اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با آی سی TDA 7560

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با آی سی TDA 7560

نوشته اصلی توسط dhhzm
    من برقش رو 16 زدم
    حتما که نباید 16بزنی هر چند حد اکثر18ولته ولی اول کار که می خوای تست کنی 12ولت بزن خوب بود بعد ببرش بالا وقتی ولتاژ زیاد میدی خیلی داه می کنه باید تهویه درست حسابی واسش بزاری.....
    خوب ای سی راه افتاد؟
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

آقا تو روخدا استندبایشم درسته ولی اصلا واکنشی نشون نمیده یا شایدم من اینطور فکر میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dhhzm
        آقا تو روخدا استندبایشم درسته ولی اصلا واکنشی نشون نمیده یا شایدم من اینطور فکر میکنم
        اتصالی چیزی نکردی؟؟؟؟یه بار دیگه قشنگ بگو چی شد که صدا نیومد
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اگه اتصال بکنه میسوزه من برق 24رو بایه تبدیل به 16 عوض کردم، اول که کل دستگاهو روشن میکنم هم پری به خوبی کار میکنه هم پلیر دستگاه با تمام رگولاتور ها ، تمام سیم هاشو عوض کردم وشیلد دار زدم ولی همه چیز روشن میشه بدون آی سی آمپ ، یه بلند گوی پایونر 80w بهش وصل میکنم ولی اصلا صدا ازش در نمیاد با اینکه اسنتدبایو وصل کردم به 5 همون مداری که تو دیتا شیتش بود،ولی اصلا نتیجه نمیده من صفحه ی قبل عکس مدار خودم و گذاشتم یه چک بکنید چیزی اضاف وصل نکردم که باعث کار نکردنش بشه؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dhhzm
            اگه اتصال بکنه میسوزه من برق 24رو بایه تبدیل به 16 عوض کردم، اول که کل دستگاهو روشن میکنم هم پری به خوبی کار میکنه هم پلیر دستگاه با تمام رگولاتور ها ، تمام سیم هاشو عوض کردم وشیلد دار زدم ولی همه چیز روشن میشه بدون آی سی آمپ ، یه بلند گوی پایونر 80w بهش وصل میکنم ولی اصلا صدا ازش در نمیاد با اینکه اسنتدبایو وصل کردم به 5 همون مداری که تو دیتا شیتش بود،ولی اصلا نتیجه نمیده من صفحه ی قبل عکس مدار خودم و گذاشتم یه چک بکنید چیزی اضاف وصل نکردم که باعث کار نکردنش بشه؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
            اون سیم هایی که پشت فیبر اضافه کردی چین؟
            شما وصل کن ببین چقدر جریان می کشه همین مدارت رو ببین چقدر جریان می کشه...
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

متاسفانه تو چاپ این مدار پایه های GND چاپ نشده بود مجبور شدم برای وصل GND از این سیم ها استفاده کنم.

دیدگاه

من مشکلی ندیدم
                یه بار بدون پری تست کن فقط مدار امپلی فایر باشه تنها
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

میشه یه مدار برای تبدیل 24 به 18 بهم بدید،برق فعلی مدار 24 هستش مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dhhzm
                    میشه یه مدار برای تبدیل 24 به 18 بهم بدید،برق فعلی مدار 24 هستش مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    عجب!
                    خوب 12ولت وصل کن رگو لاتور هم بزاری جریان امپ بالاست می سسوزه...
                    مطمئنی ای سی رو نسوزوندی؟
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام همه چیزو درست کردم الان میخونه ولی کیفیت مطلوبی نداره تو اوج دیستور صداش بالاست بعد از چند دقیقه تحت فشار بودن رگولاتور بشدت داغ میکنه و آی سی با افت صدا مواجه میشه (همینجور یه دفعه) نویزش عادیه ولی منو با بیس مصنوعی روبه رو میکنه باید چی کار کنم برقشم 15 هست در ضمن تمام سیم ها شیلد دار هستند مدارم عکسشو گذاشتم صفحه ی اول ؟؟؟؟؟ولی واقعا چرا؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo: oo: oo: :cry2: :cry2:

دیدگاه

رگولاتور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:آخه چرا؟؟؟؟ رگو لاتور جرین خروجیش کمه بابا می سوزه وقتی داغ شد جریان رو کم می کنه واس همینه که افت صدا داره رگولاتور رو حذفش کن.
                        تغذیه 12ولت تا15ولت با جریان4امپر بزن بهش
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                          رگولاتور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:آخه چرا؟؟؟؟ رگو لاتور جرین خروجیش کمه بابا می سوزه وقتی داغ شد جریان رو کم می کنه واس همینه که افت صدا داره رگولاتور رو حذفش کن.
                          تغذیه 12ولت تا15ولت با جریان4امپر بزن بهش
                          من منبع 24 ولتی سوییچینگ رگوله شده با 2.5 آمپرو دارم که یه رگولاتور سر راش گذاشتم برای کاهش ولتاژ به نظر شما همین 24 رو بزنم بهش(تا بسوزه)یا اینکه یجوری برقشو تبدیل کنم که از نظر جریان کم نیاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dhhzm
                            من منبع 24 ولتی سوییچینگ رگوله شده با 2.5 آمپرو دارم که یه رگولاتور سر راش گذاشتم برای کاهش ولتاژ به نظر شما همین 24 رو بزنم بهش(تا بسوزه)یا اینکه یجوری برقشو تبدیل کنم که از نظر جریان کم نیاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
                            راستی من برای پری هم رگولاتور گذاشتم اونم عیبی داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dhhzm
                              راستی من برای پری هم رگولاتور گذاشتم اونم عیبی داره
                              نه پری امپلی چیزی نیس
                              نوشته اصلی توسط dhhzm
                              چرا کار رو سخت می کنی؟؟؟
                              یه ترانس220به12ولت بخر 4تا دیود5408بزار واسش راحت کار می کنه واست فن وهیت سینک یادت نره...........
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یک آمپر باشه عیب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون این در دسترسم هست.این ترانزا خطی اند میگن نویز میندازن.در ضمن میشه با 12ولت یک آمپر از تمام قابلیت هاش استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :read: :read: :read: :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X