اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدارفیلترپایین گذرباآیسی tl071

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدارفیلترپایین گذرباآیسی tl071

نوشته اصلی توسط Mostafa sh
    من یه tl071 و tl081 دارم مدار با هر دوتا میبندم
    tl071 خش خش میکنه (خیلی زیاد)
    tl081 انگار اصلا توو مدار نیست (از مدار بکنی یا توو مدار بزاری خوروجی هیچ تغیری نمیکنه)
    حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کدوم مدارو ساختی؟ از پشت و روی مدار عکس بزار
    من خودم نزدیک 5 تا فیلتر مختلف ساختم با این ایسی همهشون درست کار میکنن
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

هنوز PCB نزدم روی برید برد هست
      همین مداری که توو پست هست اسپانیایی
      این مدار لعنتی زد فلش پلیرمو سوزوند
      بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

هنوز PCB نزدم روی برید برد هست
        همین مداری که توو پست هست اسپانیایی
        این مدار لعنتی زد فلش پلیرمو سوزوند
        خوب حتما یه جایی رو اشتباه کردی رو برد برد ،اونی که ولتاژش دوبله رو من ساختم و جوابم داده و خوب کار میکنه pcb بزن رو pcb کار میکنه خودتو با برد برد اذیت نکن چون این فیلترو خیلیا ساختن و جواب داده برد برد واسه زمانیه که ندونی مدار کار میکنه یا نه!
        قبل از اینکه ایپادی چیزی بهش وصل کنی همیشه با ولتمتر ورودی مدارو چک کن ببین ولتاژ نداره به هو بزنه ایپادو بسوزونه! خروجی رو هم تست کن ولتاژی چیزی نداشته باشه بزنه باند یا امپتو بسوزونه
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          خوب حتما یه جایی رو اشتباه کردی رو برد برد ،اونی که ولتاژش دوبله رو من ساختم و جوابم داده و خوب کار میکنه pcb بزن رو pcb کار میکنه خودتو با برد برد اذیت نکن چون این فیلترو خیلیا ساختن و جواب داده برد برد واسه زمانیه که ندونی مدار کار میکنه یا نه!
          قبل از اینکه ایپادی چیزی بهش وصل کنی همیشه با ولتمتر ورودی مدارو چک کن ببین ولتاژ نداره به هو بزنه ایپادو بسوزونه! خروجی رو هم تست کن ولتاژی چیزی نداشته باشه بزنه باند یا امپتو بسوزونه
          منم سر یه اشتباه DC دادم به کارت صدای خدا بیامرز هر 8 تا کانال صداش رو فرستادم رو هوا ، به خودم میگفتم این کامیوتر که تا الان صدا میداد چرا این طوریه بعد از چند بار آزمایش فهمیدم مدار آمپ مشکل داشته ، کارت صدا :cry: ....
          بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

آرمین جان دمت گرم PCB میزنم ببینم چیمیشه
            اطلاع میدم اوضا رو
            جواد درکت میکنم این اشتباها نباشن الکترونیک خیلی دیگه حال میده آدم از خوشی میمیره :job:
            بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
              منم سر یه اشتباه DC دادم به کارت صدای خدا بیامرز هر 8 تا کانال صداش رو فرستادم رو هوا ، به خودم میگفتم این کامیوتر که تا الان صدا میداد چرا این طوریه بعد از چند بار آزمایش فهمیدم مدار آمپ مشکل داشته ، کارت صدا :cry: ....
              اوه!! جواد من خودم قبل از تست هزار بار ورودی خروجی و همه چیزو چک میکنم بعد گوشی یا کامپیوترو اونم با هزار تا ترس و لرز وصل میکنم چون میترسم به خاطر یه اشتباه گوشی مثلا بسوزه چون خیلی دیدم کسایی رو که اینطوری ضرر دیدن ایشالاه برا هیچ کس از این اتفاقا نیوفته

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
              اوه!! جواد من خودم قبل از تست هزار بار ورودی خروجی و همه چیزو چک میکنم بعد گوشی یا کامپیوترو اونم با هزار تا ترس و لرز وصل میکنم چون میترسم به خاطر یه اشتباه گوشی مثلا بسوزه چون خیلی دیدم کسایی رو که اینطوری ضرر دیدن ایشالاه برا هیچ کس از این اتفاقا نیوفته
              آرمین جان دمت گرم PCB میزنم ببینم چیمیشه
              اطلاع میدم اوضا رو
              جواد درکت میکنم این اشتباها نباشن الکترونیک خیلی دیگه حال میده آدم از خوشی میمیره :job:
              قربانت , حتما کار میکنه نگران نباش
              قبل از تست همه نکات ایمنی رو رعایت کن تا باز سورس صدات نسوزه
              از ایسی نو استفاده کن شاید این ایسی هات نیمسوز یا خراب شده باشن

دیدگاه

دوستان این مدارفیلترپایین گذرکه باایسیtl071کارمیکنه ولتازشم دوبله حداقل ولتازی که میشه راش انداخت چقدره؟
                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                  دوستان این مدارفیلترپایین گذرکه باایسیtl071کارمیکنه ولتازشم دوبله حداقل ولتازی که میشه راش انداخت چقدره؟
                  فک کنم 071 حد اقل با 9 ولت کار میکرد دقیق یادم نیست 12 بود یا 9 تو دیتاشیتش نوشته

دیدگاه

دوستان باتوجه به دیتاشیت آیسیtl071ولتاژکاریش از6ولت تا15ولت هستش حالابادوبل9ولت میشه استفاده کرد؟
                    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                      دوستان باتوجه به دیتاشیت آیسیtl071ولتاژکاریش از6ولت تا15ولت هستش حالابادوبل9ولت میشه استفاده کرد؟
                      بلی
                      ولی رله هم باید 9 ولت باشه و الا ایسی کار میکنه ولی رله نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X