اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین مدارات ساخته شده صوتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهترین مدارات ساخته شده صوتی

سلام
    در این تاپیک بهترین مدارات صوتی اعم از "آمپلی فایر،پروتکشن،تون کنترل و ..." رو که ساختید قرار بدید
    مثلا بهترین آمپلی فایر از نظر کیفیت یا راه اندازی
    یه توضیح مختصری هم در موردش بدید که چقدر هزینه برداشت و چقدر ساختش طول کشید
    عکس هم ترجیحا بزارید!
    :job:

پاسخ : بهترین مدارات ساخته شده صوتی

اولینش رو هم خودم میزارم
    این اولین و بهترین (فعلا)آمپ من هستش!آمپی که gh جان زحمت PCB ش رو کشیده!کیفیتش خیلی خوبه و با ولتاژ های مختلف راه اندازیش کردم!
    خیلی راحت بدون مشکل هم راه افتاد بر خلاف خیلی از دوستان که باشه مشکل داشتند

دوستان دیگه هم همراهی کنند ایشاا... تاپیک خوبی میشه! :wow:

دیدگاه

سهیل جان اخه به نظر من سوالت خیلی کلیه و بیشتر هم سلیقه ای!!! هر کسی یه مداریو دوست داره و باش حال میکنه مثلا من خودم STK رو توی صافی صدا و کم دردسر بودنش نسبت به ماسفت و... و تغذیه کمتری که میخواد و راحتی راه اندازی و حجم کم تر مدار (نسبتا کم) بیشتر دوست دارم البته همین مدار ماسفت رو هم که در جریانش هستی براش به فنا رفتم تا راه افتاد و کیفیت خوبی داره اما هم ولتاژ کاریش بیشتره هم مکافات راه اندازیش!!
      یه مدار با STK هم وقت کردم میخوام بسازم که هنوز موندم چه شماره ای رو انتخاب کنم :read:
      اما در مورد تون کنترل ( این که مدارش هست و ساختم اکولایزره فکر کنم) و فیلتر ساب همون 2 تا تایپیکی که تو انجمن مدارات واسط هست کیفیت واقعا راضی کننده ای دارن من 2 تا شو ساختم و هر 2 هیچ مشکلی اگه از قطعات خوب استفاده بشه مثلا اپ امپ هاشون رو 072 یا بهتر از اون lm833 بزاری و خازن ها رو هم تا حد امکان MKT و پلی استر بزاری و از تانتالیوم یه جای الکترولیت استفاده کنی و برای تغذیه اش از رگولاتور و خازن صافی خوب (تانتالیوم یا همون نظامی که 100uf حدود 1500 تومنه :eek بزاری کیفیت بسیار خوبی دارن همه اینهارو رعایت کردم و کیفیتش که محشره :wow: :wow:

دیدگاه

سلام
        سهیل جان ضمن تشکر از شما من با نظر مهدی عزیز موافقم موضوع تاپیک شما کلی هست و به نظر من تاپیک شما شبیه این با عنوان تاپیک " عکس های آمپلی فایر ها تون رو اینجا ....." هست که قبلا" ایجاد شده بود .
        شما میتونستید تاپیکی با عنوان مثلا" { عکس های مدارات واسطه صوتی } رو در تاپیک مدارات واسط صوتی ایجاد میکردید تا توسط استاد اشک به عنوان یک موضوع مهم انتخاب شود . البته استاد اشک هم مدت زیادی هست که به انجمن نیومدن . راستی یادم رفت بگم طی آخرین صحبتی که با ایشون داشتم عنوان کردند یک سری مشکلات براشون ایجاد شده و از همه بچه ها عذر خواهی کرده و خواستند تا برای رفع مشکلشون دعا کنید . امیدواریم که مشکل استاد اشک حل بشه و دوباره مثل قدیم از حضور ایشون استفاده ببریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123

سلام داداش چه خبر ؟؟؟ آقا یه لطفی کن pcb اینو واسمون بزار حال ندارم بگردم thanx
          :">
          بفرمایید
          http://wdl.persiangig.com/pages/down...m/00000000.rar

دیدگاه

بابا این بنده خدا گفته بهترین امپلی فایرهایی که ساختین بذارین اینجا و توضیح مختصری بدین،همین.منم فکر می کنم فکر خوبیه اگر چه تاپیکهای مشابه هم کم نیست ولی اینجا فقط به مداراتی که ساخته شده و خیلی خوب نتیجه گرفتین اختصاص داره نه بقیه! منم تا هفته دیگه یکی میزارم اگر خدا خواست و خوب جواب داد.منبع دوبل ندارم تست کنم فعلا. :angry: دعا کنید جواب بده.
            با تشکر
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام.شرمنده که نتونستم در خدمت دوستان باشم. و باز بیشتر شرمنده که هنوز هم نمیتونم درست و حسابی بیام. اما ضمن تشکر باید بگم ایجاد این موضوع فقط باعث سردرگمی و پراکندگی مطالب میشه. تمام معیارهایی که فرمودید در انجمن وجود داره. نمونه اش همون تصاویر آمپلیفایرها. قطعاً تمام این پارامترها در اونجا مطرح میشه.
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X