب چوب.
                    البته برای هر نوع چوبی هم یه نوع اتصال پیچی باید به کار ببرید. مثلا اگه بخواهید به کنار چوب میخ بزنید و یا پیچش کنید به احتمال زیاد شکاف بر میداره و یا دوام زیادی نداره.

3.الان دیگه کمتر چوب های چند لایه گیر میان. من خودم همیشه میرم از این کابینت سازها یه نوع ام دی اف میگیرم(خودشون بهش میگن لترون!!!) و میدم برام گونیا و دقیق برش بزنن. قیمتش هم پایین میاد و احتیاجی به رنگ کاری نداره.
                    بهتره شما هم برای تهیه برید پیش اونا. بعد از تهیه چوب مناسب به یه ابزار و یراق فروشی مراجعه کنید و تعدادی هم بست ال بگیرید. این بست ها در اندازه های متفاوت هستن و از یه فرق فلزی تشکیل شدن که به صورت ال خمیده شده( 90 درجه) و دوتا جای پیچ داره. پیچ چوب هم تا دلتون بخواد میتونید از همون فروشگاهها تهیه کنید. من نوع 1 سانتیشو میگیرم 15 تومن. طریقه وصل کردن چوبها به هم هم باید به طریقی باشه که ال از داخل به سطح چوبها پیچ بشه. :surprised:
                    قبل از ژیچ کردن بهتره با یه مته 2 جای پیچها رو خودتون بزنید تا راحت بپیچه و بره داخل. اگه بتونید قبل از پیچ کردن کمی هم چسب استفاده کنید که دیگه محشره.( یه توصیه از چسب چوب طوطی به هیچ وجه استفاده نکنید!!!! من از super 3000 استفاده میکنم و به قولی مرگ نداره !!! تازه از این بهتر هم هست!!!) خود کابینت سازها هم یه نوع چسب دارن که برای اتصالات ازش استفاده میکنن اگه بتونید کمی ازشون بگیرید خوب میشه.
                    اگه مشکلی بود در خدمتیم
                    1.به نظر من ام دی اف ویا نئوپانی که بافت ریز و فشرده ای داشته باشه از تخته های چند لایه بهتره چونکه تخته های چند لایه بیشترشون مرغوب نیستن و از داخل فضای خالی داره - یا اینکه جنس خوبشو پیدا کنید. ولی به تمیزی و زیبایی ام دی اف نمیشه.

2.چرا :eek: من نجاری کار میکنم و در این زمینه تجربه دارم. پیچ برای ام دی اف خوبه. مثلا میخواید کابینت یا میز و یا هرچیز دیگه بسازید. برای باکس بلندگو یا ساب چسب چوب و میخ کوب خیلی خوب جواب میده و اگه چسب چوب خوب کار کنید خیلی خیلی محکم میشه.

3.دوست عزیز اگه من گفتم ام دی اف خام به این خاطر بود که ام دی اف روکش دار و یا همون لترون اصلا برای ساخت باکس باند خوب نیست و صدارو انعکاس میدا. مثل وقتی که شما در یک فضایی که کف و دیوار و سقفش سرامیک باشه صحبت کنی.
                    oo:
                    موفق و پیروز باشید.

I Love Music

دیدگاه

برادر من . . . :mrgreen:
                      من که همون اولش گفتم برای صوتی تجربه ندارم
                      در مورد چسب چوب هم که گفتم چی به چیه. ضمنا" میخ رو از اون جهت باهاش مخالفم چونکه سطحش صافه و در طول زمان با یه فشار شل میشه حالا با هرچی زده باشیدش (چکش، میخکوب، پرس بادی و ...). مگر اینکه کلی چسب کاریش کرده باشید و یا از میخهای خار دار استفاده کنید که کم گیر میاد. ولی پیچ دیگه عمری میشه. و با گذشت زمان هم خبری از شل شدنش نیست.

دوست عزیز اگه من گفتم ام دی اف خام به این خاطر بود که ام دی اف روکش دار و یا همون لترون اصلا برای ساخت باکس باند خوب نیست و صدارو انعکاس میدا. مثل وقتی که شما در یک فضایی که کف و دیوار و سقفش سرامیک باشه صحبت کنی.
                      اینم به حساب همون بی تجربگی من در زمینه مسائل صوتی بگذارید.

در کل همه این چرندیاتی که نوشتم منباب یه راه رفته توسط یه نفر حسابش کنید که شاید بعضی از مواردش بدرد کسی بخوره

به قول دایی ashk ما کتک خورده همه بچه های این انجمن هستیم!!! :mrgreen:
                      با سپاس

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                      بدرود . . .

دیدگاه

سلام عزیز دل
                        من اصلا منضوری نداشتم یه موقع ناراحت نشید. ببخشید اگه قلم نوشتاریم به گرمی نوشته های شما نیست :redface:
                        شما اگه چسب چوب استفاده کنید میخ یا پیچ فقط برای اینه که چوبارو به همدیگه نگه داره تا چسب خشک بشه چونکه وقتی خشک بشه توپ تکونش نمیده یعنی اگه شما به قول خودتون پیچ ببندید تا عمری بشه پیچ تا زمانی تاثیر خوبی داره که چسب هایی که زدید خشک بشه بعد از اینکه خشک بشه شما میتونید پیچهارو باز کنید. الآن بیشتر لوازم چوبی از جمله مبلمان همه با چسب هست ولی وقتی چسب کار میکنند دو تا تکه چوبو خیلی محلم با پیچ دستی (گیره های دستی) به همدیگه میبندند تا خشک بشه بعد که گیره هارو باز میکنند انگار که چوبها با هم یک تیکه شده و خیلی محکم به همدیگه چسبیدند.
                        موفق باشید
                        I Love Music

دیدگاه

منم تو سایتهای خارجی که تحقیق کردم plywood یا همون تخته های چندلایه حالا چه فیبر چه نئوپان برای ساب اصلا مناسب نیست و مثل ابه برا اتیش!در عوض fiberboard بهترینه که( mdf یکی از نمونه های اونه و particlboard نمونه دیگش و بهترینش هم ظاهرا hardboard )که متاسفانه فقط صنعت مهندسی غرب گیر میاد.منم شاید به ام دی اف اکتفا کردم

دیدگاه

سلام دوستان خوب اگه کسی یک قاب کامل برا باند با مشخصات کامل و................................. میخواد سری به این سایت بزنه و توش یک گشت درست و حسابی بزنه تا به اون چیزی که میخواد برسه به نظرم سایت بدی نیومد
                            فعلا بای :nerd:
                            kohsarimog@gmail.com
                            بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
                            [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

سلام دوستان خوب اگه کسی یک قاب کامل برا باند با مشخصات کامل و................................. میخواد سری به این سایت بزنه و توش یک گشت درست و حسابی بزنه تا به اون چیزی که میخواد برسه به نظرم سایت بدی نیومد
                              فعلا بای :nerd:
                              شرمنده سایت یادم رفت
                              http://www.troelsgravesen.dk/Diy_Loudspeaker_Projects.htm
                              kohsarimog@gmail.com
                              بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
                              [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

دوست عزیز سایت جالبی بود دستت درد نکنه بازم از این سایتا معرفی کن
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X