اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صدای تق شدید هنگام خاموش کردن آمپلیفایر !؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : صدای تق شدید هنگام خاموش کردن آمپلیفایر !؟

میگم پخشت چیه؟
    بورو پیشه نصابت یه پخشه دیگه برا امتحان وصل کنه به سیستم ببین چی میشه؟
    اگه اینطور بود برمیگرده به امپلی
    اگه اشکال از امپلی باشه احتمالا یکی از op amp های ورودی امپلی مشکل پیدا کرده

دیدگاه

میگم من یه سوالی کردم از همکارا گفتن این مشکل برمیگرده به پخش پخشای پایونییر سری 4 این مشکلو دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        میگم من یه سوالی کردم از همکارا گفتن این مشکل برمیگرده به پخش پخشای پایونییر سری 4 این مشکلو دارن

با تشکر از پیگیری های شما.

اما عرض کنم خدمتتون که پخش من JVC-AVX44 هست و پایونییر نیست اصلا. ولی نصاب با پایونییر تست کرد بازم مشکل داشت با یه فرق جزیی.
        بعدشم من 2 ساله دارم پخشم کار می کنم یه هو اینطوری شد.
        در ضمن یه آمپ JVC وصل کردیم به سیستم من (با تمام سیم کشی و تجهیزات من فقط آمپ رو عوض کردیم) اما این مشکل وجود نداشت و همه چیز عادی بود. هیچ صدایی هم نمی داد.

نتیجه اخلاقی و فنی وقتی آمپ دیگه میزنیم به سیستم مشکل نداره و آمپ منو میزنیم به یه سیستم دیگه مشکل داره. اشکال از آمپه حالا از کجاش خدا می دونه.

دیدگاه

میگم پخشت چیه؟
          بورو پیشه نصابت یه پخشه دیگه برا امتحان وصل کنه به سیستم ببین چی میشه؟
          اگه اینطور بود برمیگرده به امپلی
          اگه اشکال از امپلی باشه احتمالا یکی از op amp های ورودی امپلی مشکل پیدا کرده
          منظورتون از OP AMP چی هست ؟ OP مخفف Operation هست ؟ یا چیز دیگه !!! یکم توضیح بدید.

2 روز پیش آمپ رو دادم به یه تعمیر کار دیگه امروز باهاش صحبت کردم گفت قطعه رو سفارش دادیم شرکت ببینیم برامون می فرستن یا نه !! من که چشمم از اینا آب نمی خوره ... !!!

دیدگاه

منظورتون از OP AMP چی هست ؟ OP مخفف Operation هست ؟ یا چیز دیگه !!! یکم توضیح بدید.
            تقریبا بله / مخفی با معنی امپلی فایر عملیاتی .دارای 2 ورودی + و - هست و یک خروجی . ای سی هاش ممکنه یک یا چند op amp در داخلش داشته باشه .
            مثلا این دیتاشیت LM741 هست که داخلش فقط یک op amp داره .2 نمونه معروف دیگه LM358 وLM324

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/53589/FAIRCHILD/LM741.html
            به چه دردی میخوره ؟ به همه درد
            l

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              تقریبا بله / مخفی با معنی امپلی فایر عملیاتی .دارای 2 ورودی + و - هست و یک خروجی . ای سی هاش ممکنه یک یا چند op amp در داخلش داشته باشه .
              مثلا این دیتاشیت LM741 هست که داخلش فقط یک op amp داره .2 نمونه معروف دیگه LM358 وLM324

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/53589/FAIRCHILD/LM741.html
              به چه دردی میخوره ؟ به همه درد
              l
              این تعمیر کار هم نتونست کاری انجام بده الکی ما رو امیدوار کرد.
              عکس آمپ رو میزارم بگید منظورتون کدومه من شمارشو براتون بزارم

[/img]

