اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اسپیکر خیلی خیلی با کیفیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اسپیکر خیلی خیلی با کیفیت

نوشته اصلی توسط b e h n a m
    هر کی هرچی میگه ی جوابی بهش میدی
    الان دقیقا میخوای چیکار کنی ؟ تکلیفتو با خودت مشخص کن بعد تاپیک بزن انجمن الکی شلوغ نشه
    اون چیزی که تو میخوای ی سیستم 10 میلیونی رو ماشینه که همه برگردن نگات کنن ولی برق مصرف نکنی که باطریت بخوابه
    داداش فقط میخوام نویز نداشته باش واسه من هم10 وات جواب میده و 5 وات فقط نویز نداشته باشه چیز دیه نمیخوام که.من ماژول خریدم نویز داره میترسم اون ماژولی که تو فروشگاه سایت هس هم نویز داره بشه.اینو میخوام بخرم.به دستم رسید میگم خوبه یانه
    http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C/3461-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1-20w-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B4%D9%87-pam8610.html
    Just God

دیدگاه

والا من فارسی سلیس نوشتم "خودم استفاده کردم نویز نداره" دیگه نمیدونم چیجوری بگم مطمئن بشی دوست من!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        والا من فارسی سلیس نوشتم "خودم استفاده کردم نویز نداره" دیگه نمیدونم چیجوری بگم مطمئن بشی دوست من!
        ممنون از راهنماییتون
        Just God

دیدگاه

ممکنه از طرز مدار بستنت نویزی بشه. باید منفی را اول بدی به آمپ بعد از آمپ بگیر بده به پری آمپ.زمین ولوم هم باید به زمین پری آمپ وصل باشه.
          اگه mp3 player داری باید زمین مدارش با یه سیم کلفت یا توسط شیلد بدنه وصل بشه.
          مهندس ضمنا اونم فارسی ثلیثه نه سلیس! oo:
          الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

[quote author=shahpoori link=topic=112366.msg730581#msg730581 date=1439299955]
            ممکنه از طرز مدار بستنت نویزی بشه. باید منفی را اول بدی به آمپ بعد از آمپ بگیر بده به پری آمپ.زمین ولوم هم باید به زمین پری آمپ وصل باشه.
            با سلام. mp3 پلیر شارژ دارم با اون چه جوری منفی بدم به پری
            Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori

بابا بچه درس خون / اقا معلم / بیخیال کلاس املا نیس که غلط میگیری oo:
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

[quote=ghaderi00]

دوست عزیز ببخشید پا برهنه می پرم وسط حرفتون اما کلمه ثلیث !! رو دیگه از کجا اوردید ؟ از مردم عیب جویی نابجا نکنید لطفا
                Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

ای خدا...
                  عومده طاپیک رو خونده حیچ بار المی که عذافه نکرده بح کنار، قلته "غلط" حم گرفته
                  شما صود نمیرثونی ذرر نرثون لتفا"...

واسه این که غلط گرفتن رو خیلی دوست داری غلط املایی های متن بالا رو بشمار و یه بار دیگه به دبستان مراجعه کن تا سلیس رو ببینی چجور مینویسن!
                  بهنام ببین ادمو به چه کارهایی که وادار نمیکنن
                  موفق باشین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X