سلام .به دوستان این مدار را دانلود کردم ولی نقشه ی مدار باز نشود :cry2: توان این مدار زیاد نیست شاید 1000وات هم نشون ولی جریان بالایی دارد که می توان در مسافت های زیا (سیم)استفاده کرد ولی مدار زیاد اصولی تراحی نشده
سلام دوستان خوب که گوفتید من می خوستم این مدار را دروست کنم اگر از دوستان کسی مداری به این توان دارد :cry2:بگذارد در این جا تا ان را دروست کنیم :nice: :nice: :nice:
سلام دوستان خوب که گوفتید من می خوستم این مدار را دروست کنم اگر از دوستان کسی مداری به این توان دارد :cry2:بگذارد در این جا تا ان را دروست کنیم :nice: :nice: :nice:
سلام شما مگر از خان خود سیر شده ا یدکه می خواهید هم چین مداری را بسازید شما برای چه کاری همچین توانی را لازم دارید
سلام من این مدار را می خواهم چون دو دلیل دارم یکی که می خواهم هدیه کنم به مسجد ودوم این که می خواهم به بینم ایا می تواند 12ساب را راه بیندازد :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
سلام من این مدار را می خواهم چون دو دلیل دارم یکی که می خواهم هدیه کنم به مسجد ودوم این که می خواهم به بینم ایا می تواند 12ساب را راه بیندازد :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
سلام دوست عزیز اگر در الکترونیک تجربه دارید av400رابسازید این مدار به راحتی 8عدد باند 12اینچ را درایو کرده وکیفیت بالایی دارد وشما بیخیال این مدار شو چون اصلا علمی نیست
اقا مهدی
شما همین av400 رو بساز برا مسجد عالی هست بخصوص که تو مساجد مسافت سیم بالاست این میتونه خوب جواب بده
بعد شما 12 تا ساب رو کجا میخوای راه بندازی؟
یه چیزی هم بگم اینکه ما میتونیم امپلی با هر قدرتی بسازبم ولی اگر تغذیشو نتونی تهیه بکنی به هیچ دردی نمیخوره چون اصل امپلی تغذیش هست که بتونه تمام توانشو نشون بده
میخوام یه امپلی برای ماشین بسازم که زلزله کنه یعنی خیلی خیلی خفن باشه چه کنم؟
نقشه مدار و ... هیچی کار نکردم فقطاز الکترونیک دیجیتال میدونم و برنامه نویسی
ممنون میشم کمکم کنید :redface:
میخوام یه امپلی برای ماشین بسازم که زلزله کنه یعنی خیلی خیلی خفن باشه چه کنم؟
نقشه مدار و ... هیچی کار نکردم فقطاز الکترونیک دیجیتال میدونم و برنامه نویسی
ممنون میشم کمکم کنید :redface:
سلام شما اول به فکر طراحی سویچینگ با توان بالا باش بعد برو سوراغ امپلی
سلام دوست عزیز. شما لطف دارید. من هم مثل سایر دوستان برای یاد گرفتم اومدم و خوب اگر قابل باشم و چیزی بلد باشم انتقال میدم. این دوستمون هم زحمت کشیدند و مدار خوبی قرار دادند ولی من کمی دلخور میشم وقتی احساس میکنم با برخی مدارات بچه های تازه کار رو به چالش میکشند تا وسوسه بشن این مدارات رو بسازند. خوب طرف باور میکنه و کلی هزینه بیخودی رو دستش میمونه. مثلاً اگر کسی بخواد 2000 وات از این مدار بگیره میره تغذیه 3000 واتی تهیه میکنه در حالی که 1000 واتی هم براش زیاده چه برسه به 3000 واتی. من فقط میخوام دوستان کمی واقع بینانه تر نگاه کنند. اگر این مدار 2000 وات هم باشه به درد کسی نمیخوره. به خدا 2000 وات خیلی خیلی زیاده. گول این وات ها رو نخورید. من دستگاه زدم و وات تبلیغاتی اون 250 وات خورده. در حالی که شاید 2 کانال روی هم 250 وات بدهند. با این وجود 8 تا باند 16 اینچ رو مثل آب خوردن جواب میدن. این یعنی حتی 100 وات واقعی هم خیلی صدای زیادی است.
در مورد درایور هم باید بگم کار راحتی نیست. هم ابزار میخواد و هم سواد. من هیچ کدومش رو ندارم. من ترجیح میدم بجای کار روی این درایور روی یه درایور مطمئن کار کنم.
البته اگر کسی وقتش رو داشته باشه و روش کار کنه تا ارتقائش بده میتونه به اسم خودش ثبت کنه و لذتش رو ببره. کاری که من کردم. منم مدار یه آمپلی 50 وات قدیمی رو ارتقاع دادم و الان 3 ساله که رو خط تولید قرار گرفته و کسی هم ناراضی نیست. از همه مهمتر با هر ترانزیستوری مچش میکنم. کافیه طرف پشت تلفن مشکل رو بگه کمتر از 2 ثانیه بهش میگم مشکل از کجای مداره. چون خودم میدونم چیکار کردم و به نقاط ضعف و قدرت مدارم گاهم.
سلام/گفتید تلفن/میشه شماره شمارو داشته باشم من تعمیرکار الکترونیک هستم ولی تو یه آمپ بمشکل برخوردم/
سلام دعوا نکنید لطفا برید ببینید برد چند لایه میزنن با 8 تا ماسفت 1600 وات واقعی میگیرن من با اسیلوسکوپ پیک قل هتا ققله رو گرفتم با محاسبات و بردشم 14 در 17 سانتی متر با ارتفاع 6 سانتی متر با هیت سینگ هست و کلاس D یا فکر کنم Tبود منبع تغدیش 3 تا 4 برابر اندازه امپش بود که سوییچینگ تازه بود .با همچین سیستمی که کلش بع اندازه یه دستگاه دی وی دی قدیمی بزرگ بود بیش از 25 تا باند رو ترکونده بود یعنی 1600 کاملا واقعی . حالا برید فکر کنید خارجیا چی زدن که تو این ابعاد اینقدر توان با این کیفیت شما ها میایید دوتا لاین 28 تا ماسفتی میزارد کارتون واقعا جالبه ولی به گرد پای 1600 واقعی نمیرسید
دیدگاه