دیدگاه

اوه برادر این امپ که همش smd هست یکم مشکله تعمیر کردنش هر کسی نمیتونه این امپا رو تعمیر کنه و بگرد ببین جایی از مدار قطعی کوچیک نداره (مثلا سوخته باشه مثله جمپری) بعد منظور من اون ای سی های کنار ورودی (RCA) هست اونا باید چک بشن چک کردن SMD هم دردسر داره راحترین راهش عوض کردن دونه دونشون هست

دیدگاه

اوه برادر این امپ که همش smd هست یکم مشکله تعمیر کردنش هر کسی نمیتونه این امپا رو تعمیر کنه و بگرد ببین جایی از مدار قطعی کوچیک نداره (مثلا سوخته باشه مثله جمپری) بعد منظور من اون ای سی های کنار ورودی (RCA) هست اونا باید چک بشن چک کردن SMD هم دردسر داره راحترین راهش عوض کردن دونه دونشون هست

مصطفی جان جاهایی که برای تعمیر نشون دادم گفتن Operational amplifier IC هاش مشکل پیدا کردن.شماره آی سی رو هم دارم.اگه بتونم این آی سی ها رو گیر بیارم ممکنه مشکل بر طرف شه.شماره آی سی TL074C G4 هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sophoss

مصطفی جان جاهایی که برای تعمیر نشون دادم گفتن Operational amplifier IC هاش مشکل پیدا کردن.شماره آی سی رو هم دارم.اگه بتونم این آی سی ها رو گیر بیارم ممکنه مشکل بر طرف شه.شماره آی سی TL074C G4 هست.
                    سلام
                    اگر تهران تشریف دارید پایا الکترونیک این شماره آیسی رو داره
                    http://www.payaelectronicscomplex.com/Products.aspx?KeyP=tl074&keyG=&keyD=&k eyP1=&keyP2=

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                      سلام
                      اگر تهران تشریف دارید پایا الکترونیک این شماره آیسی رو داره
                      http://www.payaelectronicscomplex.com/Products.aspx?KeyP=tl074&keyG=&keyD=&k eyP1=&keyP2=

محمد جان دستت درد نکنه لطف کردی. SMD هستن اینا ؟
                      یه سوالی هم داشتم این آی سی ها که آخرشون کد داره همه هم از یه سری هستن مثل همون هایی که تو لینک پایا الکترونیک هست با هم چه فر قی دارن ؟اصلا فرقی دارن ؟ اگه ندارن پس چرا کد هاشون فرق می کنه؟ چرا اصلا با کد های مختلف میزنن؟ اینا رو به این خاطر می پرسم که تو یه فروم دیگه یکی از دوستان گفتن اینا با هم از لحاظ عملکرد تفاوتی ندارن... مثلا آی سی هایی که رو برد آمپ من هست مدلش TL074C G4 هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sophoss

محمد جان دستت درد نکنه لطف کردی. SMD هستن اینا ؟
                        یه سوالی هم داشتم این آی سی ها که آخرشون کد داره همه هم از یه سری هستن مثل همون هایی که تو لینک پایا الکترونیک هست با هم چه فر قی دارن ؟اصلا فرقی دارن ؟ اگه ندارن پس چرا کد هاشون فرق می کنه؟ چرا اصلا با کد های مختلف میزنن؟ اینا رو به این خاطر می پرسم که تو یه فروم دیگه یکی از دوستان گفتن اینا با هم از لحاظ عملکرد تفاوتی ندارن... مثلا آی سی هایی که رو برد آمپ من هست مدلش TL074C G4 هست.
                        سلام
                        اگر یک بار دیگه اون لینک رو باز کنی میبینی که تو قسمت توضیحات برای اولی زده اس ام دی . اما بقیش smd نیست.
                        اون پسوند های بعد از شماره اصلی هم هیچ تفاوتی با هم ندارند مثلا" برای شما TL074C G4 هست ولی اونی که تو لینک پایا هست اینه TL074CDR چون ممکنه تو دو تا کارخونه متفاوت ساخته شده باشند
                        به طور کل مشکلی نیست .
                        موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X