اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    منم با نظر مهدی موافقم ترانزیستور های درایور و ورودی رو بیرون مدار تست کن.
    فعلا" mje نخر ببینم می تونم برات یک مشابه پیدا کنم . نتیجش رو میگم.
    موفق باشی
    محمد عزیز سپاس مشابه این 2 تا :

MJE340 = BD139
    MJE350 = BD140

اگر به مورد بهتری بر خوردی حتما بگو
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      محمد عزیز سپاس مشابه این 2 تا :

MJE340 = BD139
      MJE350 = BD140

اگر به مورد بهتری بر خوردی حتما بگو
      درسته ولی ما اینجا ترانزیستوری میخوایم که قویتر از 340 و 350 باشه نه ضعیفتر از اونا !
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام
        mje340 = 2sd669
        mje350= 2sb649

دیدگاه

منم با mje به مشکل خوردم !تا حالا !آ‌ تازه مثلا مارک موتورلا !آ‌
          دونه ای 600 تومن :eek:
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

داداش از روی مارک اینا نمیشه تشخیص داد اصله یا نه!! کاری نداره که بیا من با لیزر روش برات apple حک میکنم :mrgreen: بهترین راهش اینه که از جایی که بهش اطمینان دارین اورجینال میاره خرید کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
              منم با mje به مشکل خوردم !تا حالا !آ‌ تازه مثلا مارک موتورلا !آ‌
              دونه ای 600 تومن :eek:
              سامان عزیز 100% حق با مهدی جان هست . فقط باید آدم درست را پیدا کنی. چند وقت پیش یکی میخواست مقاومت 1/8 وات
              را به جای مقاومت 1/4 وات فشرده به من قالب کنه :mrgreen: دیگه خودت ببین با کیا رفتیم سیزده به در

دیدگاه

سلام
                mje340 = 2sd666
                mje350= 2sb649
                دستت درد نکنه محمد عزیزم ولی گمان کنم سخت گیر بیاد :sad: چون به پایا هم سر زدم نداشت. ولی تلاش میکنم

دیدگاه

چند وقت پیش یکی میخواست مقاومت 1/8 وات را به جای مقاومت 1/4 وات فشرده به من قالب کنه :mrgreen: دیگه خودت ببین با کیا رفتیم سیزده به در
                  =)) نمیدونستم دیگه همچین دانشمندایی پیدا میشن
                  بعضی از کمپانی ها اخر دیتاشیت قطعاتشون مشخصات فیزیکی دقیق قطعه و نوشته های روش با معانیشو نوشتن مثل IR که من توی بعضی از دیتاشیت هاش دیدم این مورد هم خیلی میتونه توی تشخیص اصالت قطعه کمک کنه اما هیچ وقت 100 درصد نیست این چینی ها همه کار میکنن!! بهترین راهش همونه که گفتم

دیدگاه

سامان عزیز 100% حق با مهدی جان هست . فقط باید آدم درست را پیدا کنی. چند وقت پیش یکی میخواست مقاومت 1/8 وات
                    را به جای مقاومت 1/4 وات فشرده به من قالب کنه :mrgreen: دیگه خودت ببین با کیا رفتیم سیزده به در
                    :eek: :eek: :eek:
                    مهدی تو شیراز 4 تا مغازه بیشتر نیستن که ! یکی از یکی گرگ تر ! :angry: :angry: :cry2:
                    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      =)) نمیدونستم دیگه همچین دانشمندایی پیدا میشن
                      بعضی از کمپانی ها اخر دیتاشیت قطعاتشون مشخصات فیزیکی دقیق قطعه و نوشته های روش با معانیشو نوشتن مثل IR که من توی بعضی از دیتاشیت هاش دیدم این مورد هم خیلی میتونه توی تشخیص اصالت قطعه کمک کنه اما هیچ وقت 100 درصد نیست این چینی ها همه کار میکنن!! بهترین راهش همونه که گفتم
                      وجود دارن داداشی

اتفاقا این چیزی که گفتی من دیدم صفحه آخر دیتا شیت های IR مشخصات نمونه تولیدی هست همانند عکس زیر :

من با یکی از IRFP260 هایی که دارم و فکر میکردم اورجینال هست مقایسه کردم دریغ از یک دونه هماهنگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                        :eek: :eek: :eek:
                        مهدی تو شیراز 4 تا مغازه بیشتر نیستن که ! یکی از یکی گرگ تر ! :angry: :angry: :cry2:
                        گرگ داریم تا گرگ :mrgreen: بعضی این فروشنده ها سواد دارن یه چیزی رو که ندارن مثل ادمیزاد میگن نداریم بعضیاشون اول سوپرمارکت داشتن بعد مغازه فروش قطعه زدن که نتیجش میشه بوجود اومدن همچین دانشمندایی که مقاومت 1/8 رو میگن 1/4 وات فشرده تازه یه مدل دیگش هم اینه که یارو با کلی منت یه چیزی رو بهت میده بعد میای میبینی تقلبیه کلی منت فقط سرت گذاشته! من برای مورد اخر اگه همونموقع بفهمم کلام با سوپرمارکتیه (همون فروشنده قطعه!) میره تو هم و بیا جمعش کن دیگه :mrgreen: چند بار از این موردا میخواست پیش بیاد بخیر گذشت :mrgreen:

داداش سام دقیقا همینه. همینو میگفتم. منم چند تا ماسفت هامو با این چک کردم شباهت های بسیاری باهاش پیدا کردم!!

بحث به کجا کشید! دوستان شرمنده تقصیر منه البته گاهی وقتا لازمه این چیزا اطلاع رسانی بشه

دیدگاه

سلام
                          mje340 = 2sd666
                          mje350= 2sb649
                          با اجازه اقا محمد :redface: , ترانزیستور معادل mje340=2sd669 است .

دستت درد نکنه محمد عزیزم ولی گمان کنم سخت گیر بیاد :sad: چون به پایا هم سر زدم نداشت. ولی تلاش میکنم

داداشی سعید الکترونیک داره.

اگه اون نداشت کانون الکترونیک هم داره

فقط خواستی از کانون بگیری یه مولتی متر با خودت ببر اونجا تست کن ترانزیستوراشو . هم دیودی هم اهمی

من مجبور شدم سر ایراد همین شماره ترانزیستورا 3 بار برم کانون :angry:

تازه آرم Hitachi هم رو ترانزیستوراش بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8

داداشی سعید الکترونیک داره.

اگه اون نداشت کانون الکترونیک هم داره

فقط خواستی از کانون بگیری یه مولتی متر با خودت ببر اونجا تست کن ترانزیستوراشو . هم دیودی هم اهمی

من مجبور شدم سر ایراد همین شماره ترانزیستورا 3 بار برم کانون :angry:

تازه آرم Hitachi هم رو ترانزیستوراش بود
                            سپاس سینای عزیز

داداشی عجب داستانیه تو این بازار الکترونیک:angry: همه دوستان یک شکایتی دارن :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              سلام
                              سینا جان خیلی لطف کردی که گوشزد کردی. اون پست رو هم تصحیح کردم.
                              با تشکر

سامی جان
                              d669 رو اسپیار الکترونیک هم تو پاساژ فتوت داره.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز درمورد مارک خوب وبد گفتید میگم این مارکهای گمنام اصلا کار نمیکنند یا بد کار میکنند من ازدوفروشگاه قطعه فروش سوال کردم گفتند همه را از چین میارند حالا اگه ساخت چین باشه ک خود یه مصیبتیه ویه سوال ایا فرقی بین ماسفت 260nبا260وجود داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X