اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویومتر با lm 3915

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ویومتر با lm 3915

سلام
    میگم من یه ویومتر با این lm3915 درست کردم ولی اون حالت not کار نمیکنه یعنی پایه 9 به مثبت وصل باشه یا نباشه هیچ فرقی نمیکنه (نقطه ای کار نمیکنه فقط خطی کار میکنه )
    چجوری باید درست کرد ؟

روی ای سی نوشته lm 3915 n-1 درسته ؟
    صدارو هم از خروجی اسپیکر کامپیوتر بهش دادم ولی احساس میکنم زیاد دقیق کار نمیکنه یه توضیحی بدید .

//// دو تا تاپیک در این مورد بود ولی هم قدیمی بودند هم قاطی ... ویومتر / اسپکتروم / 3915 / میکرو .... ////

ممنون

پاسخ : ویومتر با lm 3915

سلام
    خودم یه چیزی براش پیدا کردم
    اگه این مدارو قبل ورودی (پایه 5) قرار بدیم هم دقت زیاد میشه هم حالت نقطه ای و خطی ( پایه 9 ) فعال میشه
    با کمتر کردن مقدار مقاومت 10 کیلو و یا احتمالا گذاشتن ولوم حساسیت عالی میشه مقدار اون خازن هم بهتره بیشتر بشه

بازم اگه دوستان نظر دارند دریغ نکنند

ممنون

دیدگاه

ایشالا که به ورودی صدا وصلش کردی دیگه؟
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
        ایشالا که به ورودی صدا وصلش کردی دیگه؟
        سلام
        شرمنده یه چند روز نبودم
        منظورتون چیه ؟
        منظورتون ورودی صدای اسپیکر یا همون خروجی صدای کامپیوتره ؟

من به خروجی صدای اسپیکر وصل کردم همون باند های چپ و راست ، به یکیش وصل کردم
        اینجوری بهتر جواب داد درستش چجوریه ؟

در ضمن یه مشکلی هست که نمیدونم چطوریه ! وقتی روی حالت عادی باشه که با افزایش صدا ال ای دی بیشتری روشن میشه و در نهایت همه ال ای دی ها روشن هستند مشکلی نیست ولی

ولی موقعی که روی حالت نقطه ای باشه که فقط یه ال ای دی روشن میشه و بالا پایین میره یه مشکل هست :
        با شروع صدا ال ای دی اول روشن میمونه و با افزایش تن صدا یه تک ال ای دی روشن تو بقیه ال ای دی ها حرکت میکنه و پایین و بالا میره و کار میکنه و دقیقا هم کار میکنه ولی اون ال ای دی اول هم چنان روشن باقی میمونه تا صدا کامل قطع بشه حتی برا یه لحظه و ....

دلیلش چیه ؟ ای سی هم عوض کردم همین شد

ممنون
        ممنون

دیدگاه

هیچ مشکلی نداره درست داره کار میکنه.

دیدگاه

سلام
            منم قبلا ساخته بودم و روی حالت dot , ال ای دی اول به صورت نیمه , روش میموند ولی رو حالت bar خوب کار میکرد . البته من با 3914 ساخته بودم .

البته من در نظر داشتم که دوتا 10 کانال با فیلتر فرکانسی بسازم که وقتی دیدم فقططططط آی سی های ال ای دی دروایور دو نه ای 3500 تومنه دیگه کلاً بی خیالش شدم . فکر کنم بالای 100 تومن هزینه میبرد . رفتم 80 تومن دادم یه اکولایزر مشتی پایونیر خریدم که تو هر کانال 11 تا بارگراف داشت

اما خب اونی که خودم میخواستم بسازم برام یه جذابیت دیگه ای داشت که با توجه به هزینه زیادش دیدم برام مقرون به صرفه نیست . :nerd:

دیدگاه

این مدار فکر کنم برای زمانی هست که بخوای مدار رو به خروجی صدای آمپلی فایر وصل کنی . یا همون سیم مثبت و گراند بلندگو , که در این حالت میزان شدت بارگراف با میزان شدت ولوم کار می کنه که به نظر من حالت جالبی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط O X Y G E N
                این مدار فکر کنم برای زمانی هست که بخوای مدار رو به خروجی صدای آمپلی فایر وصل کنی . یا همون سیم مثبت و گراند بلندگو , که در این حالت میزان شدت بارگراف با میزان شدت ولوم کار می کنه که به نظر من حالت جالبی نیست.
                درسته به سیم بلند گو وصله
                خب مدار پیشنهادی شما چیه ؟

ممنون

دیدگاه

من این مدار رو ساختم .

البته این مدار رو باید به خروجی سیگنال کامپیوترت وصل کنی نه به سیم بلندگو

اینم یه کلیپ از کارکردش در حالت bar که با دقت بالایی کار میکنه
                  ای سی هم lm3914 هست . طبق نقشه

http://s5.picofile.com/file/81224322...o0114.mp4.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط O X Y G E N
                    من این مدار رو ساختم .

البته این مدار رو باید به خروجی سیگنال کامپیوترت وصل کنی نه به سیم بلندگو

اینم یه کلیپ از کارکردش در حالت bar که با دقت بالایی کار میکنه
                    ای سی هم lm3914 هست . طبق نقشه

http://s5.picofile.com/file/81224322...o0114.mp4.html
                    ممنون

منم طبق چندتا از این نقشه ها که تو گوگل پیدا کردم مدارو رو بردبورد بستم ولی حالت نقطه ای فقط با این مدار که گذاشتم جواب داد

حالا این مدار شما رو هر دوحالت خطی و نقطه کار میکنه ؟ ؟

تغییر حالت با قطع یا وصل کردن مثبت مدار به پایه ی 9 انجام میشه حالا تو نقشه شما اون point که به پابه 11 وصل شده چیه ؟

با تشکر

دیدگاه

بله هم در حالت خطی و هم نقطه ای کار میکنه و مشکلی نداره

اون point هم یعنی نقطه ای .
                      اتصال پایه 9 به 11 حالت دیسپلی نقطه ای میشه ... برق رو به پایه 9 بدی خطی میشه که با یک سوییچ میتونی اینکارو انجام بدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X