اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر CLASS D - IRS-3000 2000WATT

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر CLASS D - IRS-3000 2000WATT

اقا حالا من کدوم رو بزنم :angry: که جواب بگیرم کمک کنید من ادمیم که واسه ساختنش هزینه میکنم :angry:
    لطفا
    اقا سام گل pcb که زدی حله مشکلی نداره نقصی توش نیست؟

راستی من یه عکس از پشتش دارم که پنج تا قطعه smd لحیم شده چه مقداری هست کسی از دوستان اطلاعی داره؟
    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

:cry2: بازم یه مشکل دیگه توی مدار 3000 یه قطه به اسم OCP هست اینو کجای دلم بزارم
      دوستان چه قطعه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-S

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
        اقا حالا من کدوم رو بزنم :angry: که جواب بگیرم کمک کنید من ادمیم که واسه ساختنش هزینه میکنم :angry:
        لطفا
        اقا سام گل pcb که زدی حله مشکلی نداره نقصی توش نیست؟

راستی من یه عکس از پشتش دارم که پنج تا قطعه smd لحیم شده چه مقداری هست کسی از دوستان اطلاعی داره؟
        مهدی جان این مدار را سجاد عزیز ساخته بهتر میدونه من فقط بهینه سازی کردم و سجاد جان هم تایید کرد...
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

دمت گرم سام عزیز
          اقا سجاد گل میشه عکس مدار و PCB ای که از پاور امپلی 3000 که جواب گرفتی رو بزاری ممنون میشم

دیدگاه

:byeسلام دوستان واقعا کسی دیگه روی این مدار نظری نداره
            اخه هنوز خیلی جای بحث داره :sad: :sad:

دیدگاه

سلام
              شماتیک این مدار رو کی داره؟
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

سلام فکر کنم اصلا شماتیکش گیر نیاد چون خیلی دنبالش گشتم باید از روی pcb شماتیکشو طراحی کنیم

دیدگاه

دوستان سایز اصلی این مدار هشت سانت در پونزده سانته.گفتم ک اگ کسی خاست بسازه ب خودش زحمت نده هی کوچیک بزرگش کنه.موفق باشید

دیدگاه

سلام کسی فیبر 1500 رو داره من همه فیبرایی که پیدا کردم ماله 3000 هست البته با هم فرقی ندارن فقط در تعداد ترانزیستور هست ولی اگه ماله 1500 رو کسی داره لطف کنه بزاره
                    ممنون

دیدگاه

تونت بزن irs1500 پیدا میشه.البته بزن تو قسمت تصاویر گوگل بچرخه راحت تر پیدا میشه.موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi hoseyni
                        تونت بزن irs1500 پیدا میشه.البته بزن تو قسمت تصاویر گوگل بچرخه راحت تر پیدا میشه.موفق باشی
                        اینکار رو کردم پیدا نشد فقط ماله 3000 رو میاره

دیدگاه

مگ میشه؟من خودم دو هفته پیش دیدم.الان نت ندارم با گوشی میام وگرن برات پیدا میکردم

دیدگاه

سلام
                            خیلی وقته نبودم بعد چن وقت اولین پستمه

تجربه من تو امپ 3000 وات اینه که خیلی راحت تر از بقیه امپ ها راه اندازی میشه . مخصوصا نسبت به 900 واتش (اصلا 900 وات میگیرم 3000 وات میدم )
                            اینکه ماسفت گرم میکنه تو بی باری برمیگرده به جنس ماسفت . البته اگه تو خروجی هیچ باری نباشه . اگه بار باشه تو خروجی و تو حالت بی باری داغ کنه سلف و ماسفت رو رو باید مورد بررسی قرار داد
                            بدون هسته مطلقا تست نکنید که هم برای ماسفت ضرر داره و هم برای بلندگو .(بخاطر موج مربعی و پس زدن جریان توسط سلف باند)
                            بدون هسته پودر یا فریت اگه بتونین به اندازه حدودای 22 میکرو هانری بپیچین کیفیت صدایی میده که تو امپ کلاس a هم من تجربش نکردم . صدای کاملا خطی و واضح مخضوضا تو صداهای زیر .
                            اگه بدون هسته بپیچین به درد ساب نمیخوره و قدرتش تو فرکانس پایین کم میشه.
                            پروتکشنش هیچ جوره به صلات مستقیم هدایت نمیشه پس روش حساب نکنید.
                            در اخر بگم ولتاژ 12 اگه بره زیر 8 ولت کنترلر مدار خاموش میشه و گیت ها صفر. اگه بیاد زیر 10 کیفیت میاد پایین تو فرکانس های بالا. تا 18 مشکلی نداره
                            ولتاژ دوبل زیاد مهم نیست من با دوبل 24 هم صدا گرفتم ازش ولی در حد قدرت همون دوبل 24

سام عزیز شرمنده اگه تاپیکت رو منحرف کردم . خواستم ازموده های من دوباره تکرار نشن تا از اتلاف وقت و هزینه دوستان جلوگیری بشه
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام دوست عزیز فایل pcb که خودت ساختی هم قرار بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                                سلام
                                خیلی وقته نبودم بعد چن وقت اولین پستمه

تجربه من تو امپ 3000 وات اینه که خیلی راحت تر از بقیه امپ ها راه اندازی میشه . مخصوصا نسبت به 900 واتش (اصلا 900 وات میگیرم 3000 وات میدم )
                                اینکه ماسفت گرم میکنه تو بی باری برمیگرده به جنس ماسفت . البته اگه تو خروجی هیچ باری نباشه . اگه بار باشه تو خروجی و تو حالت بی باری داغ کنه سلف و ماسفت رو رو باید مورد بررسی قرار داد
                                بدون هسته مطلقا تست نکنید که هم برای ماسفت ضرر داره و هم برای بلندگو .(بخاطر موج مربعی و پس زدن جریان توسط سلف باند)
                                بدون هسته پودر یا فریت اگه بتونین به اندازه حدودای 22 میکرو هانری بپیچین کیفیت صدایی میده که تو امپ کلاس a هم من تجربش نکردم . صدای کاملا خطی و واضح مخضوضا تو صداهای زیر .
                                اگه بدون هسته بپیچین به درد ساب نمیخوره و قدرتش تو فرکانس پایین کم میشه.
                                پروتکشنش هیچ جوره به صلات مستقیم هدایت نمیشه پس روش حساب نکنید.
                                در اخر بگم ولتاژ 12 اگه بره زیر 8 ولت کنترلر مدار خاموش میشه و گیت ها صفر. اگه بیاد زیر 10 کیفیت میاد پایین تو فرکانس های بالا. تا 18 مشکلی نداره
                                ولتاژ دوبل زیاد مهم نیست من با دوبل 24 هم صدا گرفتم ازش ولی در حد قدرت همون دوبل 24

سام عزیز شرمنده اگه تاپیکت رو منحرف کردم . خواستم ازموده های من دوباره تکرار نشن تا از اتلاف وقت و هزینه دوستان جلوگیری بشه
                                درود بهنام عزیز
                                خوشحالم که آمدی :smile: خیلی هم زحمت کشیدی دستت نکنه از راهنمایی
                                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X